Відгуки покупців про Кабель шнур Xiaomi USB на Type-C Mi Turbo Charge 120W 90W 67W 33W для Xiaomi Redmi Poco 1м Білий
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все супер. Замовила два кабеля. Для xiaomi redmi 13 те що потрібно. Швидко зв'язалися, чудова комунікація, уточнили модель телефону, навіть трішки проконсультували.
- Продавець VseProVse
Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: VseProVse
Замовляла кабель, майже через пів року зламався. Продавець відправив новий кабель без доплат. Дякую за розуміння
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Быстрая зарядка работает.
- Недоліки:
- Пока не нашёл
- Продавець VseProVse
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все супер
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Замовляла у цього продавця цей шнур. Відправили дуже швидко. Товар відповідав своїм характеристикам. Потім згодом звернулася до даного продавця з питанням, яке він вирішив блискавично! Дякую Вам велике! Ви неймовірні!!!
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Загубив рідний кабель 120 Wt. Продавець одразу зателефонував і ми узгодили що цей кабель мені підійде. Цей кабель дійсно підтримує 120 Вт. Тепер телефон заряджається за 20 хвилин від рідного блока живлення на 120 Вт. Усім рекомендую товар і продавця!
- Переваги:
- Ціна-якість, швидка доставка, відповідність технічних характеристик.
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: VseProVse
Перестав заряджати через пів року
- Переваги:
- На вигляд якісній
- Недоліки:
- Через пів року перестав працювати
- Продавець VseProVse
гарантія 6 місяців, пару днів закінчилось до дії гарнатії, як і домовлялися в телефонній розмові з вами, сьогодні відправимо вам заміну безкоштовно, відправка за наш рахунок!
- Палкина А***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Працює. Заряджає швидко
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Продавець VseProVse
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все відповідає
- Григорова Є***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Заявленим параметрам відповідає, швидка відправка, гарна комунікація з продавцем. Однозначно рекомендую як товар до покупки, так і продавця до співпраці
- Ганна Х***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все добре
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Хороший кабель. Быстрая зарядка идёт. Продавцу респект, уточнил на какой телефон)
- Переваги:
- Свои функции выполняет
- Недоліки:
- Надеюсь не будет
- Продавець VseProVse
- ІДвідмінний а***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
відмінний продавець
- Безкоровайный А***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все супер!!!
- Чераньов В***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все підійшло, є швидка зарядка.
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Товар отримала вчасно та швидко. Якістю задоволена.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все добре
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Отлично, все працює
- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Проработал пол года, затем быстрая зарядка перестала работать
- Недоліки:
- Недолговечен
- Продавець VseProVse
На жаль з часом кабеля виходять з ладу по тим чи іншим причинам, на кабель діє гарантія 6 місяців, з моменту продажу пройшло більше 6 місяців, дякуємо за відгук!
- Очеретяний О***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все супер.
- Переваги:
- Відповідає оголошенню
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все працює
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Хороший кабель мне пришол брак но продавец поменял на нормальний хороший продавец советую брать у него кабель отличный поддерживает заявлиную зарядку 120W
- Переваги:
- Поддерживает заявление 120W
Ноутбук видит подключение к телефону
Хороший продавец
Гарантия целых 6 месяцев - Недоліки:
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все чудово працює, товар схоже на оригінал
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Зв'язалися швидко, уточнили для якого телефону потрібен. Кабель працює як рідний, 120w зарядка є. Рекомендую
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Дуже добре заряджаєСигму Pg 56 экстриме
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все підішло
- Переваги:
- Turbo charger працює ідеально
- Олег Ж***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Швидко. Якісно. Продавець дійсно "консультант".
- Переваги:
- Продавець передзвонив, уточнив, проконсультував.
- Недоліки:
- Нема.
- Продавець VseProVse
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Кабель норм 67w підтримує все ок
- КирилВідгук від покупця. Продавець: VseProVse
Я думал это оригинальный кабель а все таки оказалась копия но хотя бы нормальная
- Переваги:
- Хотя бы заряжает с нормальной скоростью
- Недоліки:
- Копия
- Продавець VseProVse
Кирил, ви помиляєтесь, ви замовили оригінальний кабель швидкої зарядки Xiaomi до 120Вт, якщо в вас залишились додаткові запитання, або виникли проблеми з користуванням кабеля, ви можете звязатися з нами на протязі гарантійного терміну 6 місяців, контактний номер телефону вказаний на упаковці кабеля, дякуємо за відгук, гарного вам дня!
- Тамара С***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
в продавцом приятно иметь дело, шнур работает, зарядка быстрая, доставка тоже. рекомендую однозначно, спасибо
- Продавець VseProVse
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Кабелем задоволена! Заряджає і є швидкісна зарядка! З приємного, після замовлення, одразу зателефонували з магазину і переконалися, що він підійде саме для мого телефону!!!
- Переваги:
- Все працює
- Едуард Л***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Відповідає опису
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Чудовий кабель, працює добре!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все добре товаром задоволений.
- Переваги:
- Все ок