Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Versele-Laga Complete Cuni Adult - Корм для дорослих кролів 1.75 кг

Оцінка користувачів 5/5
на основі 92 відгуки
  • Артем С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 1.75 кг

Наскільки мені відомо, то це єдиний корм для кролів без зерна., якісний і хороший, шкода що дорогий. Єдине чому змушені годувати ним це операція кроля, тепер він не може їсти сіно( Всіх хто тримає кроликів вдома, запам'ятайте, 90% раціону повинно становити сіно!!! ніякої пшениці і тп. Вони повинні зточувати зуби

Переваги:
    Без злаків
    • Представитель компании

Здравствуйте, Артем! Благодарим за выбор корма. Одино из его достоинств - уход за зубами: уникальный метод производства корма позволяет включить в состав длинные богатые кремнием природные волокна, это важно для правильного стачивания зубов у кроликов;
      экструдированные гранулы производят на основе сена тимофеевки, отличающейся высоким содержанием фитолитов, а также других полезных трав, которые животные могут найти в дикой природе (не менее 10%);

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 500 г

Лучший корм для кроликов из покупных импортных. По составу Natur богаче чем этот, но кролики Натюру так не радуются. Срочно нужен Комплит, мои его обожают. Хотя у меня всего 2 кролика, рекомендую Комплит брать в больших упаковках 8кг, так получается выгоднее по деньгам чем маленькими пачками. К тому же надолго хватит в условиях карантина, когда проблемы с поставкой этого6 корма. На фото мое пушистое чудище с пустой упаковкой Сколько можно ждать поставки? Зайки ждут не дождутся! Уже и другие корма попробовали. Не идут им та на душу.

Переваги:
    Радость для кроликов, нет возможности выбирать отдельные компоненты корма, полностью сьедается, нет мусора, тимофеевка основной компонент.
    Недоліки:
    Нет, разве что цена
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав

Рекомендую корм для кроликів! Сумнівалася чи сподобається корм моєму кролику, бо вже багато різних видів купувала, але цей сподобався!

Переваги:
    Швидка доставка та якісне обслуговування
    Недоліки:
    Відсутні, хіба що ціна ))
    • Продавець  Котогав

Дуже дякуємо, Людмило!
      Раді чути, що вашому кролику сподобався Versele-Laga Complete Cuni — цей корм дійсно один із найулюбленіших серед пухнастиків .
      Ми завжди стараємось відправляти швидко та з турботою .
      Нехай ваш улюбленець смакує з апетитом.

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 500 г

Корм отличный, но быстро приелся моему кролику, с трудом доел пачку, в идеале смешивать с какими то вкусняшками .

Переваги:
    Беззерновой
    Недоліки:
    Много растертого в пыль корма
  • Марина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 500 г

Улюблений корм мого кролика, дуже рекомендований ветеренаром. Їсть з задоволенням і потім ще вилизує тарілку. Корм також гарно підходить для навчання кролика командам

Переваги:
    Гарний склад
    Подобається кролику і з‘їдається весь
    Недоліки:
    Зараз тяжко найти його :(
  • Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 500 г

Лучший корм который покупал. Пришел к нему путем проб и ошибок. Перебрал почти все что есть в продаже,все выбрасывались при переворачивании тарелки кролем,а этот съедает полностью.

Недоліки:

Благодарим, за Ваш выбор и высокую оценку качества нашей продукции !

• Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 1.75 кг

Купила по совету ветереинара, считается, что это чуть ли не самый лучший корм для кроликов. Моя кушает лучше, чем сено.

Переваги:
    Очень полезен для кроликов.
  • Олександра С***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав

Все чудово, корм якісний, швидка доставка. Дякую.

• Продавець  Котогав

Олександро, щиро дякуємо вам за відгук!
      Раді, що ви залишилися задоволені якістю корму та швидкою доставкою .

Будемо раді вашим наступним замовленням!

• Татьяна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав

Замечательный корм ! Кролик его обожает!

Недоліки:
    Быстро заканчивается , стоит не дешево !
    • Продавець  Котогав

Татьяно, щиро дякуємо за ваш відгук .
      Дуже раді чути, що корм так сподобався вашому кролику — для нас це найкращий показник якості .

Розуміємо, що корм швидко закінчується — коли улюбленець їсть із задоволенням, це трапляється часто .
      Ціна пов’язана з повнораціонним складом і поживністю, але він добре засвоюється та дає максимум користі.

Дякуємо за довіру та будемо раді вашим наступним замовленням!

• Захар ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 500 г

Мой кроль любит клевер, одуванчики, етот корм, сено домашнее. Не солома а именно сено. Ето основа питания.

