Топи продажів

Відгуки покупців про Сумка слінг чоловіча через плече VMHouse крос боді бананка середня тканинна сірий (0027-0002)

Оцінка користувачів 4.24/5
на основі 103 відгуки
  • Галина З***

Нормальна сумка. Бюджетна.

• Продавець  VM HOUSE

Галино, дякуємо Вам за відгук на цю Сумку слінг, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.

• Денис М***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Сумка за свои деньги.Расхваливать или хаить её смысла нет.Что можно ожидать от сумки за такие деньги

Переваги:
    Цена
    • Продавець  VM HOUSE

Вітаємо Вас, Денисе!

Дякуємо за Вашу думку, а також за Ваш відгук на цю Сумку слінг.

Бажаємо приємного користування.

• Ілля К***

• Відповідність фото

Відмінна якість і ціна смішна. Взяв собі не думаючи. Дуже задоволений. Спасибі!

• Продавець  VM HOUSE

Ілля, дякуємо за відгук! Вдалого дня!

• Денис З***

• Відповідність фото

Відмінна якість за такі гроші! Дуже задоволений. Дякую!

• Продавець  VM HOUSE

Денис, дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам сподобалось.

• Александр Ц***

• Відповідність фото

За цю вартість нормальна сумка. Всі застібки добре працюють. Шви цілі. Виглядає сумка достойно.

• Продавець  VM HOUSE

Олександре, дуже раді, що ця Сумка слінг виправдала Ваші очикування. Дякуємо Вам за відгук!

Ми будемо раді і надалі пропонувати Вам свої послуги, співпрацювати з Вами. Завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.

• Александр

Нормальна сумка!
    За такі гроші - відмінно.

• Продавець  VM HOUSE

Олександре, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.

• Едуард Л***

• Відповідність фото

Сумка чудова. Ніяких недоліків! Гарна та якісна.

Добрий день, Едуарде!

Щиро дякуємо за відгук та позитивну оцінку нашого товару! Дуже приємно чути, що сумка Вам сподобалась і Ви не помітили жодних недоліків. Ми завжди намагаємося забезпечувати високу якість продукції, щоб наші клієнти отримували максимум задоволення від покупок.

Якщо Ви шукаєте ще щось корисне або цікавитеся новинками, пропонуємо переглянути повний асортимент товарів на сторінці нашого магазину: посиланняТам Ви обов'язково знайдете багато цікавого!

• Игорь Г***

• Відповідність фото

Ставлю 5 зірок. Сумка подобається.

Вітаємо, Ігоре!

Щиро вдячні Вам за такий позитивний відгук і високу оцінку! Дуже раді чути, що сумка повністю відповідає Вашим очікуванням і Вам сподобалася. Для нас важливо, щоб наші клієнти залишалися задоволені не лише якістю продукції, але й відчували комфорт у використанні.

Якщо шукаєте інші цікаві товари або новинки, рекомендуємо ознайомитися з нашим асортиментом на сторінці магазину: посиланняВпевнені, що знайдете ще багато корисного для себе.

• Павел Ш***

• Відповідність фото

Нормальна невелика сумка на кожен день, якісна ще й за таку ціну.
    Мені сподобалася.

Вітаємо, Павле!

Дякуємо Вам за те, що поділилися своїми враженнями! Дуже приємно знати, що сумка відповідає Вашим очікуванням і стала зручним аксесуаром для повсякденного використання. Ми завжди прагнемо забезпечити відмінну якість за доступною ціною, і раді, що Ви це оцінили.

Якщо Вас цікавлять інші варіанти або новинки, запрошуємо відвідати наш магазин: посилання— тут Ви знайдете багато цікавих і корисних пропозицій.

• Михайло Б***

• Відповідність фото

Якість чудова! Сумка виглядає добре.

Вітаємо Вас, Михайле!

Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася якість нашої сумки та її зовнішній вигляд. Для нас надзвичайно важливо, щоб наші клієнти залишалися задоволеними вибором і мали позитивний досвід користування. Сподіваємося, що сумка стане надійним супутником у Вашому повсякденному житті!

Запрошуємо також ознайомитися з іншими нашими товарами на сторінці магазину: посилання— у нас завжди є щось цікаве для Вас.

• Богдан М***

• Відповідність фото

Класна сумка, містка. Така ж як на фото.

• Продавець  VM HOUSE

Богдан, дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалось.

• Маша Г***

• Відповідність фото

Практична, хороша сумка. Якість чудова. Замовляла сину. Йому дуже сподобалась.
    Дякую за чудовий сервіс!

• Продавець  VM HOUSE

Маріє, дякуємо Вам за чудовий відгук!

