- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9
Гарна якість матеріалів, все зібралось нормально, відповіли і відправили оперативно.
Хотілось би тільки трохи більш інформативну інструкцію, бо збірка вийшла трохи хаотична.- Продавець STUDIO 9
Сергію, щиро дякуємо за відгук) Підкажіть, будь ласка, на якому етапі виникли труднощі при збірці?
Бажаємо, щоб столик служив Вам довго, зручно та приносив лише задоволення у використанні!
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9
Дуже якісний столик )продавець швидко відправив,усе пояснили,як транспортувати і зібрати)дуже дякую)рекомендую
- Продавець STUDIO 9
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Окрема вдячність за фото)
Дуже приємно, що столик вам сподобався, і що доставка та збірка пройшли без труднощів. Дякуємо за довіру та рекомендацію! Гарного вам користування !
- Дарія К***Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9
Гарний столик,зроблений якісно. Підказали як зібрати самостійно
- Продавець STUDIO 9
Даріє, щиро дякуємо за відгук! Хай столик гарно та довго Вам прослужить)
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9
Задоволена столиком! Відправили швидко, зібрали самостійно.
- Переваги:
- Гарний сервіс, якість краща за ціну
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець STUDIO 9
Щиро дякуємо Катерино за довіру до нас. Приємно бачити столик у вас)
Нехай додає затишку та комфорту на щодень.
- Ліна В***Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9
Гарний столик мені сподобався
- Продавець STUDIO 9
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що столик сподобався, нехай гарно служить.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9
Дякую за столик, дитина була у захваті! Гарна якість товару, гарне обслуговування.
Робив повну оплату товару на рахунок продавця, щоб не переплачувати за накладний платіж. Дуже якісна упаковка.- Переваги:
- Швидка доставка, гарна якість товару, ціна та наявність
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець STUDIO 9
Сергію, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно)
Хай столик довго прослужить та додає радості та зручності його маленькій власниці)
Дякуємо, що брали нас!
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9
Замовили столик для дитини) дуже гарна якість, легко було зібрати, лампочки світять дуже яскраво, навіть люстра не потрібна. Швидко виготовили та відправили)
- Переваги:
- Гарна якість виробу
- Продавець STUDIO 9
Дякуємо за ваш відгук, Ольго! Нам дуже приємно, що столик сподобався, і ви задоволені його якістю. Рада, що збірка не викликала труднощів, а яскраве світло додало затишку!
Столик нехай гарно служить, а вас чекаємо на наступну покупку в нашому магазині)
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: STUDIO 9
Дуже гарний столик.
Мені замовив мій чоловік на подарунок.
Подарунок вдався. Столик моєї мрії.
Вічліві продавці, гарне обслуговування, якісний товар. Рекомендую- Переваги:
- Цей столик одна перевага
- Продавець STUDIO 9
Щиро дякую за розгорнутий відгук та фото до нього, це над важливо для нас та майбутніх покупців)
Катерино, нехай подарунки на цьому не завершуються, бажаємо щоб кожен день приносив вам массу позитиву та добра.
- ТінаВідгук від покупця. Продавець: STUDIO 9
Дякую за гарний товар) обрала цю модель для зйомної невеличкої квартири - компактний, але багато всього можна наставити) виглядає чудово) вчилися на ньому збирати меблі ключик у комплекті одразу відійшов до пращурів - то ж добре б було мати декілька) задоволені, чудовий магазин
- Переваги:
- Все чудово)
- Недоліки:
- Не виявлено)
- Продавець STUDIO 9
Дякую Тіно за довіру та фото відгук) виріб прекрасний! Нехай гарно служить та додає затишку)