Відгуки покупців про Набір каструль Edenberg, набір каструль із нержавійки, каструлі із нержавіючої сталі з 5 слойним дном 8 предметів Сріблястий
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Отримала каструлі, якість дуже хороша, уже мала такі то зарекомендували вони себе дуже добрекористуюсь вже 5 років.
- Переваги:
- Гарна якість.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Товар прийшов вчасно. Запакований у красиву коробку. Можна на подарунок брати. Якість на висоті. Дно важке, міцне. Вітраж відповідає заявленому. Вже використовувала. Поки все добре.
- Переваги:
- Гарна форма. Товсте дно.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Сервіс неймовірний! Каструльки такожДякую!
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Купив цей набір каструль на подарунок тещі на ювілей. Завдання було відповідальне догодити головному кулінару родини. Ну що сказати, я завоював звання найкращого зятя! Теща від каструль просто в захваті. Каже, 5-шарове дно це річ тепло тримає довго, каша не пригорає, суп томиться, як у печі.
- Переваги:
- Виглядають солідно, нержавійка товста, важка, дзеркальний сріблястий колір на кухні виглядає дорого.
- Мар'яна В***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Все сподобалось.
- Проданаки А***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Товар полностью соответствует с описанием рекламы,очень нравится, цена более чем хорошая!
Заказ приняли автоматически,перезвонили,уточнили,оформили и отправили без предоплаты в тот же день.
Спасибо, все понравилось!!! - Вілков М***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Дуже хороший магазин. Швидко відповідають, швидка доставка хороша якість товару. Каструлі просто чудові за таку ціну краще не знайти рекомендую
- Переваги:
- Висока якість
- Недоліки:
- Не знайшов
- Олена Є***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Набір чудовий! Каструлі зручні,виглядають гарно і якісно,відповідають опису.Доставили швидко.Рекомендую цього продавця.
- Переваги:
- Набір гарний за свою ціну
- Недоліки:
- Поки немає
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Доставка була швидка, дякую за оперативність, рекомендую
- Переваги:
- Гарна якість матеріалу, гарний вигляд, зручні ручки
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Мар'яна В***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Дуже задоволена покупкою. Все як на картинці та в описі. Купила в подарунок доньці. Скоро замовлю і собі. Надіюся, що будуть точно такі каструлі.
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Сподобалися,якісний товар.
- Переваги:
- Не гріються ручки.
- Катерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Прекрасні за свою ціну!!!
- Семен П***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Набір дуже гарний та якісний, дно міцне.
Випробувала каструльки приготування на Різдво. Нічого не пригорає добре миються.
Дякую Розетці за якісний товар!- Переваги:
- Якість, приємна ціна.
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Кастрюлі відповідають опису. Недорогі і якісні, вже місяць в них готую все нормально.
- Переваги:
- Товстий метал, блискучій, та гарний посуд
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Все в цьому наборі продумано до дрібниць, виготовлені якісно, важкенькі, дно щільне.
Їхній мінімалістичний дизайн також додає елегантності моїй кухні.- Переваги:
- Альмира И***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Доставили швидко. Каструлі гарної якості.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Сегодня забрала набор!Отличного качества,удобный литраж.Отдельная благодарность за оперативную упаковку и отправку!Рекомендую
- Михайло І***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Дуже хороші каструлі, видно що з якісного матеріалу, брав на подарунок жінці і вона дуже задоволена, старі каструлі відклала і лише цими і користується, добре миються і нічого не пригорає
Дуже задоволені покупкою- Переваги:
- Гарні та якісні
- Інна Р***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Хороші кастрюлі,товсте дно, ручки не гріються зручно зливати воду, миються в посудомийній машин,Їжа не пригорає.Я задоволена .Рекомендую!!!
- Переваги:
- Якісні,гарно виглядають.
- Валерия И***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Качество посуды хорошее, соответствует описанию. Но есть пару нюансов
- Переваги:
- Толстое дно, красиво выглядят
- Недоліки:
- Во время приготовления пищи происходит какой-то треск у посуды, сначала я думала это стекло на крышке лопнуло. Но так как стекло целое, не понимаю что это может трещать. И ручки тонковаты
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany
Шановні це просто жах, після першого використання на дні з'явилися плями незрозумілого походження, поверхня гладка , враження наче воно всередині між покриттям проявляється, на ковші взагалі з'явилися плями після того як я почала в ньому воду нагрівати. Виходячи з відгуків попередніх, можу сказати що це рулетка а не покупка.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість на нулі
- Ірина Т***
Зателефонували через певний час, проблему не вирішили, бо така ситуація була вперше, але зробили компенсацію.