Ми дуже раді, що сумка сподобалася Вашому сину, і що Ви залишилися задоволені якістю та нашим сервісом. Для нас це важливо! Бажаємо, щоб цей аксесуар був зручним у повсякденному використанні.

Також запрошуємо Вас переглянути наш повний асортимент товарів: посилання— впевнені, що знайдете ще багато цікавого.

• Давид Г***

• Відповідність фото

Зручна сумка. По якості нарікань немає, все чудово. Дякую!

• Продавець  VM HOUSE

Давид, дякуємо за відгук!

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Хорошая и практичная сумка, цена соответствует качеству.

• Игорь Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Отличная сумка почти на шару! летний вариант!!

Переваги:
    Качество-цэна
    Недоліки:
    К минусам! 2 отделения один маленький потайной под документы, Второй основной большой! Если носите не много вещей идеально подойдёт ! Если под много вещей поищите что-то более вместительное!
    • Продавець  VM HOUSE

Ігоре, дякуємо за Ваш відгук та чесну оцінку сумки VMHouse!

Ми раді, що Ви оцінили поєднання ціни та якості нашої сумки слінг. Дійсно, це чудовий варіант для літнього сезону і для носіння необхідних речей. Дякуємо за конструктивні зауваження — Ваші коментарі допомагають нам ставати кращими!

Запрошуємо ознайомитися з іншими нашими товарами: посилання. Можливо, знайдете ще більше цікавих варіантів.

• Марина В***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Сумку,которая пришла с браком поменяли на другую. Спасибо большое.

Вітаємо Вас, Марино!

Дякуємо за Ваш відгук та розуміння. Раді чути, що ми змогли оперативно вирішити ситуацію та замінити сумку. Для нас важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволений нашою продукцією та сервісом.

Якщо у Вас виникне бажання переглянути інші товари, ласкаво просимо до нашого магазину: посилання Завжди раді допомогти та підібрати щось цікаве.

• Ольга К***

• Відповідність фото

Нормальна сумочка. Як на картинці. Купила дитині, щоб було куди телефон та ключи покласти.

• Продавець  VM HOUSE

Ольго, дякуємо Вам, що обираєте нашу продукцію, а також за Вашу оцінку і відгук.

Раді, що ця Сумка слінг сподобалася і виправдала Ваші очікування.

• Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Всім задоволений!!! Особливо швидкою доставкою!!!

Переваги:
    Швидка доставка.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  VM HOUSE

Романе, щиро дякуємо Вам за відгук. Це дуже важливо для нас.

І ми дуже раді, що Вам сподобалася ця Сумка слінг і наш сервіс.

Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!

• Гришко И***

+++

Вітаємо Вас, Ірино!

Дякуємо за Ваш зворотній звязок, за Ваш відгук. Нам приємно чути, що Ви залишилися задоволені покупкою і Вам сподобалася ця Сумка слінг.

• Сергей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Сумка непогана, відповідає ціні та фото. Фурнітура якісна.

Вітаємо Вас, Сергію!

Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Ви задоволені якістю сумки слінг VMHouse та відзначили відповідність її опису та фото. Ми завжди прагнемо забезпечити найкраще співвідношення ціни та якості для наших клієнтів.

Запрошуємо Вас також ознайомитися з нашим повним асортиментом товарів, який доступний за посиланням: посилання Сподіваємося, знайдете ще більше цікавих речей!

• Денис Г***

• Відповідність фото

Купив сину, дуже гарна сумка.

• Продавець  VM HOUSE

Дякуємо Вам за відгук, Денисе!

Дійсно, ця Сумка слінг дуже якісна і ми раді, що вона Вам сподобалася.

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Николай
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Для своих денег отличный вариант

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не выявил
    • Продавець  VM HOUSE

Миколаю, доброго дня!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Ви оцінили сумку слінг VMHouse як чудовий варіант за її вартість. Нам дуже важливо, щоб наші товари приносили користь і задоволення.

Запрошуємо Вас відвідати наш магазин, де Ви знайдете ще більше цікавих і корисних речей: посилання Будемо раді бачити Вас знову!

• Катерина Х***
    • Продавець  VM HOUSE

Катерино, дякуємо за Вашу оцінку і відгук!

Це дуже важливо для нас. Нам дуже приємно розуміти і чути, що ця Сумка слінг сподобалася Вам, а також відповідає Вашим очикуванням.

• Юлия С***

Вона коштує свої гроші.

• Продавець  VM HOUSE

Юліє, дякуємо Вам за відгук.

Раді, що Вам сподобалася ця Сумка слінг.

