- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Порівняння з версіми V3 i V5m , якість збірки і ергономіка гірше
- Ілля О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Выбирал мышку для ладонного хвата, на большую руку. Но указанные размеры это от края до края, при том что эти края не используются. В итоге рука болтается над мышкой.
Также правая "подставка" под палец мешает мизинцу, он упирается в эту подставку. Короче эргономика не очень продуманная. Хотя для левшей наверное будет хорошо.
Кабель в оплетке, скролл приятный и бесшумный, есть софт для гибкой настройки DPI.
Думаю хорошо подойдет подросткам или людям с небольшой ладонью. Или тем кто предпочитает когтевой хват.- Переваги:
- Безшумный скролл, шибкая настройка DPI
- Недоліки:
- Реальные размеры меньше чем указаны.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Без місяця рік як користуюсь цією мишкою. Все чудово.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
До этого было две х7 мышки, обе заменил спустя 2года использования(стандартная болезнь всех х7, колёсико, начало кидать верх вниз при скроллинге)
- Переваги:
- Металлические ножки, реально легко по коврики скользят, хороший сенсор.
- Недоліки:
- Очень ограниченная настройка подсветки мышки через софт, тарахтят кнопки ЛКМ и ПКМ при тряске мышки, чего ранее не встречал на моделях которыми пользовался .
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка хороша могла бути як би сенсор не зривало
- Переваги:
- Недоліки:
- Сенсор зриває
- Кирил Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все сподобалося Але якась вона тяжка
- Переваги:
- Сенсор не зривається, також я застосунок який допомагає налаштувати мишку
- Недоліки:
- Трохи тяжка
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудова миша, син задоволений.
- Матвей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нещодавно придбав мишку A4Tech V8MA Bloody USB Black, і вона повністю виправдала мої очікування. Дизайн ергономічний, рука не втомлюється навіть після тривалих ігрових сесій. Чутливість налаштовується, що зручно як для ігор, так і для роботи. Мишка легко ковзає по килимку, а її кнопки реагують швидко та чітко. Особливо радує точність у іграх. Єдиний невеликий мінус — це провід, хотілося б бездротову версію. Загалом, чудова мишка за свою ціну!
- Переваги:
- Ергономіка Налаштування чутливості Швидкість реакції Точність Надійність
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісна мишка за свою ціну.
- Переваги:
- Зручне програмне забезпечення, низька ціна, висока якість
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Стара-добра Бладі V серії. Найзручніші для мене форми мишок. До цього дуже багато років прожила v5m, взяв цю на заміну, задоволений.
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна миша. Дещо залегка,як на мене, але це вже особисті вподобання.
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка средняя
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Забрав мишку, підключив до комп'ютера, зрозумів, що якість збірки погана! Через дві години повернув в пункт "Розетка" І ПОЧАЛИСЯ УКРАЇНСЬКІ РЕАЛІЇ!
Закон України про повернення до 14 днів знехтуваний, натомість заповнення якоїсь анкети і ніякого допису про повернення коштів! От і сервіс!
P.S. Як оформив покупку, то засипали мене повідомленнями на всі можливі меседжери, пошти СМС про отримання товару, а коли повернув бракований товар, то всі меседжери мовчать, в тому числі сторінка в "Розетці"! От вам і сервіс!!!- Переваги:
- Недоліки:
- Китайщина
- Александр
Держи лайф хай и другим на заметку. У меня была похожая ситуация, но не в Розетке. Если ты видишь что у мышки брак и пойдешь скажешь магазину там брак ,они не вернут деньги они должны будут отправить её на тех проверку и после неё ,если ты не виноват то вернут деньги т.к. магазин не знает по твоей вине брак или нет.
Я поступал иначе, когда понял, что есть брак колёсика мыши я просто пришел в магаз и сказал что хочу вернуть, а на вопрос почему? Руке не подошла, не удобно буду искать другую модель. На пункте приема такие браки они сами не найдут. Совесть моя чиста т.к. брак был изначально, но печально , что приходится так делать хотя сам клиент не виноват. - Сергій С***
Розетка вона така ))
- ШэпВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Как оказалось найти мышку под свою ладонь ,хват и приемлемые ттх с п.о. оказалось ещё тем испытанием. До этого была Т-70 и она была не идеальной ,но она была УДОБНОЙ. Тут я тоже могу назначить на боковые кнопки функции клавиатуры,.. но как же не хватает выступа под безымянный палец...)) Или неудобно, привыкай по новому или "кривоватое" п.о. Нашел похожую, но та поменьше будет. Эта мышка оказалась оптимальным решением.
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кльова мишка.
Проста в настройці.
