Відгуки покупців про Поглинач вологи MUSTANG MAX DRY + 2 табл.
- Елена Х***Відгук від покупця. Продавець: ABN market
Вологу вбирає, зручний контейнер. Швидка відправка. Дуже приємні менеджери. Замовляю вже другий рік.
- Переваги:
- Вбирає вологу
- КатеринаПродавець: Rozetka
Він дійсно вбирає вологу як треба, і атмосфера в кімнаті завжди свіжа. Зі своєї задачею справився на 100 %, тому рекомендую)
- Переваги:
- 2 таблетки в комплекті
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює! Вологу вбирає. Стоїть на підвіконні. Вікна та відкоси сухи. Але таблетки вистачило на місяць.
- Переваги:
- Відповідає призначенню: вологу вбирає.
- Недоліки:
- Однієї таблетки вистачило на місяць, заявлено два місяці. Але це не критично.
- Кристина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошо собирает влагу
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Загалом вартує своїх грошей
- Переваги:
- Робе!
- Недоліки:
- Не дуже якісна пластмаса
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Справляється зі своїм завданням. Дуже задоволена.
- Переваги:
- В комплекті 2 таблетки
- Недоліки:
- Не вистачає одного замочка на корпусі
- НаталяПродавець: Rozetka
Поставила в ванну кімнату, загалом все вологи стало менше, але прийшлося купувати й другий щоб добитися єфекту якаго я хотіла швидко.
Якщо кімнатка не велика то він стправляється на ура, а якщо по більше то купуйсте два.- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- Тріснув пластик
Дякуємо за Ваш відгук
Будемо вдячні за створення фото- або відеовідгуку.
Ваш досвід допоможе іншим користувачам зробити обдуманий вибір.
- Антон Б***Продавець: Rozetka
Працює чудово.
- Переваги:
- 2 таблетки
- Капустін В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вологу збирає. Вікно сухе. Немає запаху мокроти.
- Переваги:
- Компактний. Працює.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Дмитрий К***Продавець: Rozetka
Він робить свою справу на 100%
- Переваги:
- Ті дві таблетки – це гарний бонус.
- Недоліки:
Представник брендуДякую за Ваш відгук!
- СтаниславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Справді вбирав вологу -- за тиждень на стакан великий набиралося, хоч спочатку я і сумнівався...
- Недоліки:
- Нема більше у продажу!? як так!? поверніть, будь-ласка
Представник брендуЩиро дякуємо за ваш відгук і довіру до Mustang MAX DRY BOX!
Раді, що засіб дійсно дав результат — за тиждень зібрати повний стакан вологи — це говорить саме за себе!
Щодо наявності:
Модель з подарунковою таблеткою наразі тимчасово відсутня, але вже у вересні очікуємо оновлену версію — ще зручнішу та ефективнішу.
Дякуємо, що обираєте MAX DRY Mustang — ваш надійний захист від вологи!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре вбирає вологу
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручний у використанні, буквально за добу в контейнері вже є вода. Зручно що можна класти різні таблетки
- Переваги:
- До нього підійдуть різні таблетки так як вони кладуться горизонтально
- Недоліки:
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук і вибір продукції ТМ Mustang!
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Збирає водичку норм. Ємність наповнюється соляним розчином - отже працює
Представник брендуДобрий день!
Дякую за відгук та за довіру.
Це дуже цінно.
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний водопоглинач, співвідношення ціна якість. З своїми функціями справляється гарно.
- Переваги:
- Ціна, компактність
- Недоліки:
- Не виявила
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції Mustang!
- Владимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції Mustang!
- Наталия К***Продавець: Rozetka
Працює згідно інструкції про використання.
Використовую у гардеробній, справляється із завданням, тільки таблетки вистачає не більш ніж на місяць!
Гарний товар! Рекомендую.- Переваги:
- Працює як треба!
Дякуємо за Ваш відгук
Будемо вдячні за створення фото- або відеовідгуку.
Ваш досвід допоможе іншим користувачам зробити обдуманий вибір.
- Алина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставка швидка.
- Переваги:
- Є запасна таблетка
- Oleg K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Загалом виконує свої функції
- Недоліки:
- Змінні таблетки не дешеві
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работает, однако не достаточно хорошо. Окна все равно запотевшие. Поставил на кухне, кухна 6м²
Написано, что помогает в помещении 30м². У меня вся квартира 28м. В ёмкости, какие-то крупные кристалы плавают, похожи га снег))). Один раз вылил, на след день снова появились. Нормально это или нет, без понятия- Переваги:
- Немного влагу собирает. За день около 50мл
- Недоліки:
- Как по мне, не достаточно хорошо.
