- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Користуюсь вже більше , як пів року , дякую продавцю
- Переваги:
- товар
- Павлиш І***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Хороший товар і відповідальний продавець
- Переваги:
- якісний товар
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Була бракована,по шву пропускало повітря
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Не псуйте дітям свято, якщо хочете на подарунок. Нажаль нам я і більшості судячи з коментарів попався брак, або якість така. Дитина засмучена. З перших днів верхня частина підпускала, через день підкачував - але не критично було. Тепер середня частина почала різко спускати. Користуватися не можливо.
- Переваги:
- Враховуючи якість- жодних
- Недоліки:
- Спускає
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Вцілому малому подобається. Але щодня треба підкачувати ( Може брак.
- КсенияВідгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Низ наполнили водой,протек через 2 дня,по шву брак,к продавцу не дозвонилась,наполнила щебенкой,груша чуть наклонена,но удары держит.
- Анастасія Х***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Брали дитині на подарунок трьох років, покупкою залишилась повністю задоволені дитині подобається, та навіть батьки іноді грають
- Переваги:
- Гарна ціна, дитині є куди справляти свою енергію.
- Недоліки:
- Не знайшли
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Сину 9 років, дуже задоволений. Відпрацьовує удари, придумує ігри типу вибивного, також не менш важливо, що ця іграшка допомагає випустити пар.
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Хороша груша за такі гроші. Діти задоволені, тренерують удари.
- Недоліки:
- Наразі нема
- Валерія П***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Груша постійно здувається.
- Валерія П***
Продавець звʼязався відразу та відправив іншу цілу грушу.
- Продавець Javelin GroUp
Дякуємо, пані Валеріє, за ваш відгук!
Нам щиро прикро, що початкова груша виявилася несправною — ми розуміємо, як це засмутило . Проте ми дуже раді, що вдалося швидко владнати ситуацію та оперативно замінити товар. ми завжди намагаємося реагувати максимально швидко, аби забезпечити комфорт і задоволення кожного клієнта.
Ваші слова для нас важливі — дякуємо, що поділилися досвідом. Якщо виникнуть ще якісь запитання чи потреба в допомозі — ми завжди на зв’язку!
З найкращими побажаннями
- Симоні Е***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Замовила для дитини — груша супер, швидко надули, стоїть міцно, малий в захваті!
- Переваги:
- Швидка доставка, легко надули
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Якість хороша , доставили дуже швидко, дякую
- Переваги:
- Для дому ідеально
- Оленка М***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Купляли ще в квітні , досі все добре , скоро будемо брати на подарунок родичам
- Переваги:
- Хороша якість
- Бонковська О***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Все чудово.
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Брав для дому, шоб трошки потренуватись — стоїть крепко, вода внизу тримає нормально. Надув легко, дітям тоже зайшло, бігають, б’ють її, веселяться. Хороша штука
- Переваги:
- Класна груша!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Груша прикольна, радувала сина кожного дня. Але віджила майже 3 тижні і прорвалась по шву. Дитина розчарована коротким терміном служби.
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Внучка счастлива,колотит грушу после школы,бабуля соответственно тоже)
Замечательный антистресс
СпасиБо.Рекомендую.- Переваги:
- Античтресс
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Перевершила всі мої сподівання,дуже гарна якість,мае гарний вид.Донька дуже задоволена.
Окремо хочу написати про продовця,кліентоорветовність на вищому рівні!!!Все робиться швидко,і дуже якісно.Дякую йому окремо.- Переваги:
- Одні плюси
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Дуже добре, якісний товар.Сподіваюсь прослужить довго, родина вже насолоджується ним.
- Переваги:
- Продавець відпарвив в день замовлення, товар якісний
- Недоліки:
- поки нема
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Дуже зручно — підходить і мені, і сину. Трохи побив, і сам розрядився, і дитина грається. Міцна, удар витримує. Не шкодую, що купив! Окрема тема — цілі на груші, зручно тренувати удари! Тренування стало цікавіше.
- Переваги:
- Міцна, удар витримує, цілі на груші, видно куди бити! Легко зібрати, вода в основі — стоїть твердо.
- Оленка М***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Купили сину на подарунок, виглядає чудово. Зовні доволі міцний матеріал. Швидка доставка, дякую
- Переваги:
- Виглядає якісно і міцно
- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Javelin GroUp
Найкращий подарок для активних дітей , поки не можливо відірвать їх від груші