Відгуки покупців про Підвісна сітка для сушіння (сушки) складна для риби грибів овочів фруктів, сушарка на 3 яруси, 50х50х75 см, синя
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Доставка быстрая. Пришло в целости. Товар полностью соответствует описанию. Заказом доволен, продавцу спасибо.
- Костянтин Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гарна сітка, цілком задоволений.
- Переваги:
- Доволі вмістка
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гарна сітка, зроблена з міцного матеріалу, має велику місткість. Сушив яблука та сливи.
- Переваги:
- Міцний матеріал, велика місткість
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Купував для сушіння яблук та грибів — усе висихає рівномірно і набагато швидше, ніж на звичайних деках. Найголовніший плюс — це повний захист від мух та ос завдяки дрібній сітці та надійній блискавці. Можна спокійно вивісити на вулиці чи на балконі й не хвилюватися. Складається в тонкий млинець, місця для зберігання взагалі не займає. Рекомендую всім господарям!
- Переваги:
- Захист від комах, чудова вентиляція, компактність.
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гарна сітка на фрукти і овочі. Багато вмістила за один раз. Доставка до розетка досить швидко.
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Минулого року замовили першу сітку. Сушили фрукти - яблука, груші, персики, абрикоси, сливи. Дуже сподобалось. В цьому році замовили другу, таку ж.
Раніше роздавали фрукти відрами. Тепер сушимо для себе.
Швидка доставка. Сітка якісна.
Рекомендую.- Недоліки:
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Чудова сітка. Пожалкувала, що купила наприкінці літа. Встигла висушити яблука і томати чері. Стояла чудова спекотна погода, яблука вийшли чудові, а томати за два/три дні і стали такими в'яленими, що потім зробила з них італійське диво в баночці з оливковою олією. Наступного літа в мене на цю сітку багато планів.
- Переваги:
- Щільна. Простора, багато чого можна розмістити.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все добре, дійшла швидко, гарно запакована. Все так як і в описі
- Переваги:
- Швидкість доставки
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гарна сітка, мошка не пролазить, рекомендую
- БогданВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дякую за відправлений товар. Сіткою задоволені.
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже класна сітка, зручна, простора, захищена від комах. Мама вже користується - в захваті, замовила, бо побачила в сусідки таку.
- Переваги:
- Габарити, кілька ярусів, полотно - якісна і легка
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Чудова сітка, батьки якраз сезон яблук, то використовується на 100%. За розмірами достатньо містка, легка та функціональна.
- Переваги:
- Містка, функціональна
- Недоліки:
- Не знайдено
- Анжела Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дякую продавцеві, товар відповідає вимогам, нарікань немає
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже сподобалась і сітка, і магазин, відправили в той же день. Сітка зручна, комах не пропускає, замок справний. Чомусь думали, що вона буде меншою, розмір дуже порадував
- Переваги:
- Велика за розмірами, легка, справна, зручна в користуванні
- Євгенія П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже якісна сітка, швидка доставка.
- Міла З***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Хороша сітка! Дуже швидка доставка!
- Присяжнюк А***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Чудова сітка для сушки…
Риба вже сохне)
Ще білі гриби треба спробувати- Переваги:
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже якісна сітка
Зручна у використанні - ОксанаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Сушка гарна, сітка міцна якісна, Яблука висохли за дві доби. По факту чотири яруси.
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Товар прибув своєчасно. Якість в повній мірі відповідає опису. Міцний металевий матеріал, якісні шви. Отримав те що хотів.
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гарна якість, замки добре зроблені не випадають. Сітка тримає форму, полички не провисають, тому можу рекомендувати
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Замки виглядають надійно , рибка сушиться )
- Переваги:
- Надійні замки
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все сподобалось.Товар якісний
- Переваги:
- Зручна
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Плохо
- Недоліки:
- Качество
- Продавець GETLUX
Добрий вечір! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його якістю виконання, отримуємо багато позитивних відгуків.
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Класс
- Злата Р***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже задоволена покупкою! Сітка для сушіння фруктів якісна, міцна та зручна у використанні. Добре пропускає повітря, фрукти сушаться рівномірно. Повністю відповідає опису. Окремо дякую продавцю за швидку відправку.
- Переваги:
- Якісна, міцна та зручна у використанні
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже гарна якість сітки, і якісні шви. Сітка перевершила очікування. Продавець швидко відправив замовлення.
- Переваги:
- Гарна якість
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Супер штука, користуюсь на дачі, зручно сушити, мухи не залазять, рекомендую!
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все дуже добре швидко доставили . Качество на висоті
- Інеса М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже якісна сітка,підходить для всього,що треба сушити .Трави,яблука,груша,гриби і .т.д)Швидко доставлено,все чудово)
- Васелина Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже якісна та міста сітка для сушки, можна сушити і фрукти, і рибу , все що душа забажає, дякую продавцю за якісний продукт . Швидко все відправили . Дякую)
- Переваги:
- Містка та якісна
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Швидкість доставки вразила
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Купувала сітку чоловіку, для сушіння рибки, дуже все чудово, нам сподобалося.
Дякую дуже! - Надія С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гарна сітка, мухи та оси не залітають, але віконце можна було б зробити ширше
- Продавець GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- Ляшенко Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Пришла посылка отличный товар качественная сетка хороший замок удобно в использовании занимает мало места
- Переваги:
- Лёгкая быстро сглаживается и не занимает места
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все сподобалось. Сушарка акуратно зроблена. Єдине, що при транспортуванні пошкодили упакування і зіпсували шнурівку для того, щоб вішати сушарку.