Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Підвісна сітка для сушіння (сушки) складна для риби грибів овочів фруктів, сушарка на 3 яруси, 50х50х75 см, синя

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Станіслав
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Доставка быстрая. Пришло в целости. Товар полностью соответствует описанию. Заказом доволен, продавцу спасибо.

• Костянтин Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Гарна сітка, цілком задоволений.

Переваги:
    Доволі вмістка
  • Микола С***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Гарна сітка, зроблена з міцного матеріалу, має велику місткість. Сушив яблука та сливи.

Переваги:
    Міцний матеріал, велика місткість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Віталій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Купував для сушіння яблук та грибів — усе висихає рівномірно і набагато швидше, ніж на звичайних деках. Найголовніший плюс — це повний захист від мух та ос завдяки дрібній сітці та надійній блискавці. Можна спокійно вивісити на вулиці чи на балконі й не хвилюватися. Складається в тонкий млинець, місця для зберігання взагалі не займає. Рекомендую всім господарям!

Переваги:
    Захист від комах, чудова вентиляція, компактність.
  • Ганна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Гарна сітка на фрукти і овочі. Багато вмістила за один раз. Доставка до розетка досить швидко.

• Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Минулого року замовили першу сітку. Сушили фрукти - яблука, груші, персики, абрикоси, сливи. Дуже сподобалось. В цьому році замовили другу, таку ж.
    Раніше роздавали фрукти відрами. Тепер сушимо для себе.
    Швидка доставка. Сітка якісна.
    Рекомендую.

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Чудова сітка. Пожалкувала, що купила наприкінці літа. Встигла висушити яблука і томати чері. Стояла чудова спекотна погода, яблука вийшли чудові, а томати за два/три дні і стали такими в'яленими, що потім зробила з них італійське диво в баночці з оливковою олією. Наступного літа в мене на цю сітку багато планів.

Переваги:
    Щільна. Простора, багато чого можна розмістити.
    Недоліки:
    Не знайшла.
  • Галина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Все добре, дійшла швидко, гарно запакована. Все так як і в описі

Переваги:
    Швидкість доставки
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Гарна сітка, мошка не пролазить, рекомендую

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дякую за відправлений товар. Сіткою задоволені.

• Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже класна сітка, зручна, простора, захищена від комах. Мама вже користується - в захваті, замовила, бо побачила в сусідки таку.

Переваги:
    Габарити, кілька ярусів, полотно - якісна і легка
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Чудова сітка, батьки якраз сезон яблук, то використовується на 100%. За розмірами достатньо містка, легка та функціональна.

Переваги:
    Містка, функціональна
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Анжела Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дякую продавцеві, товар відповідає вимогам, нарікань немає

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже сподобалась і сітка, і магазин, відправили в той же день. Сітка зручна, комах не пропускає, замок справний. Чомусь думали, що вона буде меншою, розмір дуже порадував

Переваги:
    Велика за розмірами, легка, справна, зручна в користуванні
  • Євгенія П***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже якісна сітка, швидка доставка.

• Міла З***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Хороша сітка! Дуже швидка доставка!

• Присяжнюк А***

Чудова сітка для сушки…
    Риба вже сохне)
    Ще білі гриби треба спробувати

Переваги:
    Якість
  • Яна Ш***

Дуже якісна сітка
    Зручна у використанні

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Сушка гарна, сітка міцна якісна, Яблука висохли за дві доби. По факту чотири яруси.

• Володимир Т***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Товар прибув своєчасно. Якість в повній мірі відповідає опису. Міцний металевий матеріал, якісні шви. Отримав те що хотів.

• Олег З***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Гарна якість, замки добре зроблені не випадають. Сітка тримає форму, полички не провисають, тому можу рекомендувати

• Антон П***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Замки виглядають надійно , рибка сушиться )

Переваги:
    Надійні замки
  • Олена

Все сподобалось.Товар якісний

Переваги:
    Зручна
  • Сергей К***

Плохо

Недоліки:
    Качество
    • Продавець  GETLUX

Добрий вечір! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його якістю виконання, отримуємо багато позитивних відгуків.

• Анастасия М***

Класс

• Злата Р***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже задоволена покупкою! Сітка для сушіння фруктів якісна, міцна та зручна у використанні. Добре пропускає повітря, фрукти сушаться рівномірно. Повністю відповідає опису. Окремо дякую продавцю за швидку відправку.

Переваги:
    Якісна, міцна та зручна у використанні
  • Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже гарна якість сітки, і якісні шви. Сітка перевершила очікування. Продавець швидко відправив замовлення.

Переваги:
    Гарна якість
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Супер штука, користуюсь на дачі, зручно сушити, мухи не залазять, рекомендую!

• Максим Ш***

Все дуже добре швидко доставили . Качество на висоті

• Інеса М***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже якісна сітка,підходить для всього,що треба сушити .Трави,яблука,груша,гриби і .т.д)Швидко доставлено,все чудово)

• Васелина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже якісна та міста сітка для сушки, можна сушити і фрукти, і рибу , все що душа забажає, дякую продавцю за якісний продукт . Швидко все відправили . Дякую)

Переваги:
    Містка та якісна
  • Андрій Б***

Швидкість доставки вразила

• Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Купувала сітку чоловіку, для сушіння рибки, дуже все чудово, нам сподобалося.
    Дякую дуже!

• Надія С***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Гарна сітка, мухи та оси не залітають, але віконце можна було б зробити ширше

• Продавець  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Ляшенко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Пришла посылка отличный товар качественная сетка хороший замок удобно в использовании занимает мало места

Переваги:
    Лёгкая быстро сглаживается и не занимает места
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  GETLUX

• Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Все сподобалось. Сушарка акуратно зроблена. Єдине, що при транспортуванні пошкодили упакування і зіпсували шнурівку для того, щоб вішати сушарку.