- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Все ок
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Кейс якісний, приємний на дотик, можна спокійно брати свіч з собою або просто зберігати вдома, щоб не припадав пилом. Є невиликий карман для аксесуарів та картриджів. За накладки на стіки окрема подяка
- Переваги:
- Якісний, приємний на дотик
- Коломійчук А***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Придбав даний товар і якісь даного кейсу сподобалась.
Зручний у використанні, прикольно що ще накладки на сітки йдуть в комплекті.
Швидко приїхало.
Товар супер- Продавець Pristavkin Dim
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Все подобається, Нинтендо Світч чітко в у нього лягає, не бовтається. Хороша якість за помірну ціну.
- Переваги:
- Чудовий кейс
- Недоліки:
- Час покаже
- Продавець Pristavkin Dim
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дуже класний,під саму гру.В середині ще були накладки на джойкони 4шт чорні,і сині з червоним.А також наліпки.Син в захваті!Брали перед новим роком великий в дорогу такий,теж супер.
- Переваги:
- Жорсткий,гарний
- Продавець Pristavkin Dim
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Дуже класний чохол, з якісних матеріалів і все поміщається в ньому.
- Переваги:
- Якісний і зручна ручка
- Продавець Pristavkin Dim
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Взагалі мені ця покупка сподобалась я дуже задоволений.
- Переваги:
- Легкий, ергономічний, має відділення та місце для карт пам'яті, джойконів та кабелів.
- Недоліки:
- Нажаль немає місця для корпусу джойстика нінтендо але з такими розмірами це зрозуміло.
- Продавець Pristavkin Dim
- Иван Я***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Обслуговування супер швидко і якісно сам товар теж гарний рекомендую
- Переваги:
- Якість швидка доставка
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Вельми якісний кейс за таку ціну! Однозначно рекомендую! Дякую.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Чудовий вибір за свої гроші + безкоштовна доставка
- Переваги:
- Гарний, зручний, якісний
- Недоліки:
- 1 незначний недолік, не влізає зарядний пристрій разом з консолею
- Продавець Pristavkin Dim
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Якісний, жорсткий. Консоль лягає в нього добре
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Класний кейс, ціна якість 10/10. Товар прийшов швидко, із приємним подарунком (накладки на стіки, наклейки)
- Переваги:
- Зручний, класний матеріал.
- Продавець Pristavkin Dim
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Все супер, продавець надійний, все прийшло як було вказано, дякую за товар!!!
- Переваги:
- Все чітко
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Товар відповідає заявленим речам, чудова якість! Купувала на знижці і дуже задоволена. Гарно виглядає, має дійсно міцний корпус і в подарунок отримали накладки. Швидка доставка.
- Переваги:
- За свої гроші топ якість!
- Матвій Г***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Прийшло дуже швидко новою поштою, кейс відповідає опису і картинці. Приємний на дотик, зручний і загалом все ідеально. В комплекті, як і обіцяно, накладки для стіків наклейка на приставку/кейс. Мінусів немає, рекомендую.
- Артем Н***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Все дуже якісно та швидко, рекомендую!
- Переваги:
- Ціна та якість
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
В целом нормальный кейс, консоль защищает, не занимает много места, можно что-то внутрь положить например наушники, шыфты и кабель USB-C.
Думаю от падения сможет защитить, но проверять я это конечно не стану)- Продавець Pristavkin Dim
- иван я***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дякую за товар,швидко, а саме головне безкоштовна доставка, все в наявності + накладки в подарунок на джойстики.
