Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Бездротова зарядна док-станція 15W 4в1 Smart Fast Wireless Charger універсвльна для iPhone, Android, Apple Watch, ApplePods, AirPods, Samsung і всіх телефонів, навушників, смарт-годинників з функцією бездротової зарядки Qi

Оцінка користувачів 4.79/5
на основі 64 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    57 відгуків:  позитивні 74%, нейтральні 11%, негативні 15%
    Більшість користувачів задоволені зарядною станцією за її багатофункціональність, зручність та співвідношення ціни і якості. Особливо відзначають універсальність (можливість заряджати різні пристрої одночасно), компактність і гарний дизайн. Проте є і негативні відгуки, пов'язані з відсутністю кабелів для зарядки годинника, нагріванням під час роботи та випадками браку (непрацююча бездротова зарядка, некомплектація). Деякі користувачі скаржаться на некоректний опис товару на сайті.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Денис Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Станція чудова , пластик міцний , взагалом одні переваги, крім однго але , під часи Samsung Watch , не підходить діаметр кільця і у мене лопнув пластик, тому як думав що повино підійти
    Тому оцінка 3 з 5

Переваги:
    Чудовий пристрій для всіх гаджетів
    Недоліки:
    Не для всіх зарядних часів, абож уточнюйте діаметр зарядного для часів
    • Продавець  GETLUX

Добрий вечір! Нам дуже прикро, що товар Вам не підійшов, більшість клієнтів задоволені функціоналом пристрою, отримуємо багато позитивних відгуків.

• Заміра Є***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Доповнюю відгук, при заряджанні пристроів зарядка гріється, і сама і сам телефон, що власне не дуже безпечно. Відвалилась рухома частина і вона взагалі нормально не кріпиться, постійно відвалюється, немає самого штекеру у комплекті, що оголошувалось, але зарахуємо теж до мінусів. А ще пристрій видає ледве чутне гудіння при зарядці. Одним словом з часом експлуатації мене це розчарувало

Переваги:
    Швидко заряджає, але якщо є в телефоні швидка зарядка
    Недоліки:
    Гріється, розвалюється на частини, не якісний пластик, та звук видає
    • Продавець  GETLUX

Добрий день! Швидше всього, Вам дістався товар з фабричним дефектом. Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам його на справний.

• Анна Г***

Все працює,зручний у використанні

Переваги:
    Бездротовий
    • Продавець  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Все добре, працює, зручна)
    Продавець швидко вийшов на звʼязок і уточнив всі нюанси, відправка протягом доби. Дякую)

Переваги:
    Відповідає опису, справедлива ціна

• Вадим П***

Всё супер

• Замира Е***

Швидка доставка, все працює

Переваги:
    Швидко заряджає
    Недоліки:
    Гріється телефон саме при беспроводному заряджанні, не ризикую на ніч так залишати, також у комплекті немає блоку для зарядки, тільки сам кабель.
    • Продавець  GETLUX

• Артур Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Купляв для себе! Все працює, добре заряджає гарний дизайн!

• Альона Д***

Я брала на подарунок.
    Власнику сподобалося. Користується із задоволенням.

Переваги:
    Багатозадачність
    Недоліки:
    Бездротова зарядка слабенька. Але працює.
    • Продавець  GETLUX

• Сіренко О***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Гарна зарядна станція, можна одночасно заряджати телефон, годинник, навушники і не морочитись з дротами.

Переваги:
    Одночасне зарядження багатьох пристроїв

• Олексій-Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Дуже зручна та практична зарядна станція
    Легко підключається без проблем та пасивно заряджає пристрої

Відеоогляд
    посилання

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Замовляла для сина-підлітка, залишився задоволений. Все працює, можна одночасно заряджати декілька гаджетів, компактна, не займає багато місця. Швидка доставка.

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Класна зарядна станція. Зручно, що підставка для різних типів розʼємів крутиться. Подивимось, скільки прослужить, поки все чудово)

Переваги:
    Підходить для усіх розʼємів та має також безконтактну зарядку

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Норм станція, за свої гроші

Переваги:
    Недоліки:
    Відсутність блоку живлення
    • Продавець  GETLUX

• Илья В***

чудово

• Тамара Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Отправили быстро. Товар полностью соответствует. Качество полностью удовлетворяет. Очень довольны. Спасибо

Переваги:
    Одновременно мозно заряжать несколько разных гаджетов
    Недоліки:
    Отсутствуют
    • Продавець  GETLUX

• Чингис Б***

це розвод

беспровідна зарядка не працює
    годинники не заряджаються

• Продавець  GETLUX

Доброго дня! Шановний клієнт, для того, щоб працювала зарядна станція для годинника, Вам потрібно з'єднати місце зарядки для годиннка з зарядною станцією своїм кабелем. Спробуйте протестувати ще з іншими пристроями, чи працюватиме, можливо, саме Ваш пристрій не підтримує бездротову зарядку. З Вами вже зв'язався наш менеджер, очікуємо від Вас на більш детальнішу інформацію у чат.

• Дмитрий А***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Приїхала на наступний день.
    Працює відмінно! Дуже зручна у використанні.
    Заряджаю декілька гаджетів одночасно.
    Заряджає швидко.

