- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Дуже хлипка
- Переваги:
- Не бачу
- Недоліки:
- Постiйно випадають полицi
- Продавець WESKA
Вітаємо, Тетяна!
Дякуємо за ваш відгук!
Ми обов’язково передамо інформацію виробнику. Надійність — один із наших пріоритетів, тому ваша думка дуже важлива.
- Денис Ф***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний
Написали что материал металический, а стенки из хрупкой пластмассы, из металического там только палочки которые соединяют эти две пластмассы, плюс ко всему при сборке лопнула пластмасска
- Переваги:
- Не нашел
- Недоліки:
- Не надежный материал
- Василина Р***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний
Легка і зручна
- Продавець WESKA
Вітаємо Василина! Дякуємо за відгук! Раді, що товар вам сподобався. Нехай слугує довго та зручно у користуванні!
- Любомир Д***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 3
Зручне
- Продавець WESKA
Любомир, вітаємо! Дякуємо за ваш коментар.
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 3
Нормально служить
- Переваги:
- Компактна
- Продавець WESKA
Добрий день, Олександр! Дякуємо Вам за гарний відгук. Користуйтеся із задоволенням.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Не витримує взуття, все валиться
- Продавець WESKA
Доброго дня, Марино! Просимо повторно зібрати підставку, та щільніше закріпити усі деталі. Впевнені після цього все повинно триматися.
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Минус звезда за хлипкость при сборке. Но если закрепить клеем, то вещь отличная. Очень экономит место, когда обуви много. Спан!
- Переваги:
- Незаменимая вещь
- Недоліки:
- Хлипенькая при сборке
- Анна Я***
Последнее слово хотела написать: спасибо!))) Ох уж это автосправление
- Продавець WESKA
Анно, дякуємо за ваш відгук, нам дуже цінно отримувати зворотній зв'язок від наших клієнтів. Передамо ваші зауваження у відділ якості.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Все прийшло ціле, зібрав буквально за 2 хв, супер легко збирається, єдине, що перший день ось сьогодні то прямо відчується такий сильний запах пластику, але думаю через декілька днів його чути уже не буде
- Переваги:
- Швидкість збірки, розміри
- Недоліки:
- Сильний запах пластику перший час
- Продавець WESKA
Добрий день, Сергій, щиро дякуємо за фотовідгук і високе оцінювання, це дуже важливо для нас та наших покупці! Характерний запах пластику вивітриться протягом декількох діб :)
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Полки супер, легко собрались и надёжно стоят, на одну полку вмещается две пары обуви. Товаром довольны
- Переваги:
- Красота и вместительность
- Продавець WESKA
Вітаємо, Наталія, щиро дякуємо за фото відгук та високе оцінювання! З нетерпінням чекаємо Вас знов у нашому інтернет-магазині!
- Юля К***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Мне очень понравилась! Лёгкая в сборке, очень аккуратно выглядит.
- Продавець WESKA
Вітаємо, Юлія, щиро дякуємо за відгук та високе оцінювання!
- Руслана Т***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Видно, что Китай) но очень полезный
- Переваги:
- Бережет много места
- Недоліки:
- Немного пахнет пластмассой и иногда нужно прижимать прутики
- Продавець WESKA
Вітаємо, Руслана, дуже дякуємо за Ваш відгук, для нас дуже важливий зворотній зв'язок від наших улюблених покупців! Будемо раді бачити Вас знову в нашому інтернет-магазині!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
За свої кошти гарний варіант. Під час збирання приклеїти місця стиків, металевих та пластикових частин. Пластикові деталі всередині мають порожнину, при бажанні можна залити епоксидним клеєм, тоді мабуть вона буде більш надійна, і на ній можна буде танцювати. Зараз стоїть повністю заповнена, не падає, не розвалюється.
- Переваги:
- Займає небагато місця. Виконує свої функції.
- Продавець WESKA
Доброго дня, Роман, дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою! Чекаємо на Вас знову!
- Татьяна Я***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Очень плохая полка. Не держится. шатается. Очень хлипкая.
- Продавець WESKA
Вітаємо, Тетяна, дуже шкода, що Ви залишились незадоволені. Дуже рекомендуємо прикласти трохи більше зусиль для того, щоб надійно зафіксувати спиці, при коректній збірці поличка не має хитатися та розвалюватись. Сподіваємось, ми допомогли у вирішенні питання, гарного дня!
Очень хлипенькая
- Переваги:
- Недоліки:
- Постоянно выпадают перекладины
- Продавець WESKA
Доброго дня, Тетяна! Необхідно прикласти трохи більше зусиль при складанні, для того, щоб надійно зафіксувати опори. При правильній збірці спиці надійно зафіксовані і не випадать
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Дуже їдкий запах пластику. За місяць запах не пройшов, поличку винесли на смітник
- Быкова Л***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 3
Підставка для взуття гарно вписалась в інтер'єр,зручна, відразу уют!!!
- Переваги:
- Вартість, зовнішній вигляд
- Продавець WESKA
Доброго дня, Людмила, дуже вдячні, що приділили час та поділились своїми враженнями про товар!
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Ціна-якість .В загальному не погана поличка.
- Продавець WESKA
Вітаємо, Юрій, дуже дякуємо за високе оцінювання та приділений час!
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 3
Дякую. Підставка мені сподобалася. Рекомендую.
- Продавець WESKA
Доброго дня, Юлія, щиро дякуємо, що поділились своїм досвідом та враженнями!
- Нікіта Т***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Жахливий запах від цієї полиці, від якого нудить. Сама полиця дуже низької якості.
- Продавець WESKA
Вітаємо, Нікіта, дуже прикро, що Ви залишились незадоволені якістю полички. Запах вивітрюється протягом декількох днів.
