- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: FITPRO. Розмір: 125 x 30 см. Колір: Чорний
Качество. Удобство. Все супер.
- Продавець FITPRO
Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Бажаємо вам успішних тренувань і крутих результатів!
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Sky Sports. Колір: Чорний
Порядок
- Продавець Sky Sports
Дуже раді, що вам сподобалося
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: FITPRO. Розмір: 125 x 30 см. Колір: Чорний
Пояс відмінної якості.З описом співпадає,навіть краще.Продавця рекомендую,так як замовляю не перший раз .
- Продавець FITPRO
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: FITPRO. Розмір: 125 x 30 см. Колір: Чорний
Норм
- Продавець FITPRO
- Финенко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 100 х 30 см. Колір: Чорний
Пояс відповідає фото і опису на сайті. Зручний, матеріал якісний , після занять не видає не приємного запаху. Липучки надійні. Рекомендую
- Переваги:
- Гарний, якісний, зручний пояс. Липучки надійні , тримають добре. Зручно , що є кишеня для смартфона.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
Бажаємо приємного користування!
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 100 х 30 см. Колір: Чорний
Очень быстро доставили.
Пояс соответствует описанию .
Очень довольна поясом, давно мечтала именно о таком.
СПАСИБО знакомая посоветовала через Розетку!!!- Переваги:
- Даже в тренажерном зале удобно заниматься!!!! (Читала выше отзыв, что не удобный пояс в использовании) не СОГЛАСНА!!!!!!!
Всем ДОВОЛЬНА!!!!!!
- Переваги:
- Качество пояса
- Недоліки:
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 100 х 30 см. Колір: Чорний
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 100 х 30 см. Колір: Чорний
Отличный пояс буду покупать ещё раз.
- Переваги:
- Карман для телефона, эластичность
- Недоліки:
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 100 х 30 см. Колір: Чорний
#мояраспаковка надеваешь и начинаешь тренироваться в нем
- Мартин М***Продавець: Rozetka. Розмір: 100 х 30 см. Колір: Чорний
Утягивает сильно, держится хорошо. Но когда он одет невозможно ни нагнутся ни что то делать. Только лежать на кровати и смотреть в потолок. Материал крепкий, сам сделан добротно, но вот чем он должен помочь похудеть, не представляю. Да под поясом намного теплее, чем там где его нет. Но эффекта от этого ни какого не увидел.
может конечно, если носить его много лет, то будет толк. Но тогда как говорится уже не надо будет.- Переваги:
- Добротный, занимает мало места в шкафу
- Недоліки:
- Не помогает похудеть
- Олександр П***
Так в нем нужно двигаться, как минимум, бегать или заниматься на орбитрэке. Без занятий спорта он абсолютно бесполезен.