- Екатерина Р***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 32. Колір: Чорний
Всё супер, ребенок доволен.спасибо.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 22. Колір: Чорний
Чудово, для тренувань саме то.
- Продавець ECOproposition
Дякуємо за високу оцінку товару та нашої роботи. Корисних тренувань та вдалих наступних покупок у нашому інтернет-магазині.
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 32. Колір: Чорний
Все супер. Вже кілька місяців регулярно з ними займаюсь, нарікань ніяких нема
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 22. Колір: Чорний
Чудові гантелі
Якість супер!
Швидка доставка
Рекомендую!- Переваги:
- Компактні та функціональні
- Недоліки:
- Не знайшла
- Назар Г***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Сьогодні забрав, все супер, гантелями задоволений
- Продавець ECOproposition
- ГлібВідгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Я вирішив купити не дорогі гантелі.
Зупинився саме на цьому варіанті, оскільки вони більш універсальні за звичайні та вага більша ніж у переважної кількості варіантів із з'єднанням.
Дуже дякую за швидку відправку, якісну упаковку та цілісність товару!- Недоліки:
- Трохи криве з'єднання
- Продавець ECOproposition
- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 42. Колір: Чорний
Дуже гарні гантелі , все зроблене із якісних матеріалів , я абсолютно задоволений
- Переваги:
- Гарні матеріали , зручні
- Недоліки:
- Продавець ECOproposition
Дякуємо за позитивний відгук і максимальну кількість ""зірок"". Чекаємо Вас знову в нашому інтернет-магазині)