Відгуки покупців про Стилус активний ємнісний універсальний білий стилуси + зарядний пристрій у подарунок
Є в наявності
- Татьяна И***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Не працює! Не тримає заряду. Спочатку продавець видповив на дзвінок,а потім заблокував(( Кошти звісно не повернув .
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює.
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Забрала сегодня с почты, не проверяла ибо не было времени, пришла домой, а упаковка от старости жёлтая и потресканая, стыки между пластиком и сенсором забитые грязью, внутри упаковки пыль.. Ставила на оригинальную зарядку (из самой коробки) на 80 минут, как в инструкции. Он загорелся синим и я нажимала по "шапке" стилуса двойным нажатием, как указано на инструкции. После нажатия огоньки не горят, стилус не работает. Под видом нового товара прислали неработающий б/у забитый грязью и с желтой упаковкой. Планирую возвращать товар и возвращать деньги, неприятно будет идти на ближайший пункт Розетки (который находится в 40 минутах от дома, в жару) но что уж поделать.. Хотел папа подарок мне сделать, не вышло, я не пишу никогда плохих отзывов если товар новый, но бракованный, однако тут прямо видно, что товар старый и б/у.. Никаких защитных пакетов или пленок внутри упаковки нет, на внешней упаковке даже не было скотча... Очень расстроена, было бы лучше, если бы товар был бракованный, но хотя бы новый, а так видно, что присылают использованный товар, который скорее всего возвращали по гарантии.
- Дарина С***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Замовила стілус , зарядила але не розумію взагалі як його підключити.Дуже сковзький наконечник , змінного не має.Схоже буду повертати
- Маргарита Х***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Стилус прийшов не робочий. Не включається. На повідомлення продавець не відповідає. Не рекомендую тут замовляти!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Маргарита Х***
Менеджер вийшов на зв'язок. Все добре. Питання вирішено.
- Ярина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Зручний і універсальний, але до нього треба звикнути.
- Недоліки:
- Не тримає заряд до вісьми годин, як написано, іноді сенсор не відповідає на дотик стилусу.
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Гарний стілус, за свої кошти
- Ростислав М***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Не працує 1 разова 1 раз на зарядку і не працує
- Недоліки:
- Не працує
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Все работает.
- Продавець Fimmi-shop
Дякуємо за вашу довіру та позитивний відгук! Ми завжди тут, щоб надати вам найкращий сервіс. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Омельченко Г***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Підійшов до планшету
- АринаВідгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
пришёл не тот стилус который заказывали
- Недоліки:
- не работает
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Зручний та гарний
- Продавець Fimmi-shop
Надзвичайно вдячні за ваш позитивний відгук! Ми завжди працюємо над тим, щоб ви залишалися задоволені нашими послугами. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Геннадий М***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Чудовий товар. Ціна супер. Дякую!
- Бородкіна О***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Стилус працює чудово — точний, швидкий і зручний у використанні. Чутливість до натиску відмінна, що робить його ідеальним для малювання та нотаток. Легкий, добре лежить у руці, ідеальний вибір для повсякденної роботи! Донька задоволена.
- Продавець Fimmi-shop
Нам приємно, що наш товар вас вразив. Дякуємо за вашу високу оцінку! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Марія Н***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Швидка відправка, якісний товар. Дитина задоволена. Дякую
- Продавець Fimmi-shop
Ваш відгук зробив наш день! Дякуємо, що обрали нас і поділилися своїми позитивними враженнями. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Брали на подарунок,дитина в захваті.все сподобалось)дякую
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець Fimmi-shop
Ваш позитивний відгук - найкраща мотивація для нас. Дякуємо за вашу підтримку та довіру! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Валерий М***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Хороший стілус, працює чудово.
- Продавець Fimmi-shop
- Єлизавета Т***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Стилус працює, дитина задоволена
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець Fimmi-shop
Раді, що ви задоволені нашим товаром! Надзвичайно вдячні за вашу підтримку! З повагою "FIMMI-SHOP"
- ШахбазАлам Ш***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
I return the product to the seller due to inappropriate product, but still I didn't get the refund back although seller told me to return the money within a week.
It's so disgusting. I hope I'll get my refund as soon as possible- Продавець Fimmi-shop
Good day! We are very sorry that there was a delay in refunding your order. Technical error. The money was returned. Sorry for the inconvenience.
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Повна комплектація, хороша якість товару та класна ціна.
- Марк Ш***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Класний та зручний, працює чітко, ніяких нарікань.Рекомендую!
- Ярина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Все прийшло швидко. І все працює. Окреме дякую за жодаткові накінечники, вони іноді дуже потрібні)) найкращий стилус,з тих, які в мене були.
- Переваги:
- Працює на всіх девайсах із сенсорним екраном.
Власний зарядний пристрій.
Запасні накінечники.
Магнітна сторона.
Легкий у використанні.
Швидке заряджання.
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Ручка ничего не нажимает , быстрее эран поцарапаю чем нажму букву или сделаю любое другое движение
- Продавець Fimmi-shop
Доброго дня,можливо він по якимось причинам не зовсім підходить під Ваш гаджет.В будь - якому випадку Ви можете повернути товар протягом 14 днів
- Полина С***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Стилус не ввімкнувся ,взагалі ні на що не реагує.
