- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: E-Shop24
Пастка допомогає від мошок
- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24
середненько, не дуже ефективний
- Переваги:
- легкий
- Недоліки:
- не дуже приваблює комарів
- ВеронікаВідгук від покупця. Продавець: E-Shop24
тепер ці гади заснули назавжди. крута штука, але можна і самому зі страху вмерти від неочікуваності
- Переваги:
- зменшує популяцію мошок
- Недоліки:
- самій страшно
- Продавець E-Shop24
Дякуємо за гарний відгук. Ви зробили наш день)
P.S. Боятись не потрібно, просто не потрібно пхати в виріб ніяких частин свого тіла, коли під"єднаний до джерела живлення (навіть, якщо є бажання поекспериментувати))
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24
Замовила, забрала, одразу почала ловити комах) нажаль раніше не здогадалась купити, на початку літа, але все ж таки муха до нас залетіла. Залишили лампу і муху сам на сам у темряві, і вуаля, муха піймана)
При потраплянні комахи іскри летять дай боже, аж злякалася. Свою функцію виконує, задоволена.
В наборі щіточка, юсб кабель, лампа.- Переваги:
- Колір, виконує свою функцію.
- Недоліки:
- Не працює без юсб кабелю, без акумулятора.
- Надежда К***Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24
На неї добре летить плодова мушка, міль та всякі нічні метелики. Комарі летять на неї погано (за ніч ловить одного, хоча їх набагато більше). Світло досить тьмяне, як від нічника. При попаданні в неї комах досить сильно тріщить секунду-дві + плюс запах гару, якщо щось велике. Шнур короткий – до півметра.
- Переваги:
- Прекрасно справляється з плодовою мушкою, міллю та всякими нічними метеликами.
- Недоліки:
- Комарів ловить, але погано. В описі присутня щітка для очищення спіралі, але в замовленні її не було
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут
Купив, поставив, працює. Дякую
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: Brix
Може слугувати нічником
- Переваги:
- ловить москітів та маленьких мушок, від комарів не дуже...
- Недоліки:
- Не всі комари попадаються
- Євген Л***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Все ніяк не доходили руки написати відгук.
Не розраховуйте на щось адекватне за такі гроші.
Але навіть неадекватне має хоч якось працювати - доставили з розірваним шнуром для живлення і зарядки.
Викинув все в сміттєвий бак. - Марина М***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Ефективна, безпечна, тиха робота, сучасний дизайн, сподобалась.
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Василий Н***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут
Нет инструкции для комаров. Они не знают, что нужно залетать в лампу, а не кусать людей, которые находятся рядом с включенной лампой.
- Переваги:
- цена, время доставки.
- Недоліки:
- не работает.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: FlashShop
Продавець відправив швидко , але 1 розряд на комашку дало і більше не працює . Світить але не працює струм, тому тільки можливо як нічник
- Переваги:
- Виглядає гарно, дешева
- Недоліки:
- Перестала відразу працювати
- Продавець FlashShop
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ваш відгук допомагає нам вдосконалювати якість товарів та сервіс. Раді, що вам сподобався дизайн, і сподіваємося бачити вас серед наших клієнтів і надалі.
- Жижко М***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Швидка доставка, все працює!
- Продавець FlashShop
- Владимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Лампа дійсно працює
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут
Не купляйте цю лампу від комарів вона не працює вона тільки привлікає ну не убирає комарів вони туди всередину не летять їх потім куча вони не дають спати вони кусають вони до лампи не летять дуже поганий товар тільки зря гроши викинули
Скористуйтесь нашими порадами
1. Режим знищення комах - вмикаєте фіолетове світло , при цьому в кімнаті не повинно бути інших джерел світла , ви одразу побачите ефект
- Софія І***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут
Працює чудово, вбиває комах, мошок, але на комарів на жаль не дуже ефективно діє
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Рекрут
За всю ніч жодного комара не убув, користувався першим варіантом для знищення комарів (ултрафіолетовий, за півметра від ліжка) Комарі покусали, а пастка чиста. Всередину мошка залитала але їй хоч би що струмом не бе
- Переваги:
- гарно виглядає
- Недоліки:
- Не працюе
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Спасибо, лампа супер
- Продавець FlashShop
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!
