Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Versele-Laga Nature Hamster суперпреміум корм для хом'яків 0,7 кг

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 700 г

Хороший корм! Моєму джунгарику дуже подобається.

Переваги:
    Наявність сушених личинок.
    • Продавець  Котогав

Андрію, щиро дякуємо за чудовий відгук! Дуже приємно знати, що вашому джунгарику корм так смакує. Бажаємо вашому маленькому пухнастику міцного здоров'я, гарного апетиту, активності та багато веселих пригод!

• Вероника Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 700 г

Хороший корм, хомʼяк їсть з задоволенням)

• Продавець  Котогав

Вероніко, щиро дякуємо за ваш відгук!

Дуже раді, що корм сподобався вашому хом'ячку і він їсть його із задоволенням. Це найкраще підтвердження того, що вибір був вдалим.

Бажаємо вашому маленькому улюбленцю гарного апетиту та міцного здоров'я! Будемо раді вашим новим замовленням.

• Світлана П***

Корм, те що потрібно)
    Хомʼяк їсть його із задоволенням

• Продавець  Котогав

Щиро дякуємо вам, Світлано, за такий теплий відгук!
      Дуже раді чути, що корм підійшов і ваш хом’ячок їсть його із задоволенням — це для нас найкраща оцінка .
      Завжди будемо раді вашим новим замовленням!

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Чорна кішка. Вага/об'єм: 700 г

Гарний продавець, відправили швидко! Дуже раджу!

Переваги:
    Чудовий корм! Мій хом'як в захваті!
  • Александра Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Кількість в упаковці: 1. Вага/об'єм: 700 г

Очень долгая доставка
    Хомяку не понравился корм. Покупала из-за червяков. Он их выбрасывает. Состав скромный за такую цену.
    Сразу купили другой корм, накинулся будто голодный

Переваги:
    Ну упаковка закрыыается
    Недоліки:
    Цена. Состав.
    • Александра Г***

Хочу дополнить отзыв.
      Хому к ветеринару возили сегодня , у него аллергия от этого корма началась. Поэтому если ваш хомяк аллергик, будьте осторожны, наверное очень экзотический корм для моего
      (Железы у него потвердели и бока стали линять. В вет нам закапали и теперь каждый месяц надо туда ходить)

• Продавець  Korman

Добрий день, Олександра. Дякую за звернення. Даний корм складається повністю з натуральних компонентів та вітамінів, містить високий протеїн, сушені овочі, сухофрукти, трави, горіхи, також він без цукру. Працюємо з виробником вже багато років і не мали жодних нарікань. Дуже шкода, що Вашому улюбленцю не сподобався корм. Алергічна реакція може виникати як на зовнішні чинники так і на окремий компонент, індивідуально. Зверніть будь ласка увагу на склад корму, який Ви придбали замість Versele-Laga Nature Hamster

• Ольга С***

Черв'яків можна купити окремо, хоча хом'яки прекрасно їдять творог, варене яйце, варене м'ясо. Це щодо тваринного білка в раціоні.

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: ВЕЛЕС. Вага/об'єм: 700 г