Відгуки покупців про Підставка для мікрохвильової печі в стилі Лофт металевий каркас StepLoft Rack-325
- Дарина Л***Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Дуб Таверна
Все чудово, дякую!
Легко збирається, витримує навантаження, виглядає чарівно - Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
Швидко прийшла, вмістили на полицю все необхідне, рекомендую
- Переваги:
- Дуже гарна полиця
- Недоліки:
- Владислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
Швидке виробництво та доставка.
Гарна упаковка.
Сам по собі виріб дуже привабливий та приємний на дотик.
Достатньо велика, що дозволяє розмістити багато кухонних приладів.- Переваги:
- Присутній набір для самостійного монтажу.
Легко мити/чистити під час прибирання. - Недоліки:
- Для маленьких кухонь може бути занадто габаритною, але нам стало ідально. Дивіться фото )
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
Полочка хорошего качества
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
Доброго дня.
Підставка прикольнинька та вмістка.
Дуже сподобалась! Дякую за швидку доставку! Все супер!- Переваги:
- Дуже вмістка
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
Дуже задоволена покупкою. Якісна підставка, все в комплекті, швидко збирається. Рекомендую
- Переваги:
- Якість, вигляд, міцність
- Недоліки:
- Шамрай Т***Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
Шикарная,добротная полка.
Собрал внук 12 лет, без проблем.- Переваги:
- Крепкая,устойчивая
- Недоліки:
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
Солідна поличка. Висока.
- Переваги:
- Металевий каркас
- Недоліки:
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Дуб Таверна
Норм.
- НикитаВідгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Дуб Таверна
Швидка доставка, просте встановлення, результатом задоволений
- Переваги:
- Стильно та зручно
- Недоліки:
- Аня Б***Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Дуб Таверна
Поличка дуже сподобалась. Чудова якість. Дякую за швидку доставку.
- БорисВідгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
1) Процес замовлення та робота менеджера. Замовлення пройшло автоматично, на наступний день зі мною зв'язалась менеджер. На моє прохання зробити отвори для можливого кріплення підставки на стіну, вона запропонувала зробити передоплату у розмірі 50%, мотивуючи це тим, що будь-які зміни у стандартний виріб потребують додаткових маніпуляцій. Оскільки не був впевнений у тому, що дійсно доведеться вішати підставку на стіну, зійшлися на стандартному виробі і повній оплаті після отримання виробу на пошті. Врешті решт просвердлити кілька отворів зможу і сам за потреби.
2) Робота з замовленням, пересилка та пакування. Як і обіцяли, протягом двох діб виріб був висланий Новою поштою. Дуже якісно запакували, жодних подряпин чи деформацій частин виробу не відмічено.
3) Монтаж. Болти для монтажу мають шестигранні пази під спеціальний ключ, звичайною викруткою скористатись не вдасться. Але у комплект входить спеціальний зручний ключ, тому ця проблема відпала сама собою. Деякі незручності виникли під час монтажу полиць до металевих рамок, тому що отвори на рамках під болти та гайки, що занурені у товщу полиць, не відповідали одна одній між собою від 1 до 2 мм. Оскільки варіантів пазлу було лише два - міняти полиці місцями (верхня-нижня та вправо-вліво), то вдалося знайти більш-менш нормальний варіант кріплення, при якому болти хоч і увійшли під невеличким кутом в гайки, але таки дали можливість зібрати виріб. Довго міркував над наліпками з цифрами 7 і 3 на полицях, але не знайшов їм пояснення.
Загальний висновок: за заявлену ціну - стильна надійна підставка, яка дозволяє зекономити простір на кухні.- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- трошки не співпали отвори для болтів та гайок
- Таиса Р***Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Дуб Таверна
Полочка очень понравилась, очень лёгкая в сборке,и полностью решила все наши задачи.
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Дуб Таверна
Норм полочка, немного обидно что пришла с царапин ой
- Продавець SPP
Сергей, спасибо за обратную связь. Менеджер свяжется с Вами для решения вопроса.
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
Собрал, поставил, всё супер!
Товаром доволен! Качественная покраска, металл толстый.
В комплекте был ключ для закручивания болтов. В общем я доволен- Переваги:
- Цена, качество