Відгуки покупців про Ватний Матрац Vatyn Поліестер 190х140 Пір'я
Є в наявності
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 170x200. Висота: 7
Дуже дуже задоволена і матрацем і обслуговуванням. Максимальна клієнтоорієнтованість Придбала з метою додати комфорту у спальне місце, яке у мене зараз на надувній кроваті. На такій кроваті постійно спати - болить спина та шия, з матрацем цим - просто вау!
- Переваги:
- Виконує свої функції, комфортно та зручно
- Продавець Cenemerk
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам надзвичайно приємно, що матрац зробив ваше спальне місце значно комфортнішим, а також що ви залишилися задоволені нашим обслуговуванням.
Будемо раді вашим новим замовленням!
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 110x190. Висота: 7
Чудовий м'який матрас, на якому дуже зручно спати. Комунікація з продавцем також на найвищому рівні! Дякую за відмінний товар:)
- Продавець Cenemerk
Ми стараємося для наших клієнтів і дуже раді, що ви задоволені покупкою.
Щиро дякуємо за позитивний відгук!
- Марія с***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200. Висота: 7
дуже гарний матрас , гарне пошиття , за свої кошти неймовірний , сотрудніки приємно спілкуються і уточнюють всю інформацію )
- Переваги:
- гарне пошиття , удобниц
- Продавець Cenemerk
Ми щасливі, що змогли виправдати ваші очікування! Дякуємо за ваш час і відгук.
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 80x200. Висота: 7
Брали для утеплення, матрац не розчарував.
- Переваги:
- Добре тримає тепло
- Продавець Cenemerk
Приємно чути, що ви залишилися задоволені! Якщо знадобиться щось іще, звертайтеся, ми завжди поруч.
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200. Висота: 7
Матрац замовила у неділю 12. 10. 25 р. Спали на ньому вже 16. 10. 25 р. Розмір його такий як замовляла, сторонніх запахів не має і в цілому ми з чоловіком задоволені.
- Переваги:
- Недоліки старого дивану не заважають спати.
- Недоліки:
- Поки їх немає.
- Продавець Cenemerk
Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми завжди прагнемо забезпечити найвищу якість товарів та послуг.
- Ілья Б***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200. Висота: 7
Замовив матрац, оплатив. Через декілька днів забравши його у кур'єра, вже вдома помічаю що чомусь за доставку знялось більше грошей. Як виявилось щось просто наплутали, забули вказати що оплачено. Але після звернення, продавець одразу повернув кошти, тому все добре.
Щодо матрацу, ще не тестив але набитий наче добре, без зайвих запахів.- Переваги:
- Присутність матраца
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Cenemerk
Дякуємо за Ваш відгук! Перепрошуємо за непорозуміння з оплатою. Нехай матрац дарує тільки затишок і гарний сон!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x190. Висота: 7
Хороший матрас! Пухлый, нормальная расцветка, нет никакого неприятного запаха. Очень быстро отправили, был очень хорошо упакован в пленку.
Немного отлежался и стал более пышный- Переваги:
- Толстый, мягкий матрас
- Недоліки:
- Не обнаружили
- Продавець Cenemerk
Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми завжди тут, щоб зробити ваші покупки легкими й приємними.
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200. Висота: 7
Товар прийшов швидко. Матрацом задоволенна
- Продавець Cenemerk
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200. Висота: 7
Получил матрас вовремя.
Упакован аккуратно, чистый, без посторонних запахов.
Доволен покупкой.- Переваги:
- Цена, быстрая отправка
- Продавець Cenemerk
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200. Висота: 7
Отличный матрац.Хорошо набит,мягкий,спать на нем очень комфортно. немного коротковат,но это не критично.Пришел быстро,хорошо упакован.Покупкой довольна,за приемлемую цену ,отличная вещь.
- Переваги:
- Хорошее наполнение,мягкий.
- Недоліки:
- Немного коротковат.
- Продавець Cenemerk
Добрий день, дякуємо за відгук, не хвилюйтесь на рахунок розміру, під час використання матрац розрівняється і прийде у свій розмір, спочатку він може не відповідати розмірам, тому що їде до вас одразу після пошиття і щільно пакується, дякуємо за ваше замовлення, гарного дня!
- гуменюк е***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 70x190. Висота: 7
Хороший матрас , пошит аккуратно, наполнитель плотный не разъезжается , длина соответствует.
- Переваги:
- Мне понравился
- Недоліки:
- Ярик Ш***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 90x190. Висота: 7
Матрас класний все підійшло
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 70x190. Висота: 7
Все чудово, щиро дякую
- Алла Н***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200. Висота: 7
Даже хороший матрац,отриманий вчасно,продавець дуже уважний привітний,знає свою справу. Рекомендую!!! Дякую.
- Переваги:
- Мякий,теплий.
