- Данило Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Рюкзак чудовий міцний, має хорошу місткість, надійна спина для ноутбука, достатньо кишень, комфортний.
з недоліків, шнур який призначений, щоб заряджати телефон зовні, а певер середні , занадто повільний, було б добре якщо там була швидкісна зарядка, бо якщо напряму то 35 хв, а якщо через шнур то 2 год.
Рекомендує цей рюкзак для купівлі- Переваги:
- комомфортний, міцний
- Недоліки:
- немає швидкісногго дроту для зарядки
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- ЮЛІЯ А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Мені даний портфель дуже сподобався. Якісний, стильний, є зарядка для телефону, дуже багато карманів ( я обожнюю коли багато карманів). Саме головне для мене, що у кармані куди кладу ноутбук внизу є м'яка підкладка, не тільки по бокам що захищає ноут а й знизу. Тобто ноут повністю захищений. Та й вмісткий дуже, можна для подорожі чи просто на кожен день користуватися.
- Переваги:
- Класний портфель
- Недоліки:
- РостиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Якісь рюкзачка в топчику.
Ноут спокійно поміщається навіть більших розмірів.
Багато корисних відділень для зарядок, планшета, папок з документами, капців і навіть невеликої куртки.
Все гарно прошито і футрнітура на 5 з 5.- Переваги:
- Універсальна сумка)
- Недоліки:
- Рюкзак має досить великі габарити.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Мальцев С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Рюкзак супер, єдине що не сподобалось, підкладка в лямці відірвалась і вилізає постійно.
- Переваги:
- Обʼєм, якість
- Недоліки:
- Підкладка в лямці
Доброго дня!
Дуже шкода, що у Вас виникла проблема із нашою продукцією.
Будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру.
Контакти: сервіс ТОВ "ІДІДЖІ ГРУП"
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
У використанні вже більше двох років. Дуже місткий, функціональний, багато кишень для дріб'язку та речей.
- Переваги:
- якість відповідає заявленій.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Рюкзак для подорожі, супер.
Поміщається багато речей.- Переваги:
- Якість ÷ RivaCase
- Недоліки:
- Невиявлено, час покаже...
Рюкзак чудовий файно зроблений
Служить добре рекомендую.
Але в мене Шнур зарядки якось пошкодився
І тепер не працює швидкісна зарядка.- Переваги:
- Зручний , міцний
- Недоліки:
- Шнур зарядки не можна замінити !!!
Доброго дня!
Дуже шкода, що у Вас виникла проблема із нашою продукцією.
Будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру.
Контакти: сервіс ТОВ "ІДІДЖІ ГРУП"
м. Київ, вул. Куренівська 27
- Александр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Все круто, але рюкзак бірюзовий, а не синій :D Колір на фото в Розетці та в інших покупців відрізняється від того, що отримав я, точніш я навіть сказав би він синій з відтінком бірюзового, це якось не ок, розмію там цвітопередача моніторів і т.д. Але я дивився як на моніку від Єлджі так і на маку з Ретіною, один колір майже шо там шо там, а по факту колір не співпадає з тим, що на сайті.
Рюкзак залишу собі, так як мені не дуже принципово, але все ж таки коли покупець куплає товар, він розраховує на щось.- Представник постачальника
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук та Ваш досвід!
Прикро, що виникла така ситуація. Є деяка проблема з кольором, ми намагатимемося найближчим часом її усунути.
Якщо Ви забажаєте, церез наш сервісний центр ми можемо запропонувати Вам обмін на інший колір, тощо.
Сервісний центр знаходиться за адресою:
АСЦ "Ладний сервіс"
Місцезнаходження
м. Київ, вулиця Семена Скляренка, 17
(у приміщенні ТЦ "Пріорка")
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Чудова зручна підтримка спини.
Виглядає компактно, але при цьому дозволяє носити багато речей, місткий, можна використовувати і як сумку для покупок.- Переваги:
- Оперативно, зручно. Рюкзак хороший.
- Недоліки:
- Не знайшов.
Щиро вдячні за Вашу довіру!
Нехай наша продукція служить вам довго і радує кожен день.
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Товаром в цілому задоволений
- Переваги:
- Хороший рюкзак: легкий, легкорухомі замки, багато відділів
- Недоліки:
- Колір не відповідає тому, що на малюнку: отримав з більш бірюзовим відтінком
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Чудова підтримка спини.
Виглядає компактно при тому що дозволяє носити багато речей з собою або використовувати як сумку для покупок.
Замовив вже в третє собі)- Переваги:
- Супер зручна сумка
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Все супер
- Переваги:
- Компактний, легкий, зручний у використанні
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Гарний, місткий, зручний
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Брав на подарунок. Дуже сподобався. Якісно зроблений. Раджу.