• Елена О***

Дякую,дуже сподобалась чоловіку

• Продавець  VM HOUSE

Олено, нам дуже приємно отримати від Вас відгук на цю Сумку слінг!

Ми дуже раді, що вона Вам сподобалася.

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Сумка за таку ціну - саме те. Рекомендую цей товар і цього продавця. Продавець відповідальний, завжди надає необхідну консультацію і допомогу.

Володимире, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивними враженнями про неї!
      Ми дуже раді, що Вам сподобалася ця Сумка слінг.

• Віталій К***

Хорошая но месяца на 3-4

Віталію, вітаємо Вас!

Дякуємо за Вашу оцінку нашої Сумки слінг.

• Руслан С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий

Зручна сумка на кожен день. Всі необхідні речі під рукою. Найбільше порадувала ціна.

Переваги:
    Ціна, компактний розмір

Руслане, вітаємо Вас!

Дякуємо за Вашу оцінку нашого товара. Дуже раді, що ця Сумка слінг виправдала Ваші очікування.

• VLDIX

• Відповідність фото

За свою ціну товар чудовий.

Дякуємо, Вам за відгук!

Нам дуже приємно чути від Вас слова задоволеності. Дуже раді, що Вам сподобалася наша Сумка слінг.

• Виталий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

За ці гроші норм. Лейбу зрізав так як пошита була криво.

• Продавець  VM HOUSE

Віталію, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу сумку слінг, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.

• Матвій П***

• Відповідність фото

Дуже добра сумка, за свою ціну, це просто топ

• Продавець  VM HOUSE

Матвій, дякуємо за відгук!

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Дякую за таку класну сумку не можу сказати про ціну просто смішна дуже дякую :-)

• Продавець  VM HOUSE

Андрію, дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам сподобався наш товар. Ми намагаємося забезпечувати якість за доступною ціною. Це для нас важливе завдання. Щиро дякуємо за Вашу підтримку! Раді повідомити, що сумка ще доступна у сірому посилання та синьому посилання кольорах. Якщо у вас є будь-які питання або потреби, будь ласка, зв'яжіться з нами.

• Назар Ф***

Задоволений покупкою!

Вітаємо, Назаре!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Ви залишилися задоволені покупкою сумки слінг VMHouse. Це дійсно практичний вибір для щоденного використання, і ми дуже цінуємо Вашу довіру до нашого продукту.

Якщо Ви в пошуках додаткових аксесуарів або інших товарів для Ваших потреб, запрошуємо переглянути повний асортимент у нашому магазині: посилання. Впевнені, що знайдете ще більше цікавих і корисних речей.

З нетерпінням чекаємо на Ваші нові замовлення!

• Костя Ш***

• Відповідність фото

Хороша недорога сумка. Відповідає заявленим розмірам. Дякую.

Вітаємо Вас, Костянтине!

Щиро вдячні за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що наша сумка слінг виправдала Ваші очікування і відповідає заявленим розмірам. Ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів якісними товарами за доступною ціною, і Ваш відгук — чудове підтвердження цьому.

Якщо Ви шукаєте ще більше цікавих товарів для себе або близьких, запрошуємо Вас відвідати наш магазин за посиланням: посилання. У нас Ви знайдете широкий асортимент практичних і стильних речей.

Дякуємо за Ваш вибір і будемо раді бачити Вас знову!

• Влад Д***

• Відповідність фото

Сумка чудова. Містка. Точно така як на фото. Ціна дуже приємна. Рекомендую!

Доброго дня, Владe!

Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що сумка слінг VMHouse виправдала Ваші очікування, виявилася місткою та точною до фото. Ми завжди прагнемо надавати найкращі товари за доступною ціною, тому особливо раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.

Запрошуємо Вас ознайомитися з іншими нашими товарами, які також можуть стати корисними для Вас або Ваших близьких. Відвідайте наш магазин за посиланням: посилання, де Ви знайдете ще більше якісних та доступних пропозицій.

Дякуємо за рекомендацію та сподіваємося на нові зустрічі!

• Кирилл Ж***

• Відповідність фото

Хороша сумка, відповідає опису та фото.

Вітаємо Вас, Кириле!

Дякуємо за те, що поділилися своїм враженням про покупку! Нам дуже приємно чути, що Ви залишилися задоволені сумкою слінг VMHouse. Ми завжди докладаємо зусиль, щоб наші товари відповідали опису та фото, тому раді, що цей товар виправдав Ваші очікування.

Запрошуємо Вас ознайомитися з нашим повним асортиментом товарів на сайті: посилання. У нас знайдете безліч інших корисних речей для повсякденного життя, які також можуть Вам сподобатися.

Дякуємо за Ваш вибір і будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!