Відгуки покупців про Ортопедичний матрац Come-For Акцент 2+ (ПЛЮС) пружинний 80х200 см.
Є в наявності
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200
Якість просто жахлива. Пружини відчуваються через матеріал оббивки і давлять по всьому тілу (срок експлуатації 3 дні).
- Переваги:
- Не виявив
- Недоліки:
- Погана якість
Представник постачальникаДобрый день, Сергей, обратитесь, пожалуйста, на горячую линию производителя, указанная на сайте come-for.com
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x190
Спасибо большое за матрац, пользуемся с удовольствием. Доставлено все вовремя, спасибо менеджерам. Матрац покупался для пансионата Akvareli море Железный порт.
- Продавець Мой Дом
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190
Довго чекав тому що робили на замовлення. Заказав 12 грудня 27 відправили та получив 30. 3к за бомбезний матрас щей з безкоштовною доставкою курьєром.
- Переваги:
- На вид класний із добротної матерії але під наматрасником її все одно не видно. Матрас мякий та жосткий, пружини не риплять, коли сідаєш на межу каркас наче є.
- Недоліки:
- Сплю неділю сам політ нормальний. Фотки не роблю бо у спальні срач. Якщо матрас начне рипіть або перстане виконувати свою функію обов'язково напишу.
- Юра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x190
За два місяці з'явились ями. Навіть під дружиною (51 кг)
- Переваги:
- Недоліки:
- Швидко втратив форму
- Наталья
Та же история
- Катя
в сервисный центр обращались?
- Иван В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x190
Хорошый, уже год спим, ребенок прыгает до потолка и никаких ям и вмятин пока нету.
При нажатии рукой слышно пружини- Переваги:
- Прослужил уже год надеюсь еще послужит пару лет
- Недоліки:
- При нажатии слишно пружини
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190
Ребята! Постелил матрас, опробовал и понял: никакого еврокаркаса нету! Нажимал и в торцах и сверху - ноль, пусто! Нет этого каркаса по периметру, который должен придавать жёсткости по краям! - "...специальная рамка, расположенная по периметру изделия. Она не допускает деформации краев матраса...". Где она? Не нащупал. Никакого "тех. паспорта" на изделие нет, а в гарантийке только общие фразы обо всём, наименование изделия не указано. Только в товарном чеке указанное наименование изделия совпало с тем, что заказывал. Кто может сказать, тот ли это матрас - Матрас Come-for Акцент 2 плюс 80х190 см? Если тот, то где каркас? Или каркас виртуальный, или я чего-то не понимаю?
- Переваги:
- Цена по промокоду, доставка.
- Недоліки:
- Не нашёл еврокаркаса
- Олег
Свяжитесь с производителем, пусть объяснит. Можно через оф. сайт.
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190
Упакован в полиэтиленовый мешок, вроде как, герметично. Видимых повреждений не увидел. Мне бы хотелось большей жёсткости. Ну и буду надеяться, что мои 90 не слишком быстро продавят заявленные 140.
- Переваги:
- По промокоду. Быстро, в срок, вежливо... Ну, как всегда. Спасибо!
- Недоліки:
- Ещё не знаю, только "кинул кости" на матрас.
- svetaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200
Ужасный матрас,спал один человек весом 72 кг и он просел в нескольких местах в течение 10 дней.
- Переваги:
- зима-лето
- Недоліки:
- просел под весом 72 кг за 10 дней
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200
Користуємося матрас уже більше року, ніяких нарікань немає. чудовий недорогий матрас. Спати зручно, ще ніде не втоптався, вага чоловіка за 100 кг, немає ніяких вмятин. Дитина постійно скаче на ньому, тож перевірку на міцність думаю пройшов. Да якщо стати однією ногою на нього можна відчути хруст пружини, так само якщо надавити рукою на матрас відчувається пружина, але якщо на нього лягти ніякі пружини не відчуваються. Я задоволена ним.
- Переваги:
- хороший матрас за нормальну ціну
- Недоліки:
- при надавлювані рукою або ногою відчуваються пружини
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200
Нормальный матрас за свою цену. В меру жесткий, не низкий, достаточно комфортный. Эффект зима-лето ощущается хорошо.
- Переваги:
- Качественный, не дорогой
- Недоліки:
- не искала
- Севостьянова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190
Чудесный матрас. За свои деньги полностью себя оправдывает. В меру жесткий, комфортный. Пользуюсь пол-года, пока нареканий нет.