- Недоліки:
- Не вмикається (не працює)
- Продавець Fimmi-shop
Доброго дня,нам дуже прикро за Ваш негативний досвід,з Вами обов'язково зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання.З повагою "FIMMI-SHOP"
- Лариса К***
Добрый день. Хочу такой стилус купить дочери. Но почитав отзывы, задумалась. Вам заменили товар?
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Все подобається))
- Недоліки:
- нема
- Продавець Fimmi-shop
- Софія Д***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Стилус добре лежить у руці і швидко заряджається по type C, рекомендую!
- Степан В***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Добре справляється зі своєю задачею. Ковзає по екрану планшета чудово. Якісна річ.
- Галина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Стілусом цілком задоволена. У мене проблем не виникає. Користуюсь майже місяць без нарікань!
- Богуславенко А***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Грошей назад не вимагаю. Оскільки виріб було нахальним чином розібрано в ході розслідування. Найвірогідніше брак на виробництві. Розтин трупіка показав, що провідник живлення "мозгів" (це там бе само перо) відвалився і спричинив коротке замикання, яке і вивело з ладу пристрій. Втім загибель пристрою була не даремною, було цікаво подивитися як воно працює (вірніше повинно було працювати).
- Переваги:
- Перші 2 хвилин працював добре
- Недоліки:
- Вийшов з ладу через 2 хвилини роботи.
- Продавець Fimmi-shop
Доброго дня,
Дякуємо вам за висновки щодо причин несправності товару. Ми співчуваємо через неприємність, яку ви зазнали через цю ситуацію.
Якщо у вас немає потреби в поверненні коштів, ми все одно будемо раді надати вам допомогу та підтримку. Будь ласка, зв'яжіться з нами, якщо ви маєте будь-які питання або потребуєте додаткової інформації щодо вашого товару чи подальших дій.
Дякуємо за ваше розуміння та співпрацю.
З повагою,
Fimmi Shop
- Хлебушек У***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Імбово
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий
Необхідний гаджет в моєму житті.
Тепер стало зручно вести нотатки в планшеті, працюється з ним набагато зручніше. Якість самого стилуса хороша.
Мені дуже подобається. І ціна не кусається, доступна для всіх.- Продавець Fimmi-shop
Шанонвний клієнт!
Дякуємо за замовлення,
Ми дуже раді що вам все сподобалось, та то що цей пристрій вирішує вашу проблему.
Очікуємо на ваші нові замовлення.
Гарного дня!
З повагою Fimmi-shop!
- Ілля К***Відгук від покупця. Продавець: Darauf. Колір: Чорний
Зручний гаджет для малювання та для написання. Деяке захисне скло може заважати цьому стилусу, через що працювати він навряд чи буде. Однак не можу гарантувати, що інші стилуси здатні на більше.
- Переваги:
- Зручний гаджет для малювання та для написання.
- Недоліки:
- Деяке захисне скло може заважати цьому стилусу, через що працювати він навряд чи буде. Однак не можу гарантувати, що інші стилуси здатні на більше
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Darauf. Колір: Чорний
Дитина задоволена покупкою.
- Кінаш М***Відгук від покупця. Продавець: Darauf. Колір: Рожевий
Стилус дуже сильно лагає та деколи навіть не включається
- Переваги:
- Колір
- Недоліки:
- Поганий товар
- Продавець Darauf
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження про товар.
Хочемо звернути увагу, що даний стилус є універсальним і сумісний з більшістю смартфонів та планшетів але іноді бувають винятки.
Також нагадуємо, що для ввімкнення та вимкнення стилуса необхідно двічі коротко торкнутися сенсорної кнопки.
Якщо товар з будь-яких причин не підійшов або працював некоректно, його завжди можна було повернути або обміняти протягом 14 днів. На жаль, жодних звернень щодо цієї проблеми від вас ми не отримували, а відгук було залишено лише через пів року після покупки, коли вже неможливо перевірити, за яких умов використовувався товар.
Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти нашим покупцям у разі виникнення будь-яких питань.
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Disero. Колір: Білий
Стилус не завжди реагує на дотик та майже не тримає заряд.
- Переваги:
- Недоліки:
- погано тримає заряд
- Продавець Disero
Добрий день!
Нам прикро, що Вам потрапив товар із браком.
Ми намагалися зв’язатися з Вами, щоб уточнити деталі та допомогти вирішити ситуацію, проте, на жаль, поки не отримали відповіді.
Будемо вдячні, якщо Ви відповісте нам у чаті Rozetka.
- Лісовенко І***Відгук від покупця. Продавець: Darauf. Колір: Білий
Дуже задоволений добре малює прийшов заряджений і зарядний шнур у комплекті я радий
- Переваги:
- Швидка доставка, заряджений, добре малює
- Недоліки:
- Не виявив
- Ярослава Р***Відгук від покупця. Продавець: Darauf. Колір: Білий
Працює чудово, але є один мінус працює на екрані тільки під ухилом! А так усі нормік?
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Работает под уклоном