- Давид П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Чудовий захисний кейс для PlayStation Portal.
Має місце для дротів і ще чогось дрібного, окрім самої PS Portal.
Кейс має ручку, так що його зручно нести, і чохол не займає обидві руки.- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Ця захисна сумка компактна та зручна в подорожі, що робить її незамінним аксесуаром для геймерів у дорозі.
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Хороший якісний кейс.все сподобалось.
- Григорій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Гарна якісь кейсу за приємну ціну, приємний на дотик, зручно тримати
Відправили дуже швидко- Переваги:
- Зручний, гарна якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Pristavkin Dim
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Добрий кейс,компактно і зручно,все на своїх місцях
- Переваги:
- Якість,зручність
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Хорошая вещь,качественная,удобная
Идеальный вариант для Ps Portal- Переваги:
- Удобная,качественная
- Єлизавета Т***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дуже добре захищає від ушкоджень, гарної якості та швидко доставили, дякую
- danВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дуже крутий кейс для PS Portal, рекомендую
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дуже крутий кейс. Має гарний захист з усіх сторін, та маленький карман для проводів. Також окремо захист для екрану який фіксується липучною. Захищає як від пилу якщо тримати дома, так і від пошкоджень якщо подорожувати.Окреме дякую продавцю за швидку доставку через Розетку протягом доби.
- Андрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дуже крутий кейс playstation portal
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Чохол кейс на всі випадки життя для PlayStation Portal. Є кармани для дрібниць та кабелю. Приставка сидить чітко по розмірам.
- Переваги:
- Солідний вигляд, додаткові кармани, все по розмірам.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Продавець Pristavkin Dim
- Олексій В***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Крутий кейс!
- Ахмед И***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Everything arrived safely, the goods quality is excellent, I highly recommend.
- Переваги:
- Excellent quality at a good price.
- Недоліки:
- None
- Продавець Pristavkin Dim
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Використовую кейс від Dobe для зберігання ps vr який добре себе показав тому вирішив взяти від тієї ж фірми кейс для ps portal. В цілому дуже задоволений кейсом.
- Переваги:
- Приємні матеріали кейсу. Досить легкий.
- Недоліки:
- Тугувато сидить ps portal, не завжди легко його однією рукою достати.
- Продавець Pristavkin Dim
- Стороженко М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Дуже класний кейс.
В мене такий самий вже кілька місяців, але цього разу я брав на подарунок. Перевірив - все супер.
По розміру невеликий, але має гарний захист самого девайсу з усіх сторін, та маленький карман для проводів. Окремо - мягенька поверхня для екрану.
Захищає як від пилу якщо тримати дома, так і від пошкоджень якщо подорожувати.
Dobe - краще, що я знайшов на ринку.
Стосовно магазину (продавця) - все на рівні. Замовив - отримав в Розетці через добу.- Продавець Pristavkin Dim