Відгуки покупців про Матрац Andersen Комфорт +
Немає в наявності
- W1ll0wВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 16
Матрас просто отличный!
- Переваги:
- Удобный
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 16
Прошу официального представителя объяснить - как можно сложить/свернуть данный матрас для переезда.
- Переваги:
- Отличный матрас для молодых людей.
Ничего не просело за 3 года ежедневной эксплуатации. - Недоліки:
- Просушка матраса, если что-то прольется
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Прежде чем покупать, на нем желательно полежать. Мне например очень нравится, а жене нет. говорит, как в сугробе лежишь. матрас - толстый поролон, со слоем 3см, похожим на латекс. поролон 100% через 2-3 года слеживается, чудес не бывает
- Переваги:
- жесткий поролон, от тепла размягчается под телом
- Недоліки:
- На краю матраса можно упасть. Когда переворачиваешься, и находишься ближе к краю, матрас постепенно прогибается(где-то 5 мин), и можно упасть на пол. Гарантия там далеко не 5 лет, а 3 года условно; потом его можно обменять на новый со скидкой 10-50%, через 5 лет скидка на такой же будет 10%, через 2 года - скидка 60%. И все об этом молчат)
- karaseff.al
Качественный поролон, высокой плотности, отработает до 10 лет. Не вводите людей в заблуждение.
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
матрас хорошего качества, все довольны им
- Переваги:
- Качественный матрас
- Недоліки:
- пока нет
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Все звичайно дуже суб'єктивно, але мені шкода тих грошей які я за нього заплатив. Почитавши тут відгуки я чекав чогось не з нашої планети, а отримав шмат поролону... Мені матрац видається доволі жорстким. Спина як боліла після сну так і болить. Ще й ліжко довелось переобладнати бо виявляється воно в нас дуже нестандартних розмірів (190х160 см.). Дійсно порадив би спочатку спробувати перед придбанням.
- ТМ A***
Матрац Комфорт – найм’якіший із матраців ANDERSEN, тому він не може бути жорстким. Можливо, такі відчуття виникли у вас через незвичність цього матраца, його несхожість на інші стандартні матраци.
Розміри наших матраців чітко відповідають розмірам, вказаним на етикетках, вони можуть не співпадати із розмірами вашого ліжка, тому перед купівлею потрібно обов’язково виміряти ліжко.
Спробуйте поспати на цьому матраці декілька ночей і ми впевнені, що ваш сон стане спокійним, міцним і зникнуть болі у спині. - Тарас
Шановний(на) ТМ Andersen, дозволю собі ще кілька реплік для того, щоб внести ясність для Вас і користувачів магазину:
а) прошу ще раз прийняти до уваги перших чотири слова мого першого коментаря;
б) те що матрац "Комфорт" є найм'якшим із матраців Andersen, не може бути ознакою того, що він нежорсткий (тим більше беручи до уваги пункт "а");
в) сплю на цьому матраці вже три тижні і це ніяк не вплинуло на болі в спині після сну (це говорить лиш про те, що в мене остеохондроз і я сподівався що цей матрац покращить моє самопочуття);
г) я свідомо йшов на придбання довшого матрацу ніж наше ліжко (з великою надією що я почну краще себе почувати) і словами про те що мені довелось його переобладнати я хотів дорікнути Вам у тому що в лінійці "Комфорт" немає матраців доволі стандартних розмірів (190х160 см.).
- АладдинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Получил то, что хотел.
- Переваги:
- Ортопедичность.
- Недоліки:
- 2 дня с открытыми окнами, чтобы запах выветрился.
- игорь п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
очень мягкий
- ТиборВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Матрас достойного качества за оптимальную цену. Спать намного лучше , чем на старом пружинном. Сон крепче и утром спина не болит.....
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Матрас как матрас. Украинского производства. Ничего датского в нем нет. Пока новый, немного запах есть. Семейство довольно.
- Владимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Спать одно удовольствие
- Переваги:
- Удобный и мягкий, при доставке в рулоне, очень компактный
- Недоліки:
- Чехол кашлатится сильно
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Отличный матрас. Только положительные ощущения.
Минусы: в инструкции сказано не сидеть на краю матраса - Гросс Т***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 16
Нашому вже більше 7 років - жодних нарікань!! Раджу!
- Ольга С***
підійде на вагу 50 кг чи занадто жорсткий?
- АлинаПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 16
Долго выбирали\сравнивали матрасы перед покупкой. От пружин отказались сразу. Друзья посоветовали посмотреть на датские матрасы Андерсен. Мы решили брать Комфорт. Цена ОК и подходит под наши параметры. Результат выше всех ожиданий. Спим дольше и слаще.
- Переваги:
- прекрасный сон
- ОксанаПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Спим на матрасе третий год. Все функции матраса работают без изменений. Очень довольны и всем рекомендуем. Половина друзей уже купила себе Андерсен
- Переваги:
- ортопедичность, цена
- ГалинаПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 16
Вже тиждень спимо на цьому матраці. Відчуття - супер! м'якенько, зручно, тепло, комфортно! Найголовніше - не болить хребет. Рекомендую всім!!!
- ЛесяПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Дуже задоволені матрацом. Користуємось четвертий місяць. Добре висипаємось і в чоловіка перестав боліти бік (наскрізне кульове).
- Переваги:
- якісний матрац який допомагає
- КсюПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 16
Взяли для сына 10 лет. Ребенок хорошо спит. Иногда и я вместе с ним засынаю и с трудом потом перехожу на свой.
- Переваги:
- Качественный материал. Быстрая доставка
- КсеняПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 16
Прекрасний матрац. Лягаєш - Вуаля! матрац за 5 секунд приймає форму тіла і потім цілу ніч не крутишся з боку на бік. Знайомий лікар пояснив що віскоеластик не притискає шкіру і не порушує кровообіг. Відповідно організму нема потреби запобігати пролежням і іншим нехорошим речам
- Переваги:
- подарував нам сон
- ОльгаПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Про Андерсен услышали от друзей У них такой матрас уже второй год. Довольны. Мы решили тоже попробовать. Заказали на Розетке. Доставили за два дня. Привыкали недельку. Теперь ни на что не променяем. Спим как в невесомости. Надо было брать раньше!
- Переваги:
- качество
- ІринаПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Ми замовили матрац Андерсен Комфорт,але не дуже впевнені у правильності вибору.Нам хотілось матрац середньої жорсткості,але потім я прочитала що це м"який матрац.Моя вага 54 кг,чоловіка 77,скажіть будьласка,чи не буде він нам дуже м"який?
- 101626g
жесткость матраса подбирают не только по весу, а также по возрасту, любимой позе (на боку, на спине), состоянию здоровья, личным предпочтениям и т.д. В общем я к тому, что его сначала лучше попробовать, а потом на Розетке купить.
- АртемПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Вопрос представителю. Хочу купить матрас фирмы Andersen. Но не могу определиться с моделью. Есть ли смысл переплачивать за ЛЮКС если мой вес составляет 84 кг, а у жены 52 кг? Или нам будет вполне удобно спать на модели - Комфорт? Сразу посоветуйте подушку ТМ Andersen в комплект.
- Ирина В***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
скажите пожалуйста под него нужен каркас? У меня кровать с пружинным матрацем, который держится на перекладинах. И если кровать 160*200, то матрац такого же размера?
- Andersen
Під матраци Andersen можна використовувати ламелі або суцільний каркас - матраци безпружинні, тому потрібна основа для того, щоб вони не прогинались та не втрачали своєї форми. Для ліжка 160*200 підійде матрац аналогічного розміру.
Солодких снів!
- юраПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
сколько весит матрас андерсен комфорт 168*200
вага матраца Andersen Комфорт 160*200 - орієнтовно 25 кг
- ОстапПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Виключно позитивні відчуття. Ціна адекватна. Доставили в обіцяний термін. Матрац "обіймає" а не відштовхує. цілу ніч спимо, а не перевертаємось шукаючи зручну позу.
- Переваги:
- Звикати не прийшлось.
Сервіс
- Кушнерева В***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 16
Отличное приобретение! мечта всей моей жизни. нормальный по жесткости, отличный размер. стала отлично спать, за ночь полностью отдыхаю. при моем очень активном образе жизни это существенно важно. Запаха не было никакого, спать на матрасе стали через 3 суток после распаковки. вакуумная упаковка удобна при транспортировке. Единственный негатив - это доставка... 10 дней ждали и наблюдали дикий маршрут на страничке Мист экспресса. "экспресс" отсутствует напрочь. заказанная через некоторое время подушка из розетки пришла за 2 дня Новой почтой... где столько времени был матрас остается только гадать. Вообщем товар супер, а доставку нужно заказывать проверенным перевозчиком.
- Переваги:
- Удобство и комфорт сна. Полноценный отдых.
- Недоліки:
- отсутствуют
- АлександраПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
чье производство? На некоторых сайтах указано, что Украина
- Andersen
Всі матраци Andersen вироблені в Данії. Якщо ви уважно придивитесь збоку на вакуумно запакований матрац - то побачите оригінальну заводську етикетку від Компанії Carpenter (Данія)
- ВиталийПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Просто не могу понять, почему раньше не взял...
Нельзя передать ощущения. Я не работник маркетинговых фирм, магазинов - простой потребитель. Товар ЭКСТРА класса!!!- Переваги:
- - чувство, как будто ложишься в воду...
- не Китай точно - Недоліки:
- Оля Ф***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 16
Купили ребенку в декабре. Малая привыкала 3 или 4 ночи. теперь ни на чем другом не хочет спать. на майские хотели переночевать в родителей, так она ни в какую - только домой на любимый матрасик. Матрас в меру мягкий и твердый. наш знакомый доктор говорит что на Западе теперь только и покупают вискоеластик.
- Переваги:
- отличный Европейский матрасик
- Ю_раПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Отличный матрас. Вискоеластик европейский - без запаха и с хорошей реакцией на тепло.не китайская дешевка. Однозначно стоит своих денег. рекомендую
- ОлегПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Давно присматривался к этому матрасу. а тут как раз скидочка! молодец Розетка - хорошая цеан и оперативная доставка. по всем отзывам очень качественный матрас. наша первая ночь прошла очень сонно и без безконечных переворотов
- Переваги:
- отличная цена
- Недоліки:
- надеюсь нет
- ВалентинПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
пользуемся полгода. покупкой доволен. хорошо держит вес
- Переваги:
- перестал болеть травмированный позвоночник
- Недоліки:
- хотелось бы еще дополнительный чехол в комплекте
- Орест П***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 16
Останні роки жив за кордоном. Там практично всі користуються безпружинними матрацами. Купив Комфорт для гостьової кімнати. приємно вражений. Для себе напевно візьмемо Люкс.
- ВладимирПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 16
Меньше болят суглобы. не ворочаюсь во сне. Покупал опосаясь химического запаха, но Андерсен не воняет:)
- Юля, К***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 16
Наша очень удачная покупка. Не понимаю как раньше мы спали на пружинах. Качество\цена товара, сервис Розетки - все Супер
- ХристинаПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Придбала матрац і задоволена. Як на мене, повна відповідність ціни і якості. Раджу своїм друзям.
- БоженаПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16
Это моя первая покупка в интернете.Ожидала всего, но не могла подумать, что мои переживания будут безосновательными:) Честно, это самая удачная покупка для спальни и для меня родной:) Спасибо сайту и производителю....быстро, качественно,недорого. А сон действительно улучшился...