Для заряджання часів необхідне підключення рідного зарядного у підставку. Встає дуже плотно та без особливих зусіль.

Переваги:
    Ергономічна та стильна
    Недоліки:
    Поки що не виявлено
    • Продавець  GETLUX

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Головне - пристрій своїх грошей вартує однозначно. Його якість та можливості -дорівнюють ціні.
    Безпроводна зарядка працює, пробував Pixel 7 PRO пробував Iphone 12, все гуд. Але, я б нею не користувався, гріє телефон так шо страшно за телефон. Та це не проблема даного пристрою, це в цілому крива технологія поки що.

На пристрої встановлені декілька типів роз'ємів, під айфон та під андроїд, на маленькій платформі, яка крутиться та має площини під 3 телефона, доволі зручно. Присутній звичайний вихід USB. Є певні хвилювання чи не будуть роздовбуватися слоти заряджання телефону, але в цілому, зроблено добротно.
    Дещо некоректно зроблений кут нахилу площини поворотної платформи їх 3, коли телефон вставлений в роз'єм заряджання, він не стоїть паралельно площині підставки, навіть коли нахилений під кутом, тобто до платформи щільно прилягає тільки нижня частина телефона, задня ж кришка під кутом 10 градусів до площі тримача, це невелике недопрацювання. Але добре що сам коннектор теж поворотний, телефон не буде виступати в ролі важіля і слот зарядки не роздовбається, не мав би ;).
    Програма AccuBattery показала на Google Pixel 7 Pro максимальну потужність заряджання близько 7 Вт при струмі 1.5 А. При тому що пристрій під'єднаний до 65ВТ зарядного пристрою телефона Xiaomi, я клав інший також на 30ВТ але потужність заряджання не змінилася. Теоретично допускаю що для досягнення зарядки в 15ВТ, треба якусь спеціальну зарядку. Також коли одночасно підключив Iphone, Pixel, та годинник Samsung, то вони почали сваритись))) Скоріш за все, потужності, для заряждання одразу трьох пристроїв недостатньо. 2 пристрої заряджаються без проблем.
    Пристрій не має захисту від кз, тому бажано відключати його від мережі після заряджання.
    Кабелів для заряджання електронних годинників у комплекті немає, про це написано на пристрої, та попереджував менеджер.
    В цілому, враховуючи ціну стійки, я без претензій. Пристрій свою заявлену функцію виконує. Але цікаво б було дізнатися, з якою зарядкою він буде максимально ефективний.

Переваги:
    Ціна, якість, непогана за таку ціну.
    Недоліки:
    Низька потужність заряджання.
    • Продавець  GETLUX

• Яна Б***

Все сподобалось, все супер

Недоліки:
    Короткий шнур
    • Продавець  GETLUX

• Андрей Г***

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Як зробити вона не работа

• Олександра С***

Користуюсь вже /- місяць, задоволена на всі 100%, гарна зарядка та зручна

Переваги:
    Ціна, сервіс, пристрій

• Олександр Ж***

Некомплектна зарядка

• Продавець  GETLUX

Шановний клієнте, дякуємо за зворотній звʼязок, очікуйте вирішення даної ситуації.

• Рената Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Дякую за оперативність та хороший товар! Станція сподобалась, можу рекомендувати

• Константин А***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Станция работает нормально. Спасибо большое!

• Влада Ч***

Все чудово працює

• Єлизавета Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Швидка доставка, все сподобалось)

Переваги:
    Заряджає одразу декілька девайсів це топ

• Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Станція добре працює, немає недоліків

• Сергій

Все добре, дякую.

• Надія Є***

Дякую за оперативність

Переваги:
    Все добре

• Світлана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Користуюся другий тиждень. Виглядає якісно, усі розʼєми працюють. У даній моделі відсутній шнур для зарядки годинника, але для мене це навпаки дуже зручно, адже його легко можна легко замінити якщо в довгому користуванні це гніздо пошкодиться. Безконтактний заряд теж працює. Приємно що можна заряджати одночасно кілька пристроїв. За якість обслуговування окрема подяка. Мене постійно супроводжував менеджер доки не пересвідчився що товар отриманий і мене все влаштовує.

Переваги:
    Зручний пристрій для зарядки кількох пристроїв. Економія простору. Усі розʼєми працюють.
    Недоліки:
    За два тижні користування немає
    • Продавець  GETLUX

• Людмила П***

Зарядною док-станцією задоволена. Відправка швидка. Дякую

• Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Зарядна станція відповідає своїм характеристикам, можна заряджати одразу всі гаджети, супер за свої кошти!

Переваги:
    Одні переваги

• Татьяна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Чудова зарядна станція, заряджає телефон і навушники без проблем. Товар прийшов на наступний день після замовлення.

• Сергей Г***

Станция 10/10

• Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний

Зарядна станція відповідає заявленим параметрам. Свої функції виконує, покупкою залишилася задоволена

Переваги:
    Зручний девайс, можна заряджати декілька пристроїв
    Недоліки:
    Підставка для заряджання годинника не підходить для годинників Samsung
    • Продавець  GETLUX