Бананы, яблоки, АЙВА, укроп, сухие яблочные чипсы домашние, на батарее высушенные, орехи грецкие. Ето вкусняшки которые он тоже жрет как не в себя.
    Сейчас посадили клевер в вазонах. Ждем пока выростет.

• Наталія Н***

Відмінно

• Продавець  Котогав

Наталіє, щиро дякуємо за Ваш відгук . Дуже приємно, що Ви задоволені кормом Versele-Laga Complete .
      Бажаємо Вашому улюбленцю здоров’я, активності та гарного апетиту щодня.

• Дмитрий З***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав

Главное что колик его полностью сьедает … по доставке и оплате проблем не было … оплатил днём , вечером отправили через сутки забрал … самая адекватная цена была у Котогав , за что им Дякую )

Переваги:
    Цена
    • Продавець  Котогав

Дмитре, щиро дякуємо за ваш відгук і довіру!
      Раді чути, що корм підійшов вашому кролику та з’їдається без залишків — це найкращий показник якості.
      Ми завжди відправляємо замовлення максимально швидко й працюємо чесно, з актуальними цінами та без прихованих платежів.
      Нехай ваш улюбленець буде здоровим і задоволеним.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав

Вже декілька разів замовляв товар, все швидко, і відповідає опису
    Рекомендую
    Буду і надалі тут замовляти

Переваги:
    Якість, наявність і швидкість доставки
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Котогав

Пане Дмитре, щиро дякуємо за такий приємний відгук і за довіру до нашого магазину .
      Дуже цінуємо, що повертаєтесь до нас знову . Це найкраще підтвердження якості та сервісу.
      Ми й надалі будемо тішити швидкою доставкою та наявністю потрібних товарів .
      Будемо раді Вашим новим замовленням

• Аліса П***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав

чудова ціна і якість. корм беззерновий, що дуже важливо для здоровʼя кроликів. Наша кроля задоволена і здорова )

Переваги:
    найкращий для нас беззерновий корм
    • Продавець  Котогав

Щиро дякуємо за такі приємні слова!
      Раді, що ваша кроля задоволена — Versele-Laga Complete Cuni Adult справді беззерновий, багатий на клітковину та розроблений спеціально для здоров’я кроликів .
      Для нас важливо, щоб улюбленці не просто їли, а отримували користь.
      Дякуємо за довіру — завжди намагаємось тримати чесні ціни, швидку відправку .
      До нових замовлень!

• Анастасія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав

Якісний корм. Потребував часу, щоб кролик звик до нього. Раніше давали інший, але цей краще засвоюється і рекомендований ветеринаром для кролика з проблемними зубками. З'їдає всю порцію без залишку.

Переваги:
    Зручна економна упаковка. Якісний, хороший склад, з'їдається повністю, гранули тримають форму і не розсипаються в труху. До того ж його легко розмочити у воді.
    Недоліки:
    Не бачу
    • Продавець  Котогав

Дякуємо, що обрали Versele-Laga Complete для свого вухастика!
      Це один із найкращих повнораціонних кормів для кроликів — збалансований, без зерна й дуже смачний
      Ми завжди пропонуємо тільки оригінальну продукцію з Німеччини, зі свіжими термінами та швидкою відправкою.
      Нехай ваш улюбленець буде здоровий і щасливий — до нових замовлень!

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: FIDOpetshop

Чудовий повноцінний корм, наш крілик одразу зупинився на ньому з-поміж трьох різних варіантів. Вже замовили велику пачку.

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Антон Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Чорна кішка. Вага/об'єм: 1.75 кг

найкращий корм для кроликів на ринку

Переваги:
    Немає зерна, чудовий склад
  • Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 1.75 кг

Корм зараз не такий, як був раніше. Раніше був двох кольорів, такий як на упаковці, а зараз весь одного кольору. Чи підробка, чи новий формат - не знаю. Але кролик їсть цей корм добре.

Добрый день! Благодарим, за Ваш выбор и доверие ! Состав корма Versele-Laga Complete Cuni - это натуральные растительные компоненты. Условия их выращивания и высушивания не позволяют от партии к партии добиться одного цвета. По этой причине, в упаковках цвет корма может быть разным - это никак не влияет на качество, пользу и поедаемость корма. Пожалуйста, обращайтесь если у Вас остались вопросы.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 1.75 кг

Лучший корм для кролика который есть на рынке. Абсолютное отсутствие зерна и сахара. Экструдированные гранулы.

Переваги:
    Нет зерна, экструдированные гранулы
    Недоліки:

Добрый день! Спасибо за доверие и высокую оценку качества нашей продукции! Искренне рады, что Вы остались довольны.

• Марина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 1.75 кг

Найкращий корм для мого кролика. Кролик готовий мене продати за корм. Ветеринар дуже рекомендував його. 9999/10!

