Відгуки покупців про Ігрові сенсорні напальчники для ігор на телефоні Flydigi Wasp Feelers
Є в наявності
- Рома М***Відгук від покупця. Продавець: FF&Store. Кількість в упаковці: 2. Колір: Чорний
Все чудово дійшло швидко.
- Алла А***Відгук від покупця. Продавець: Epic Loot. Колір: Чорний
Дитині сподобалось
- Переваги:
- Зручні,не спадають під час гри
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: AgreeableShop. Колір: Чорний
Таке собі ,десь після десятої катки пабг почали кашлататись та торочитися від краю.
- Переваги:
- Зручно грати, пальці не плужать по екрану.
- Недоліки:
- Якість.
- Денис З***Відгук від покупця. Продавець: Epic Loot. Колір: Чорний з жовтим
все дуже добре
- Переваги:
- хороше обслуговування, все швидко і чітко
- Денис З***Відгук від покупця. Продавець: Epic Loot. Колір: Чорний з жовтим
після першого дня використання почали вилазити нитки, думав так тільки в одній пачці, відкрив там те саме, не раджу якість погана
- Переваги:
- якість відстій
- Недоліки:
- після першого дня використання почали вилазити нитки, у двох пачок відразу
- Продавець Epic Loot
Доброго дня. Нам дуже шкода за цей випадок, тому що вам скоріш за все трапилася бракована пара, яку ми напевне погано перевірили перед відправкою. Зазвичай ми всі товари перевіряємо, але саме цього разу напевне не помітили брак. Ми продали вже тисячі пар саме цієї моделі напальчників, всі клієнти дуже задоволені ними, особливо враховуючи їх низьку ціну. Дуже рідко, але можуть траплятися неприємні випадки, як трапилося і у вас. Також дуже прикро що ви не звернулися спочатку до нас для вирішення цієї ситуації, а одразу залишили негативний відгук, тому що очевидно що за таку ситуацію ми б вирішили її в вашу користь. Ми готові відправити вам нові напальчники безкоштовно або повернути за них гроші. Ми написали вам повідомлення, тому будемо чекати на вашу відповідь
- Денич З***
спочатку надіслали брак, швидко зреагували, повернули гроші за товар, все чудово,все наважилося
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Epic Loot. Колір: Чорний з жовтим
Дякую все чудово