Представник брендуДобрий день! Цей процес називається – кристалізація, внаслідок абсорбції вологи.
Щоб зайва волога осідала на дні контейнера.
Цей товар допомагає боротися із симптомами, тобто із зайвою вологою, але не з причиною.
Ваші вікна запітнілі через погану вентиляцію повітря між житловою площею і вулицею.
Необхідно відрегулювати вікна, і причину буде усунуто.
Контейнер розрахований на площу до 30м2, при відносній вологості до 65%.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сам по собі вологопоглинач непоганий, працює (вже користувався раніше). Але в замовленні прийшов з тріснутою пластиковою кришкою, як на фото інших коментарів, тому при огляді товару відмовився від нього
- Переваги:
- Виконує свої функції, якщо цілий
- Недоліки:
- Часто трапляється брак (тріснута пластикова кришка)
Представник брендуДобрий день! Перед відправкою кожен товар перевіряється, можливо, було пошкоджено при транспортуванні. Ми вдосконалюємо процес транспортування нашої продукції, вдячні Вам за зворотній зв'язок і приносимо свої вибачення за незручності.
- Ярослав
Замовив повторно, і знову прийшло з пошкодженнями
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар надіслали протермінований
- Недоліки:
- Протерміновані вологопоглинаючі таблетки
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взагалі не вбирає вологу, не рекомендую! Гроші даремно викинули!
- Єгор
Судячі по фото, вам якось по іншому треба вирішувати цю проблему. ЖОДЕН поглинач вологи тут не допоможе. Ви б ще в басейні його поставили і чекали б на результат)
- Вероніка Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Абсолютно бесполезная штука. Таблетки тают (видимо они так созданы, в любом случае таять), влаги на окне не стало меньше ни на каплю (каждое утро вытираю)
- Переваги:
- Ну хоть недорого стоит, не жалко выкинутых денег
- Недоліки:
- Не выполняет свои функции даже на 0,0001%
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук.
Якщо таблетки тають, це означає що вони працюють, і є процесс абсорбції.
Даний товар допомагає боротися з зайвою вологістю, але не з причиною.
Між Вашим приміщенням та вулецею, повинна бути циркуляція повітря.
Потрібно частіше робити провітрювання, або викликати майстра щоб відрегулював вікна, та циркуляція проходила без Вашої участі, і не охолоджувалося Ваше приміщення.
А якщо Ви цього не хочете робити, Вам потрібен не один такий BOX, а більше...
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар прийшов пошкодженим: тріснута середня кришка та зламана решітка в ній. В пункті видачі товар не перевірила. Чи можна замінити водопоглинач?
- Переваги:
- ????
- Недоліки:
- Прийшов пошкодженим
- Олег К***
Сумніваюся.
Представник брендуДобрий день! Співробітники Rozetka зв'яжуться з Вами та запропонують обмін/повернення. Ми, зі своєї сторони, перевіряємо кожний бокс перед відправкою. Ми вдосконалюємо процес транспортування нашої продукції, вдячні Вам за зворотній зв'язок і приносимо свої вибачення за незручності.
- Світлана
Дякую Розетці. Питання вирішено.
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взагалі не працює! гроші на вітер викинули!
- Олена
Взагалі - працює)
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Абсолютно не працює! Прочитав попередні відгуки і вирішив спробувати, а тепер розумію, що ті відгуки пишуть продавці! В мене в квартирі висока вологість, по стінах тече, по вікнах тече, на підвіконні постійно збирається вода. Думав куплю цю штуку, хоч трохи легше стане, але... Поставив в кімнаті, через кілька годин подивився і нічого не побачив, абсолютно нічого не змінилося і не відбулося. Простояло воно добу, і... знову нічого (нижня частина таблетки трохи розбухла). Переставив на підвіконня, думав, що хоч вікно перестане "плакати", але розчарування знову. За дві доби на підвіконні воно зібрало грамів п'ятдесят води в свій піддон, а вологість і моква нікуди не ділися. Отже нікому не раджу витрачати свої гроші і час на це!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює, громісткий, таблетка в середині бовтається
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за зворотній зв'язок, та приносимо вибачення за незручності, з якими Ви зівштохнулися під час використання нашої продукції.
Ви зазначили, що таблетка за 2 доби забсорбувала у нижній контейнер приблизно 50грамів води, а отже вологопоглинач працює, та бореться з вологістю у Вашому приміщенні.
