- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 46. Колір: Червоний
Супер якість
- Тихонова О***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 2XL. Колір: Білий
Приємна тканина, гарно виглядає. Розмір XXL(50) підходить на стегна 120. Після прання не змінює свій стан. Я задоволена, дякую.
- Переваги:
- Приємна тканина, зручна
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець SweetHomeDress
Дякуємо , що обираєте нас!
- ДаріяВідгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 2XL. Колір: Білий
Гарна якість тканини й акуратне пошиття. Варто врахувати, що після прання трохи сяде. Приємно, що рукави достатньої довжини - навіть для тих, у кого зазвичай із цим проблема. Дуже сподобалося уважне ставлення пані, яка телефонувала для підтвердження замовлення - відчувається щира турбота та небайдужість до своєї продукції!
- Сидюкова А***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 44. Колір: Червоний
Гарна якість
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 44. Колір: Червоний
Сорочка неймовірна, дуже м'яка і приємна на дотик. Чудова якість, тканина не тонка, пошиття супер - усі шви рівні, нитки не стирчать, сам фасон теж прекрасний - нічого не давить, не перекручується, резиночки м'якенькі
Дуже приємно було, що зв'язалась менеджер і допомогла підібрати розмір. Ідеально- Переваги:
- Якісна тканина, чудове пошиття, нічого не давить
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 48. Колір: Червоний
Сорочка відмінної якості. Тканина приємна до тіла, гарний фасон. Менеджер зателефонувала і допомогла визначитися з розміром, за що величезне їй спасибі. Дуже задоволена покупкою.
Завжди рада підтримати вітчизняного виробника.- Переваги:
- Якісний товар, швидка відправка.
- Недоліки:
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 40. Колір: Червоний
Чудова сорочка. Дуже якісна і приємна тканина. Розмір і модель ідеальні
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Лиля Б***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 2XL. Колір: Білий
М'якенька,приємна до тіла,якісно пошита,білесенька як на фото,розмір співпадає з вказаним,не маломірить
- Переваги:
- Якість,одразу передзвонила менеджер,проконсультувала,швидко відправили
- Недоліки:
- Ніяких недоліків
- Продавець SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте українського виробника. Спасибі за Ваш відгук про нашу роботу! Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- НазарВідгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 44. Колір: Червоний
Сподобалось
- Переваги:
- Приємне на дотик, гарно сидить
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте українського виробника. Носіть в радість та заходьте за обновками ;)