- Переваги:
- высокий, комфортный
- Недоліки:
- не обнаружила
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190
Вперше пишу відгук на Розетці, хоч купую тут товари часто. Замовили два таких матраси в травні цього року на двоспальне ліжко собі з чоловіком. Через три місяці користування один матрас - нормальний. Але другий - це щось!!! Спати вже неможливо, боки болять. Сьогодні вирішила перекласти його на іншу сторону, думаю, може, так буде краще. Так в процесі перекидання, він у мене легко зігнувся напополам. З другого боку матраса - те саме, відчувається кожна пружина. Вага чоловіка - 70 кг, моя - стільки само. В мене питання до менеджерів Розетки, а на цей матрас є якась гарантія? Бо нам точно попався бракований.
- Переваги:
- Спочатку все було добре (перші два місяці)
- Недоліки:
- Після трьох місяців користування спати на матрасі неможливо - повилазили пружини
- Марина В***
Гарантія 18 місяців.
- Ирина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x190
Купували ми його значно дешевше 9 місяців тому. За таку ціну скільки він кошту наразі я б не купувала його.
Через пів року на стороні чоловіка (вага 75 кг) прогнувся і чути звук пружин, які, здається виходять з ладу, а я зі свого боку повністю задоволена, бо моя половина незмінно рівна (вага 55 кг).
Ну і десь тижнів два був неприємний запах, але зник і це не може не тішити.- Переваги:
- Недоліки:
- Прогнувся від ваги 75 кг за пів року, спочатку був неприємний запах
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200
Матрас отличный! Первый раз пишу свой отзыв на розетке... Рекомендую,не задумываясь. Я долго искала,сравнивала, отличное соотношение цены и качества, эффект зима-лкто есть, полностью подходит к описанию.Никаких сторонних запахов, звуков нет.Гарантия есть. Приятный на ощупь, спать одно удовольствие.Ждала ровно 5 дней, отлично подошёл к кровати 160*200.
- Переваги:
- Хорош по своей цене
- Станислав В***
если кровать четко 160х190 то матрас туда влезет?
- Roma W***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- магкий скрепить
- Богданюк Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200
Пока придет сей матрас я уже привыкну спать на полу....
- Переваги:
- Пока не знаю
- Недоліки:
- Розетка 2 день планирует передачу в НП
- Артур
Не пойму что не так? написано на сайте: Изготовление 2-4 дня
плюс добавьте сюда сроки доставки (до трех рабочих дней)
- Маргарита Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x190
Заказывала на подарок маме, она довольна.
- Переваги:
- Спать удобно, достаточно жёсткий, не проваливается. Вежливый курьер доставки.
- Недоліки:
- При раскрытии упаковки был отчётливо слышен запах краски, но в течение нескольких часов запах пропал.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x190
Полгода как купил - только хорошие впечатления! Добавить нечего.
- MargoВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x190
Користуємось вже декілька місяців. При навантаженні 80 кг, матрас не просідає, пружини не виступають. Покупкою задоволені на всі 100%.
- ГривачевскаяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200
Очень хороший матрас, используем уже три месяца и нечего, как новый. В семье есть ребенок, который постоянно на нем прыгает и даже после этого, пружины остались на месте, хотя здесь есть отзывы где пишут, что после месяца использования стали чувствоваться пружины.
- Переваги:
- За эти деньги, товар просто супер!!!!
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190
Матрас очень понравился, как поведет себя в использовании посмотрим, пока только неделя прошла, жаловаться или хвалить рано. При моем весе в 76-78 кг не прогибается, спали с дочкой вдвоем 78+46 тоже нормально. Брали два матраса, этот и Матрас Come-for Гармония 80х190 см, несмотря на то что маленький намного дороже и вроде бы как лучше по характеристикам, этот понравился больше. Как то удобнее на нем и заметно жестче. Не скрипит, не шуршит, запаха нет.
- Переваги:
- жесткий, удобный, эффект зима-лето
- Недоліки:
- пока нет
- Валентина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190
Пока все отлично. Для того чтобы для матраса дать отзыв нужно на нем поспать.А пока все отлично. Прислали быстро. хорошо запаковано .Никаких нареканий на магазин нет. Розетка молодец.СПАСИБО
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200
Через три месяца использования, отчетливо ощущается каждая пружина, спать уже не комфортно. При моем - то весе в 55 кг. Не советую, жалко потраченных денег.
