Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Кабель шнур OPPO SuperVooc USB Type-C 65W 1м Білий

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Підтримує опцію супер швидкої зарядки.
    Співвідношення ціна/якість.
    Швидка відправка та доставка.
    Клієнтоорієнтований менеджер.
    Нарешті я знайшла такий шнур)

Переваги:
    Тільки плюси
    • Продавець  VseProVse

Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Кабель OPPO SuperVooc USB Type-C 65W 1м Білий - кабель підійшов. Зараяджає. Претензій нема. Дякую.

Переваги:
    ++++
    Недоліки:
    не бачу
    • Продавець  VseProVse

• Владислав Н***

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Для Realme 7 5G підійшов.

• Марина С***

Гарно працює більше року

Переваги:
    Швидка зарядка
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  VseProVse

• Тетяна Н***

Кабель чудовий

Переваги:
    Відповідає опису швидко заряджає телефон

• Дмитро З***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Працівник магазину при підтверджені замовлення поцікавився для якого телефону я купую кабель, після чого запевнив що він сумісний з моєю моделлю. Після отримання я в цьому переконався)

Переваги:
    Гарна якість
    • Продавець  VseProVse

• Андрей Д***

не працює швидка зарядка на REALME X2PRO

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Кабель дуже класний, швидка зарядка працює. Перед відправленням продавець зателефонував і уточнив модель пристрою.
    Однозначно рекомендую

• Софія
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Кабель підійшов. Підтримує швидку зарядку так само, як і оригінал

• Геннадій П***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Повністю відповідає моїм потребам.
    Придбаний як резерв для штатного кабелю для realme 6, в якого заряд відбувається 5 вольтами * 6 ампер, тобто 30Вт максимум...

Переваги:
    Повністю відповідає вимогам
    Недоліки:
    Не роздрібна упаковка, нема ретельної інструкції з експлуатації та правил техніки безпеки... - жартую ;)
    Насправді кабель - САМЕ ТЕ!!!
    • Продавець  VseProVse

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Підтримує функцію швидкого заряджання.