Гарних продажів і клієнтів.- Продавець Pristavkin Dim
- Еліна К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Користуюсь вже місяць
Дуже зручний чохол, приставка стає ідеально, гарно закріплена резиночками і є карман. Чохол з цупкого матеріалу, досить твердий щоб захистити пристрій і при цьому легкий і не додає незручності при носінні в шопері, тепер дуже зручно таскати з собою приставку)- Переваги:
- Вартість, якість, зручність
- Миколай Д***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Кейс файний, лише проблема що треба класти зарядки, рушнички якось так щоб вони не випадали з гаманця ну то нічого. Мій нінтендо ідеально туди вліз та фіксується ризинками. Тому кейс файний та жоский. Також дякую за подарунок)
- Переваги:
- Кейс файний та стильний, жоский як треба.
- Недоліки:
- Гаманець було б краще якщо перевернули його, щоб не випадали дрібні речі.
- Продавець Pristavkin Dim
- Аліна Т***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Товар відповідає опису.Дефектів немає.Був стікер в подарунок та накладки на стіки.
- Ігор І***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дуже гарний по відчуттям кейс. Жорстка основа і приємні на дотик матеріали. Змійка працює без нарікань.
- Григорій С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Рожевий
Чохол чудової якості
- Переваги:
- Красивий колір
- Продавець Pristavkin Dim
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Синій
Дуже задоволена покупкою в вдячна магазину! Товар такий як і в описі! Чудова якість, гарний колір, дуже зручний кейс з відділенням для катерів і карток з іграми. А сервіс і швидкість на висоті, дуже оперативно! Дуже дякуємо
- Переваги:
- Все чудово, рекомендую
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Синій
Якісний товар. Посилка швидко прийшла
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Кейс бомба.
Виготовлений дуже якісно.
За такі гроші просто топ!
Накладки на джойкони приємний бонус)
Продавець все вислав оперативно.
Рекомендую!- Продавець Pristavkin Dim
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Купувала на подарунок, все підійшло і сподобалося!
Окремо хочу подякувати за надану консультацію - мала багато питань, на всі отримала відповіді та поради щодо того, що мені може підійти, якісну консультацію щодо асортименту магазину.- Переваги:
- Кейс якісний, приємний на дотик - матовий, без сторонніх запахів, дві накладки на стіки в подарунок і стікер.
Швидка доставка! - Недоліки:
- Михайло О***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
замовляв для ОЛЕД свіча, сів ідеально, і дуже приємний зовнішній матеріал у кейсу
- Переваги:
- Вмісткий
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець Pristavkin Dim
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Гарний чохол, жорсткий. Консоль в ньому як рідна. Є відділ під картріджі. В подарунок були накладки на стіки та 1 стікер.
- Переваги:
- Жорсткий, є відділ під картріджі та зарядний пристрій
- Недоліки:
- Відносно маленький карман-сіточка. Хотів туди покласти оріг grip від джойконів, але не влізає. Туди максимум влізе зарядний пристрій, дротові навушники, рейки для джойконів, що ок, але хотілось більше
- Продавець Pristavkin Dim
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Чехол чудовий. Дякую.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Кейс суперовий, дуже зручний і приємний
Дуже сподобався, дякую магазину!- Продавець Pristavkin Dim
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Кейс очень крутой за свои деньги! Доставили быстро ! Товаром полностью довольна !
- Переваги:
- Прочный
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Приємно здивований якістю за цю ціну. Чохол зручний, виглядає гарно. Замовлення отримав швидко. Задоволений покупкою.
- Макар М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Гарний чохол, є відділи для картриджів та дротів)
Покупкою повністю задоволений!- Продавець Pristavkin Dim
- Єлизавета К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Кльовий чохол.
Міцний, гарний, приємний на дотик.
Доставка швидка, ретельно запаковано.
В нього вміщується Switch OLED в чохлі:
посилання
10/10 дякую магазину!- Переваги:
- Міцний, гарний, приємний на дотик.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дякую продавцю. Кейс зручний, якісний, практичний, багатофункціональний, компактний.
- Переваги:
- Відповідає опису, зручний у користуванні, чудово підходить для подорожей.
- Недоліки:
- Наразі немає :)
- Продавець Pristavkin Dim