- Недоліки:
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 70x190. Висота: 7
Матрасы удобные. Заказывали два. Пользуемся около недели и всем довольны. Предлагают разные расцветки матрасов. Отправили быстро
- Александра Т***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 110x190. Висота: 7
Гарний ватний матрас , гарний сервіс . Все швидко та якісно . Хоч на старе ліжко , хоч в коридор ,якщо повітряна тривога . Усюди зможете використати . Ціна і якість супер
- Інна Я***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 70x190. Висота: 7
Дуже вдячна за оперативність та сумлінність. Адже коли замовляєш товар через інтернет, хочеш отримати, що очікуєш, належної якості та в найкоротші терміни. В мене вийшло саме так!
- Переваги:
- Ціна - якість
- Недоліки:
- Сподіваюсь не буде)
- IngvarВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 70x190. Висота: 7
Тільки сьогодні придивився до коробки в якій був доставлений матрац, це як розуміти?
- Продавець Cenemerk
Доброго дня, так, для пересилки матраців ми використовували саме ті коробки, про які йде мова. Приблизно рік тому нам віддали дані коробки, які ми використовували для пересилки ватних матраців виробником яких є фабрика "Ватин" м.Кременець. Коробки використовували для упаковки матраців на нову пошту тільки з однією ціллю, здешевлення вартості пересилки, т.я. нова пошта не має такого розміру картонних коробок, а якщо і знаходять, то вартість їх суттєво збільшує вартість пересилки.
Швидко доставили, матрац якісний.
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 70x190. Висота: 7
Матрас очень хорош, стоит своих денег
- Переваги:
- Качество,мягкий,толстый
- Недоліки:
- Доставка по новой почте обошлась в 145грн,еслиб можно было забрать с пункта выдачи розетки было б хорошо
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200. Висота: 7
Матрац прийшов на наступний день після відправки ТТН. Стороннього запаху матрац не має. Розміри відповідають дійсності. Матрац високий і щильно набитий. Питань по якості тканини матрацу немає.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 70x190. Висота: 7
Матрац гарний. Мʼякий. Висота заявлена 7 см, але десь до 9 см в реалі, що не може не радувати! Запропонували 2 види матрацу в кольорі. Ще є можливість замовити наматрацник, пошили в день замовлення і в той день відправили колір і тканину теж можна обрати. Краще замовляти курʼєром, бо вага 17 кг.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 90x190. Висота: 7
Замовили два матраци, товстенькі, м'якенькі, все сподобалось, окрім вартості доставки Новою поштою. При вартості двох матраців 1200 грн., вартість доставки - 390 грн. Але кур'єром зручно, бо дуже великі, а вантажне відділення далеко.
Тепер під час тривоги спати в корідорі буде зручно.- Переваги:
- м'які, зручно сидіти і лежати на підлозі
- Недоліки:
Чудовий зручний матрас. Під час замовлення менеджер навіть уточнював побажання щодо кольору. Окремо дякую за можливість доставки Укрпоштою.
- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
- Соня Л***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 60x190. Висота: 7
Замовила одразу два, собі на диван і собаці на крісло. Швидко відправили, товар доброї якості. Мʼякенько, сама ще не тестувала, але собака одразу заснула)
- Переваги:
- Швидко відправили, якість
- Недоліки:
- Івасівка Х***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 60x190. Висота: 7
Дякую за гарне обслуговування!
- Переваги:
- Матрац прийшов гарно упакований, новий та чистий.
- Аликберова Е***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 90x190. Висота: 7
Чудовий матрац
- Недоліки:
- Нема)
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200. Висота: 7
Все добре, свою функцію виконує. Дякую!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 60x190. Висота: 7
Отличные матрацы. Купили для ночевки в коридоре
- Переваги:
- Мягкие
- Марченко І***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 60x190. Висота: 7
Отримав матрац під час масових відключень світла.
Менеджер мене попередив про можливу затримку, при цьому матрац приїхав все одно майже вчасно.
Чудова якість, матрац зручний, повністю відповідає моїм очікуванням.
Велике дякую.- Переваги:
- Співвідношення ціни до якості
- Недоліки:
- не знайшов
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 70x190. Висота: 7
Матрацом дуже задоволена,якість супер!
- Переваги:
- Матрац ідеальний!
- Недоліки:
- Їх просто немає!
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 60x190. Висота: 7
Неймовірна якість ...
Матрас просто як хмаринка м'який теплий... чистенький..без зайвих запахів.
Гарно запакований.
Продавець приємний.
Магазин рекомендую.
Я дуже задоволена.- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 140x200. Висота: 7
Очень хороший матрасик! Мягкий, удобный и качественный! Очень быстрая доставка! Спасибо!
- Продавець Cenemerk
Дякуємо
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Cenemerk. Популярні розміри: 90x190. Висота: 7
Матрас качественно пошит,доставили целым чистым все отлично