Відгуки покупців про Ультразвуковий відлякувач собак E-Bodyguard J-1003 Red (15269)

Оцінка користувачів 5/5
  • Юлія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever

Супер, краще ніж очікувала, ультразвук діє навіть на людей, ну дуже неприємний звук…. Ліхтарик досить хороший, сигналка дууже гучна, на відділенні підскочили всі)

Переваги:
    Все супер, пластик якісний і зборка, функції супер

• О. П***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever

Купував для мами. Протягом декількох місяців користування ефективно спрацьовував в кожному випадку з усіма собаками.

• Костянтин П***

Норм

• Вікторія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever

Дійсно непогано відлякує. Одні собаки впадали в ступор і переставали рухатись, інші тікали. Але це була реакція вуличних тварин. Як діє на домашніх- не знаю

Переваги:
    Є гучна сигналізація. Тому відлякає не лише собак
    Недоліки:
    Швидко сідає акумулятор
    • Продавець  Klever

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Klever

дійсно працює, задоволена.приїхав не заряджений, юсб кабель в комплекті

Переваги:
    зручно, легкий, зрозумілий в використанні.
    Недоліки:
    немає індекатора заряду, він то є, але незрозуміло скільки там ще.
    • Продавець  Klever

• Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever

Реально діє. Один є старенький. Вже 3 роки. Замовила тут ще один родичам. На добрих собак не діє, якщо що

Переваги:
    Довго тримає батарею.
    • Продавець  Klever

• Ірина Ч***
    Продавець: Klever

При отриманні перевірила в магазині: ультразвук був не чіткий, з шипінням та переривався, а значить товар прийшов бракований або він весь такий. Звук має бути безперервний, без шипіння та перебоїв, тоді він буде максимально діяти на агресивних тварин. Продавець почав запевняти, що мені "здається". Від товару відмовилася, т. я. у мене вже був аналогічний прилад і я знаю, як він має працювати. Крім того, дуже не надійний в експлуатації: попередній один раз впустила на асфальт і він перестав працювати. Ремонту не підлягає. Впустити дуже легко, т. я. корпус виготовлений із глянцевого пластику, легко вислизає з рук.

Переваги:
    Якщо справний, то працює за призначенням
    • Продавець  Klever

Дякуємо за відгук. Пристрій рекомендується перевіряти під час отримання, оскільки в процесі транспортування можливі впливи, які можуть позначитися на його роботі. Зазначені зауваження враховані та можуть бути корисними іншим покупцям.