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Отличный рюкзак. Как и все рюкзаки этой фирмы.
- Переваги:
- Шикарный
- Недоліки:
- Я бы предпочел в одном зи отделении вместо липучки молнию. И потайное отделение под документы возле лямок у спины относительно маленькое. Паспорт влезет, портмане уже нет.
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Рюкзак сподобався. Ноут 17" чудово розмістився і ще є багато місця. Зручно носити, вага повного рюкзака майже не відчувається. Користуюся кілька днів.
- Переваги:
- Якісний, зручний
- Недоліки:
- Не знайшла
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Все добре, Дякую!
- Переваги:
- Ціна, якісь.
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Дуже сподобався.
- Переваги:
- Якість, розмір, зручність
- Недоліки:
- не бачу
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Рюкзаком задоволені. Брали на подарунок. Вмісткий, багатофункціональний, великий. Доставка 2 дні, швидко.
- Переваги:
- багатофункціональний, великий
- Недоліки:
- на фото синій колір, а насправді колір морської волни
- Покупець Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Симпатичний, ергономічний. Дитина задоволена.
- Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Рюкзак супер, рекомендую
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Рюкзак супер, не одноразово купував сумки/рюкзаки цього бренду для своїх співробітників і служать роками без проблем витримуючи подорожі і відрядження.
Єдине що не до вподоби особисто мені то це колір, але це вже діло смаку.- Переваги:
- Недоліки:
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Топовий рюкзак ч брав для 17 Дюймового ноута. Рік відслужив, як новий досі.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Стаднік Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Рюкзак отличный для поездок с большим ноутом) у меня в него влазит кроме ноутбука и мышки с ковриком, ещё пара обуви, вещей прилично, косметичка, и все для смартфона.
- Переваги:
- Вместительность и прочность
- Недоліки:
- Не обнаружила. Хотя хотелось бы цвета поярче
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Всем привет. Рюкзаком вполне доволен, легион 5 17.3 дюйма влез идеально, качеством вполне доволен то же, а все остальное покажет время.
- Переваги:
- Удобный и большой.
- Недоліки:
- Вегера П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Класний рюкзак, хороша якість, приємний на дотик
- Переваги:
- місткий
- Недоліки:
- В одній з зовнішніх кишень порвалося дно через тиждень користування
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Отличный рюкзак.
- Переваги:
- Вместительный, ноут диагональю 17,3 спокойно помещается. Много отделов. Качественно сделан.
- Недоліки:
- Нет.
Дякуємо за Ваш вибір!
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Рюкзак файний. Ноут 17,3 влітає без обмежень. Купа різних кишень. Якісний, компактний. У діловому стилі. Підійде як ручна поклажа. Сподобався.
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Поки не знайдено
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Отличное качество, много места. Много карманов. Зарядка смартфона через специальный разъем.
Специально покупал для ноутбука 17.3"
Рекомендую к покупке!
#мояраспаковка- Переваги:
- Качество, бренд, гарантия, супер-цена
- Недоліки:
- не обнаружено
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Цена для такого качества более чем приятна.
- Переваги:
- Отличный размер для ноута 17 и более дюймового. Есть место для вещей дополнительно. Качественно прошито .
- Недоліки:
- Пока не увидели
- СвятославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
#моєрозпакування
Рюкзак якісний і функціональний, підходить для великих ноутбуків- Переваги:
- Хороший рюкзак для великих ноутбуків
- Недоліки:
- Ціна на синій у 1.5 вища ніж на аналогічний чорний
- Кузьменко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Пользуюсь каждый день, удобное, функционально правильно и конструктивно продуманое решение по объёму изделие, также по размерам. Изготовлено качественно.
Рекомендую к покупке!- Переваги:
- Функциональность изделия, качественное материалы...
- Недоліки:
- Время покажет, сегодня их нету!
- Волков В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Никогда не писал отзывы, но сейчас не удержался. Рюкзак просто великолепен. Долго выбирал, и очень рад, что остановился на этом. Материал и качество на высшем уровне. Выглядит надёжно и стильно.
- Переваги:
- Качественный, прочный, красивый.
- Недоліки:
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
После 11 месяцев использования, положил ноутбук с бп. и 2 кг и ручка (верхняя) не выдержала и начала вырываться. Это гарантийный случай?
- Переваги:
- Очень классный портфель
- Недоліки:
- Не сильно большую нагрузку выдерживает верхняя ручка.
- Инна
- Роман Р***
И почему у меня нету уведомления что я купил этот товар?
- Марич
Так есть уже.
- Василь Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3