- Переваги:
- Недоліки:
- плохое качество
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200
Отзыв после 4х месяцев использования. Прослойка между пружинами и верхом матраса тонковая/хлюпкая, она стала продавливаться, а сквозь неё немного проступать силуэты пружин. Не могу сказать что это особо чувствуется, а на сон не влияет вообще никак, но месту такому быть. В остальном же, при моем весе 85кг, упругости полностью хватает, в целом она идеальная. Матрасы уровнем ниже для меня уже слишком мягкие, а этот в самый раз. В остальном же он мне очень нравится, удобный, вид отличный, запахов посторонних/химии нет. В первый день его как положит, так и сплю с удовольствием, поэтому советую к покупке в данной ценовой категории.
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x200
Спать комфортно. Покупкой довольны!
- Переваги:
- Приятный внешний вид, удобный, хороший материал
- Анастасия К***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200
Матрас в меру жесткий, плотный, даже сказала бы что плотный, это больше подходит к нему. Очень переживали когда брали видев предыдущий отзыв, т.к. брали года два назад такой же, отзыв ниже, но всё супер, качество не поменялось, на матрасе спит мама, вес около 90 кг. никаких проблем нет.
- Переваги:
- Средней жесткости, без запаха.
- Недоліки:
- Много упаковки
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук, Ваш комфорт - для нас дуже важливо.
- Вадим К***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200
Просім через 2 роки 85 кг. І зявилися болі в спині.
- Переваги:
- Недоліки:
- Просів
- MAXIM-VITJПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200
Отличный матрас. Приятная на ощупь ткань. Спина после 12 часового рабочего дня на ногах приятно отдыхает.
- Переваги:
- Приятно спать.
- Недоліки:
- Не нашёл.
- КсенияПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200
хлипкий и неудобный матрас. пружинки ощущаются и скоро начнут вылазить. спать неудобно. дешевка
- Переваги:
- достоинств нет
- Недоліки:
- много недостатков
- olegПродавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190
Это как понимать? Эффект зима лето есть или нет?
- Мой Д***
Здравствуйте. Зима Лето в матрасе есть.
- ВасильПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200
Не розібрався як замовити товар з використанням картки віза за акційною ціною. І цікавить яка вартість адресної доставки в Рівне.
- Нина
Василь, добавляете товар к корзину и оформляете заказ. После этого вводите необходимые данные (имя, телефон город). Далее следует тип оплаты, доставка/самовывоз. Там где оплата выбираете поле "Visa/MasterCard" и жмете на "Акция! Скидка по карте Visa!"
- СветланаПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x190
Подскажите, пожалуйста, рассчет веса на одно спальное место. Если нас двое и один сто кг., а другой восемьдесят кг., это нужно матрас на двести кг., или можно спать на разных концах кровати?
- Переваги:
- Ещё не купили
- Недоліки:
- Незнаю
- Руслан З***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190
Все хорошо, но подскажите как определить с какой стороны матраса спать зимой, а с какой летом, ни каких указателей не обнаружил?
- Гость
В боковой части матраса вшит паспорт. на котором стрелочками (красная - лето, синяя - зима) указаны стороны зима-лето.
- Руслан З***
Действительно, спасибо!!!!
- johnkoretsПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200
Якого роду ліжко має бути для правильного функціонування даного матрацу?( ламелеве перекриття, крок ламелей, товщина чи там рівний лист фанери з отворами чи... т.д.)???
- Переваги:
- питання
- Недоліки:
- питання
Представитель компанииДоброго дня!
Компанія рекомендує експлуатацію будь-якого матрасу на рівній поверхні. Оптимальна відстань між ламелямі для даного матрасу повинна бути менш ніж 5,5 см. Використовувати матрас на поверхнях с фанери, ДВП, панцирних сітках не рекомендується.
З повагою,
Команда Ком-фор
- polatПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200
На матрасі спати комфортно, але матрас на мою думку не відповідає заявленим параметрам, а саме жорсткість та максимальна нагрузка явно завищені.Судячи з того що матрас достатньо прогинається під моєю вагою 75кг, навряд чи матрас витримає заявлені 140кг нагрузки на 1 спальне місце , а тому він повинен позначатись як середньої жорсткоті.