- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото
Хороший чохол для планшета. Підійшов ідеально.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександра! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото
Супер. Пiдiйшов до старенького
LenovoTAB3 10PLUS.
Колiр Rose Gold - бомба!!!
Дякую)
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Обкладинка супер. З регульованим розміром, зручно розкладається та фіксується.
- Переваги:
- Зручний, універсальний
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Перші враження просто ВАУ, зроблено дуже якісно, приємний на дотик та солідний на вигляд матеріал, підійшов до 11″ Galaxy Tab S7 як рідний, за свої гроші справляє враження преміальної речі, а вже як покаже себе на дистанції - дізнаємося з часом..
Рекомендую!- Переваги:
- Дуже якісний та приємний чохол за свою ціну
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дарія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний чохол на планшет, підійшов, все супер, дякую
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Дарія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ярослав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Підійшов якраз, дуже зручний, виглядає надійно, що зможе добре захистити планшет.
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Любинина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Обкладинка чудово підійшла до планшету.
- Переваги:
- Легко вдягається на пристрій, зручна у використанні
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Маріанна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна обкладинка, універсальна,це добре
Представник постачальникаДоброго дня, Маріанна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото
Отличная надежная обложка.
Приятный цвет - как снаружи так и внутри; мягкая прорезиненная внутренняя поверхность, жесткая конструкция, надежное крепление планшета на уголках плюс резинка по всей длине.
Безупречное качество - строчки ровные, ниток нет, уголки аккуратные, в цвет, резинки крепкие.
Большое спасибо.- Переваги:
- Качество, цвет, мягкая внутренняя поверхность, жесткая конструкция
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
отличный чехол
- Переваги:
- За такие деньги нормально
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Алексей Л***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото
Чехол подходит к планшету Doogee U9.
- Переваги:
- Подходит
- Юлия Ю***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото
Отличный чехол за свою стоимость
- Переваги:
- Качество - отлично
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Александр Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чехол защищает планшет от царапин и потертостей корпуса при транспортировке и эксплуатации, делает использование комфортным. Качество чехла неплохое. Скобы для крепления устройства, плотно удерживают планшет, Рекомендую чехол
- Переваги:
- Лёгкий и прочный, приятно держать в руках
Представник постачальникаДоброго дня,Олександр! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.