- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Morelos Official. Колір каркаса: Дуб Сонома. Ширина: 70. Колір полиць: Дуб Сонома
Якість чудова, комунікація теж. Гарних продажів!
- БогданаВідгук від покупця. Продавець: Morelos Official. Колір каркаса: Білий. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
Це буде не просто відгук про товар. Це ода пошани і захоплення співробітниками меблевої фабрики Moreli і усіма українськими підприємцями, яких вони представляють!
Після замовлення на сайті зі мною звʼязався менеджер фабрики і повідомив про те, що за два дні до замовлення їх виробництво було повністю знищено, і на превеликий жаль, вони не зможуть найближчий місяць його виконати і надіслати. І попри це уже через тиждень, навіть не уявляю, якими зусиллями, Moreli відправляє мені моє замовлення - а саме цей стелаж. Я неймовірно пишаюся Вашою витримкою, завзятістю і терпінням! В такі складні часи, понісши такі збитки і переживши такі складнощі, Ви продовжуєте працювати і робити на совість. Величезна подяка і повага Вам за це.
Щодо самого стелажу - усі складові прийшли в ідеальному стані, зібрала по інструкції хвилин за 20. Виглядає чудово, вписується майже у будь-який інтерʼєр. Удачі Вам!- Переваги:
- Швидко, якісно, привітно
- Продавець Morelos Official
Щиро дякуємо Вам за теплі слова, ми дуже цінуємо підтримку які надають нам наші клієнти.
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Morelos Official. Колір каркаса: Білий. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
Захотіла залишити відгук,бо воно того варте .Товар прийшов швидше ніж очікувалась ,комплектація все присутне ,без жодної подряпинки все ідеальному стані,складаєть супер легко, тай плюс доставка безкоштовна . Продавцем задоволена на всі Рекомендую однозначно
- Переваги:
- Легко складається
Ідеально вписується в інтер'єр
Приємна ціна
Швидка доставка - Недоліки:
Дякуємо вам!
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Morelos Official. Колір каркаса: Бетон. Ширина: 70. Колір полиць: Бетон
Дуже гарний стеллаж, та легко збираеться.
Дякуємо вам!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Morelos Official. Колір каркаса: Темний венге. Ширина: 70. Колір полиць: Венге темний
Доставка новою поштою,чекати довго не прийшлося,за що дякую. Все було в наявності,зібрали швидко.
- Переваги:
- Все підійшло, комплектація повна,швидка відправка
- Недоліки:
- На одній дощечці,було трохи деформовано,але за рахунок того що це була акційна поличка,можливо тому через цей дефект була знижена ціна. Поставила до стіни,не видно.
- Продавець Morelos Official
Вітаємо, те що акційна ціна не впливає на стан виробу, вам потрібно було відразу звернутися до нас, ми б замінили деталь за наш рахунок, включно з доставкою
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Morelos Official. Колір каркаса: Білий. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
Дякую за швидку відправку та безкоштовну доставку. Товаром задоволена, збирати легко справились діти самі. Стелаж без пошкоджень, повний комплект.
- Переваги:
- Гарної якості, легко збирається
- Продавець Morelos Official
Вітаємо, дякуємо за замовлення!
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Абрикос. Колір каркаса: Дуб Сонома. Ширина: 70
Стелаж гарно зроблено, стійкий.
Збираючи, можна монтувати і на всю висоту (192см), і на ту, яка більше подобається/підходить до інтер"єру чи бажанню.
Для мене - на повну висоту - саме те. Гарний).- Недоліки:
- Таісія К***Відгук від покупця. Продавець: Абрикос. Колір каркаса: Антрацит. Ширина: 70
Чудова поличка, легко зібрала- все необхідне було в комплекті