- КаринаВідгук від покупця. Продавець: Рекрут
Не працює
- Продавець Рекрут
Вітаю, менеджер з вами звяжиться
- Продавець Рекрут
Лампа працює , менеджер надав рекомендації щодо користування
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: N'ОК
Свою функцію виконує добре, звук коли комахи попадаються гучноват, але звикнути можно
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Brix
Перестала працювати через тиждень
- Продавець Brix
Доброго дня !
З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання - Вадим К***
Вирішив питання напряму з продавцем.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Рекрут
Викинуті гроші. Нікому не раджу. Взагалі не працює. І не потрібно писати що неправильно використовували.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець Рекрут
- Дарія В***Відгук від покупця. Продавець: TSV
на ніч в приміщенні те що треба, жарить так що вони аж шкварчать
- Вадим Д***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Отличная компания и хороший товар. Советую.
- Продавець FlashShop
Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Оля Г***Відгук від покупця. Продавець: Brix
Лампа працює чудово. Дякую
- Переваги:
- Маленькі розмірі.
- Продавець Brix
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!
- Евгений З***Відгук від покупця. Продавець: High level
Дрозофилам все равно на них, током не бьет, они ползают по проводам которые типо должны убивать током и им все равно
- Недоліки:
- Дрозофилам все равно на них, током не бьет, они ползают по проводам которые типо должны убивать током
- Анастасія Я***Відгук від покупця. Продавець: High level
Мух і комарів ловить. Товаром задоволені!
- Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: iGrig
Нажаль, товар не відповідає заявленому...працює лише від usb, на фото ж до товару вказано що має вбудований акумулятор. До того ж і блока живлення не має в комплектації(на фото теж є). До того ж має куций шнур живлення зі зпецштекером, тож доведеться тримати його біля розетки. Як працює перевірю.
- Недоліки:
- Живлення лише від usb, блок живлення відсутній(на фото до товару вказано і акумулятор і блок живлення), короткий шнур живлення
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут
Все супер. Чудова лампа. Про комарів не знаю. Купувала для знищення мошок.
- Переваги:
- Мошки знищені завдяки роботі лампи. Супер. Я задоволена.
- Недоліки:
- Треба потерпіти дні 3-4 поки вона не зловить всіх мошок.
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Рекрут
Ловить як маленьких мошок і комарів, так і великих нічних метеликів. Єдине, що на це потрібно багато часу і відсутність будь-яких інших джерел світла
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: LeCont
За таку ціну можливо і непотрібно було щось від нього очікувати, але знищення комах відбувається тільки тоді коли їх туди направити
- Переваги:
- Недоліки:
- Неефективність
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: LeCont
Жарила мух и комаров.От ноута питание было слабое,включила в блок и хоть по заявленным параметрам все норм она сгорела.Потухла и завоняла.
- Переваги:
- Справляется с задачей
- Недоліки:
- Сгорела спустя час работы
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: LeCont
Лампа отличная,щелкает и мух и комаров.Мухи летят менее охотно,но она их щелкает.Не знаю сколько она прослужит,но задачи выполняет.
- Переваги:
- Полностью справляется со своей задачей.
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут
Комар летает прямо перед лицом в момент того как у меня горят 2 лампы
- Недоліки:
- Эти лампы бесполезные , я не разу не видел что бы хотя бы один комар валялся у этого г***а
- Продавець Рекрут
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: LastStore
Мошок ловить непогано, вже декілька десятків, а от комар тільки один попався.
- Переваги:
- Не шумить
- ВітаВідгук від покупця. Продавець: Рекрут
Товар прийшов швидко.
Продавець готовий допомогти у вирішенні питань. - МиколаВідгук від покупця. Продавець: Skoobert
Попрацювала 2 місяці не дуже активного використання та згорів світлодіод підсвітки
- Недоліки:
- Працювала не довго