Переваги:
    Корм з‘їдається весь
    Кролик завжди радий бачити це в своїй тарілці
    Рекомендовано кількома ветеринарами кролика :)

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Тетяна С***

Хороший корм,кролику нравиться

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 500 г

Рекомендовал ветеринар и другие владельцы кроликов как самый лучший и безопасный по составу беззерновой корм. Купила тут 2 упаковки по 500 грам по акции 2 единицы со скидкой 10% ко всемирному Дню защиты животных, заказ оформила по телефону. Одну упаковку кролик уже сьел. Буду покупать и дальше.

Переваги:
    Нет злаков и другого зерна, в составе преобладают травы, корм сьедается полностью с большым аппетитом. Кролик ему очень радуется, хватает палочки из рук.
    Недоліки:
    Недостатков не заметила
  • Симоненко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 500 г

Рекомендовал ветеринар ,как полноценный корм для кроликов.Брали раньше дешевле и кролик выборочно ел,а тут все в балансе и вкусно и полезно и ароматное.

Переваги:
    Нравится кролику
    Недоліки:
    Цена
  • Симоненко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 500 г

Уже 2 раз беру.Кролику нравится.Корм этот рекомендовал ветеринар.

• Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/об'єм: 500 г

Классный корм, кролик сьедает всё, ничего не остаётся лишнего, цена адекватная

Переваги:
    Качество, кролик в восторге
  • Волынская Е***

очень хороший корм

Переваги:
    очень хороший корм
  • Антон Л***
    Відгук від покупця. Продавець: PetPoint. Вага/об'єм: 8 кг

Лучший корм для домашних кроликов из существующих

Переваги:
    Отсутствие зерна, прессовка, отличный состав
  • Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав

Купувала корм для кроликів,гарне обслуговування,швидка відправка

Переваги:
    Ціна,якість
    • Продавець  Котогав

Світлано, щиро дякуємо за ваш відгук .
      Раді, що ви залишилися задоволені якістю корму, ціною та нашим обслуговуванням .
      Дякуємо за довіру та будемо раді вашим наступним замовленням!

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав

Чудове обслуговування. Зробила знову замовлення.

• Продавець  Котогав

Ірино, щиро дякуємо за довіру та відгук!
      Нам дуже приємно, що ви знову обрали наш магазин і залишилися задоволені обслуговуванням.
      Будемо раді вашим наступним замовленням!

• ЛЮДМИЛА З***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав

Дякую все чудово. Швидко, якісно, вчасно

• Продавець  Котогав

Людмило, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що ви залишилися задоволені швидкістю, якістю та сервісом — ми стараємось, щоб кожне замовлення було вчасним і комфортним .

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав

Кролик насолоджується кормом .
    Дякую

Переваги:
    Швидка доставка
    • Продавець  Котогав

Оксано, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що ваш кролик із задоволенням їсть корм — це для нас найважливіше .

Приємно, що ви відзначили швидку доставку. Дякуємо за довіру та будемо раді бачити вас знову!

• Аліса І***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав

Просто врятували, бо оперативно відправили корм для кролика, якого більше ніде не було.

Переваги:
    Швидко, надійно, приємна ціна
    • Продавець  Котогав

Алісо, щиро дякуємо за такий теплий відгук!
      Дуже раді, що змогли швидко допомогти і доставити корм, коли його ніде не було — це справді важливо .

Приємно, що ви відзначили швидкість, надійність та ціну. Дякуємо за довіру та будемо раді бачити вас знову!

• Ольга Ц***

Продавець чудовий!

Переваги:
    Збалансований корм, кролику не набридає. Найкращий корм, що є на ринку для кроликів
    • Продавець  Котогав

Ольго, щиро дякуємо за такий теплий і змістовний відгук!
      Дуже приємно, що ви оцінили наш сервіс, а також якість і збалансованість корму .

Раді, що вашому кролику він не набридає — це справді важливо .
      Дякуємо за довіру та будемо раді бачити вас знову!

• Ярослав

Все чудово

• Продавець  Котогав

Ярославе, дякуємо вам за відгук!
      Раді, що ви залишилися задоволені — це для нас найкращий результат .

• Вікторія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав

Купувала корм для кролика. Приємна ціна, гарне обслуговування, швидка доставка.

• Продавець  Котогав

Вікторіє, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже приємно, що ви задоволені ціною, обслуговуванням та швидкою доставкою — ми стараємось, щоб кожне замовлення приносило лише позитивні враження .

• Марія

Хороший корм

Переваги:
    Не має жирних складників типу зерен соняшника чи сої, що добре для травлення.
    • Продавець  Котогав

Маріє, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже приємно, що ви відзначили склад корму — це справді важливо для здоров’я та гарного травлення .

Раді, що корм вам підходить. Дякуємо за довіру та будемо раді бачити вас знову!