Зазначаємо, що абсорбуюча таблетка максимально ефективна при дотриманні значень, котрі вказані на етикетці (площа приміщення та рівень вологості).
Якщо у Вас в квартирі такий високий рівень вологості, що вода і на стінах, і на вікнах, то рекомендуємо докупити ще один вологопоглинач, та частіше зливати воду з нижнього контейнеру (принаймні 1 раз на 6-8 годин), і не надавати їй настоюватися по декілька діб, оскільки у такому випадку абсорбуюча таблетка буде впитувати вологу і з цієї води, замість того щоб боротися з вологістю в приміщенні.- Артем
якщо у вас така велика волога в приміщенні, то треба боротися не зі слідством, і з причиною.
Ніякий вологопоглинач вам не допоможе. Вірішуйте проблему з вентиляцією для початку. - Дмитро Г***
Я прекрасно розумію що причина у вентиляції, проте є вентиляція чи немає, а прилад повинен збирати вологу!!! Представник бренду написав, що 50 грамів за дві доби - це нормальна робота! На мою думку - це аж ніяк не нормальна робота і взагалі не робота! Ця штука стоїть в кімнаті об'ємом менше ніж максимальні, на які вона розрахована, та ще й за занавіскою на вікні! І при цьому на склі поруч з нею збирається дуже багато води!
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
При купівлі розумів, що 100 кубічних метрів повітря за 15 секунд не висушить, але... Хотів хоч трохи зменшити рівень вологи в локальному просторі. Не працює. Використовую для зберігання дрібних метизів.
- Переваги:
- Зручно саморізи зберігати: прозора, добре видно.
- Недоліки:
- Не виконує своєї функції
Представник брендуMustang MAX DRY BOX розрахований на поступове зниження вологості в невеликих закритих просторах — наприклад, у шафах, ящиках, коморах або контейнерах для зберігання.
Він не призначений для швидкого осушення великих об’ємів повітря, але може бути ефективним при тривалому використанні в обмеженому об’ємі.
Раді, що контейнер виявився корисним для зберігання метизів — дійсно, його форма та прозорість зручні в побуті.
Дякуємо, що поділилися досвідом — це допомагає вдосконалювати наші продукти!
- Хоменко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не рекомендую, волога як була так і лишилася! Не працює.
Представник брендуВітаємо! 1 Контейнер розрахований на площу до 30м2, при відносній вологості до
65%! якщо результат відсутній - скоріше за все відносна вологість у приміщенні більша
- Володимир Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Викинуті гроші, геть не працює (
- Переваги:
- Недоліки:
- Можливо просрочений чи був без належних умов зберігання
- Андрій
У вас таблетка не тою стороною лежить, білий це низ, синій - верх, скоріш за все причина в цьому.
Представник брендуВітаємо! Можемо Вас запевнити, що наш товар зберігається за належних умов. Синього кольору частина таблетки має бути зверху, біла знизу. Замініть положення таблетки і Ви побачите результат) Важливо пам'ятати, що 1 контейнер розрахований на 30 м2 при відносній вологості до 65%.
- Вакулич В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вологопоглинач після розпакування виявився зламаним в двох місцях .
- Недоліки:
- Зламаний
Представник брендуВітаю!
Ваше питання вирішено?
Вам зробили обмін товару ?
- Віталік П***Продавець: Rozetka
поганий лоток, який просто займає місце!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не відповідає опису!
Представник брендуВітаємо! Шановний клієнте, вибачте, що наш поглинач вологи не відповів вашим очікуванням. Ми дуже цінуємо ваш відгук і готові працювати над покращеннями. Можливо, ви можете поділитися більш детальною інформацією про те, що саме вас не влаштовує?
- Богданна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прийшов погано запакований, корпус побитий. Зверталась зі заявкою на повернення - не відповідають (
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гроші на вітер. Ніякої вологи він не збирає.
- Переваги:
- Відсутні.
Представник брендуВітаю!
А більш детальніша інформація є?
Де ви його ставили?
Яка причина збільшення вологі в вашому приміщенні?
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
термін придатності був заклеєний) придатний був до березня 2024 року, купувала в жовтні 2024
не допомогло взагалі, не рекомендую- Переваги:
- Недоліки:
- протермінований товар
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уе ж треба навмисно класти бракований товар в замовленнч з 3-х одинакових одиниць. Що тепер робити? Товар був запакований
- Недоліки:
- Розбита сітка
- Віталій
В чаті у них запитайте