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
В цілому ок. Але були труднощі зі збиранням. То одна трубочка вискочить, то інша. Думаю про якийсь фіксатор для цієї етажерки. Щоб гості випадково не зруйнували цю конструкцію.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не стійка
- Наталия Л***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Если замочить на час в мыльной воде,запах пропадает
- Переваги:
- Недоліки:
- Запах пластика
- Марія Ю***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Прийшла підставка не того розміру. Не розумію, для чого присилати річ не по опису? Та продайте підставку висотою 79.5 см окремим замовленням - може комусь саме таку потрібно! Мені не влазить до шафи, там максимум 72 см висота! Що мені тепер з вашою підставкою робити??
- Переваги:
- Вона то непогана, але не відповідає заявленим розмірам
- Недоліки:
- Невідповідність заявленим розміром, не те, що мені було потрібно!
- Александр Ф***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Легкая, компактная. Отличная полочка за эти деньги
- Переваги:
- Недоліки:
- Буквально недельку был запах пластика
- Продавець WESKA
Вітаємо, Олександр, дуже дякуємо за відгук та високе оцінювання!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
За такі гроші, чудова поличка, я думаю запах пластику вивітриться.
- Переваги:
- Невелика
- Недоліки:
- Неприємний запах пластику
- Марина І***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 3
влазить 6 пар взуття
- Переваги:
- дуже компактна
- Продавець WESKA
Доброго дня, Марина, дуже дякуємо, що приділили час та поділились своїм досвідом користування!
- Татьяна У***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Ціна відповідає якості. Рекомендую
- Продавець WESKA
Вітаємо, Тетяна, дуже дякуємо за високе оцінювання та залишений коментар!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Не рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Пластмасова основа, дуже вузька, тільки для дитячого взуття підходить
- Продавець WESKA
Вітаємо, Ольга. Усі заміри зазанчені у описі товару та на фотографії для розуміння замірів і розміру полиці. Дана поличка підходить не лише для дитячого взуття, доросле взуття спокійно вміщається, звісно, якщо ми не говоримо про взуття великих розмірів.
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Страшенно смердить, в приміщенні неможливо знаходитися. Ніколи не купляйте. Як Розетка може таке продавати на своєму сайті?
- Продавець WESKA
Вітаємо, Юлія. Як і будь-який пластик - має характерний запах, але товар відповідає усім нормам та вимогам і безпечний для здоров'я! Протягом де-кількох днів запах зникне.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
За такую цену - идеальный вариант.
Лёгкая в сборке. Занимает мало места.
Довольно хлипкая, но для летней обуви и кед - самое то.- Переваги:
- Соотношение цена-качество
- Недоліки:
- Запах пластика долго выветривается
- Продавець WESKA
Вітаємо, Ольга, дякуємо за відгук та високе оцінювання! Як і будь-який пластик - має характерний запах, але товар відповідає усім нормам та вимогам і безпечний для здоров'я! Протягом де-кількох днів запах зникне.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Все працює і не розвалюється, просто при збиранні треба до кінця вставляти поперечини. Вони входять туго, але якщо вставити їх повністю, то вони уже не випадуть.
- Переваги:
- Дешево і практично
- Недоліки:
- Нижня полиця могла б бути повище, щоб можна було поставити взуття на підлогу під нею
- Продавець WESKA
Вітаємо, Юлія, щиро дякуємо за докладний відгук!
- Валерія С***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
За свои деньги, шикарно. Обувь 44 размера влазит плохо, но нам это не мешает, мы отодвинули немного от стены и всё ок и обои не пачкаются и обувь влазит.
- Переваги:
- Устойчивая, влазит на полку 2 пары обуви взрослой. Легко собирается
- Недоліки:
- Немного воняет пластиком
- Продавець WESKA
Вітаємо, Валерія, дякуємо за докладний відгук! Як і будь-який пластик - має характерний запах, але товар відповідає усім нормам та вимогам і безпечний для здоров'я! Протягом де-кількох днів запах зникне.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Отличная полка за свои деньги. Собирать лучше последовательно крайние, середину вставить потом. Есть запах от пластика, резкий. Выветривается.
Имею такую на 3 полки, служит уже лет 10, сейчас появилась потребность в чуть большем размере.
Отправили через доставку розетки, это очень удобно. К полочкам положили подарок - маленький самоклеящийся крючок. Спасибо.- Переваги:
- Не дорого, компактно
- Недоліки:
- Есть запах от пластика, надо выветривать
- Продавець WESKA
Вітаємо, Ірина! Щиро дякуємо за фотовідгук! У нас найкращі покупці!
- Наталья Я***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Швидко отримала.
- Продавець WESKA
Вітаємо, Наталя, дякуємо за високі оцінки та коментар!
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
За свою ціну - відмінний товар.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець WESKA
Доброго дня, Тетяна, щиро дякуємо за фотовідгук!
- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Пластик насільки смердить, що вже тиждень полка стоїть в гаражі, бо дома можно угоріти від сморіду.
- Переваги:
- Не знайшов
- Недоліки:
- Запах
- Продавець WESKA
Доброго дня, Дмитро, пластик має характерний запах. Товар відповідає вимогам та нормам. Загрози для здоров'я немає.
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: WESKA. Колір: Чорний/Хром. Кількість полиць: 5
Полочка дно не тратьте деньги...
- Недоліки:
- Пластик вонючий милимитровый, выпадают стержни....
- Продавець WESKA
Добрый день, Владислав. Необходимо приложить чуть больше сил, для закрепления спиц. Подставка устойчивая и крепкая, при необходимости вышлем видео-инструкцию. Хорошего дня.