Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Шланг фекальний зелений 50 мм (15 метрів) для фекального насоса відкачування каналізації з вигрібних ям

Оцінка користувачів 4/5
  • Артем К***

Все отлично

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: TopOasis

Все влаштовує товаром задоволений!!! Час поеаже скільки прослужить.

• Данилюк О***
    Відгук від покупця. Продавець: TopOasis

Доставили вчасно, ціна актуальна.

• Орест Л***

Працює як сподівався.

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: TopOasis

шланга хватило на 3 раза только, потом пришлось заказывать новый, лучшего качества

Переваги:
    дешево
    Недоліки:
    низкое качество
    • Продавець  TopOasis

Доброго дня, Юрію. Дякуємо за відгук. Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. Ми не отримували звернень щодо даної ситуації, тому не мали можливості допомогти у вирішенні питання. Якщо проблема ще актуальна, будь ласка, зверніться до нас через чат замовлення – ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти.

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: TopOasis

Зелёного шланга небыло и предложили синий, дескать разница только в цвете. На самом деле это не так. Поскольку ранее приобрёл зелёный только длиной 25м то скажу, что он лучше.
    Синий смог одеть на дренажный насос только с одной стороны, с другой диаметр шланга был меньше, и качество материала на ощуп тоже отличается. Синий, после нескольких попыток одеть начал рваться.

Переваги:
    Не нашёл
    Недоліки:
    Низкое качество и продавец сжульничал уверив меня, что синий цвет от зелёноко отличается только цветом
    • Продавець  TopOasis

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Нам прикро, що заміна зеленого шланга на синій не виправдала ваших очікувань. Синій шланг дійсно відрізняється від зеленого не лише кольором, а й характеристиками: він щільніший, важчий і міцніший. Раніше покупці часто залишалися задоволені такою заміною, однак розуміємо, що у вашому випадку цей варіант виявився менш зручним у використанні. Перепрошуємо за непорозуміння під час консультації.

• Екатерина У***
    Відгук від покупця. Продавець: TopOasis

Заказывала специально этот по тому что указано что зелёный, а пришло синий

Недоліки:
    Цвет указан неверно
    • Продавець  TopOasis

Доброго дня. Перепрошуємо, поміняємо. Доставка за наш рахунок