Металеві ніжки.- Переваги:
- Прикольна підсвітка,можна вибирати яркість.
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класна миш, раджу.
- Переваги:
- Металеві ніжки, кнопки програмовані, пам'ять 160 кб, без софт тач покриття.
- Арсений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Раджу всі в кого невеликий бюджет а хочется чогось нормального
- Переваги:
- За свою ціну топ товар
- Недоліки:
- За місяць не виявив
- Виктор Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже зручна і комфортна у використанні
- Переваги:
- Ціна, якість, зручність
- Недоліки:
- Не виникало
- Бовдуй Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нареканий нет
- Бовдуй Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нареканий нет
- Кирилл З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Расскажу свою историю знакомства с данной мышкой. У меня она уже пятый год, падала 100 раз, что она только не пережила, в последний месяц стала уже сдавать, в том плане что начала делать двойной клик, вместо одного. Но я это исправил с помощью утилиты. Вот сейчас заказал такую же новую. Мышка спустя 5 лет до сих пор жива и работает идеально, скользит как и раньше и даже с моими потребностями в плане игры до сих пор очень достойно работает. В общем всем рекомендую. Мышка очень крепкая и качественная, учитывая то что она у меня пережила, уже даже резинка стёрлась до пластика но мышка практически 24 на 7 пахала, да и я думаю еще будет пахать во временя без настроения.) В общем всем советую цена, качество, выносливость на высоте.
- Переваги:
- Надежность
- Недоліки:
- не заметил
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Good
- Константин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
вчера приобрел эту мышку, очень доволен, для игры что надо!
- Переваги:
- быстрая, плавная, хорошо держится в руке, и главное что настроить можно через программу.
- Тимур Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не знаю что с ней произошло, но у меня курсор сам по себе двигается. Хочу решить проблему
- Евгений К***
Как правило так происходит если под сенсор что то попадает. Пыль, волосы. Или поверхность такая что сенсор не может считать показания луча.
Попробуйте подложить чистый лист, и проверьте нет ли ничего лишнего в районе дырочки для сенсора.
Если ноут, то проверьте ничего ли не лежит на сенсорной панели ноутбука. - Олег Б***
У мене на інших мишах так само було, це із-за того, що мишкой давно не користувались
- Ткаченко Ж***
неровный коврик, либо поверхность стола, была такая проблема с разными мышками
- Сергей к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Непогана миша. Сину сподобалась.
- Переваги:
- Програмне забезпечення, макроси
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороша мишка ..якісна середня вага , короче все добре
- Переваги:
- Гарна мишка
- Недоліки:
- Не виявив
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Товаром дуже задоволений
Мишка набагато гарніша, ніж очікував, дизайн і невеличке червоне світло дуже радують око. На дотик дуже приємна, рука добре лягає, сковзає по поверхні килимка навіть занадто добре. За допомогою додатку можна непогано налаштувати її під себе. Відклик дуже швидкий, додаткові кнопки непогано так допомагають.
Товар оперативно відправили. Рекомендую до покупки- Переваги:
- Ціна, якість, дизайн, зручність, можливості.
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прикольная мышка, мне зашла))
- Переваги:
- Цена и качество
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Моя най улюблениша серія і виробник мишок,і ця мене порадувала.
- Переваги:
- Ціна і якість
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Шикарная мышка для фанатов такого хвата. Симпотичная, шустрая, софт работает. Брали на замену v8 купленной еще в 13 году, имхо 10 лет для мыши шикарный показатель)
- Переваги:
- хват, макрос, цена
- Стрелок 1***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка топ!! Очень удобная приятная в руку топп!!
- Переваги:
- Удобная
- Холобцев А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пользуюсь три года.
Нареканий нет, все ок.- Переваги:
- Цена качество
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Перед цим маю таку ж мишку 4 роки і був задоволений. Нажаль попередника спіткала лиха доля і він розбився. Взяв нову і зрозумів шо це вже зовсім інша миша. Промучився місяць викинув. Більше брати не буду.
- Переваги:
- Недоліки:
- при тривалій роботі фрізи, аж до повної зупини. Сенсор не чутливий. Якість збірки жахлива.
- Ана Г***
Тут не може бути проблеми "якості збірки".
Тут проблема "ЯКОСТІ ВИРОБНИЦТВА".
Бо цю мишу не тільки ЗБИРАЮТЬ, але й ВИРОБЛЯЮТЬ в Китаї.
Звідси проблеми.
Бо в Китаї виробляють десь відсотків 80 відвертого хламу.
Та ще десь відсотків 20 напів-хламу.
НОРМАЛЬНОГО товару (в повному розумінні цього слова) в Китаї НЕ ВИРОБЛЯЮТЬ. - Игорь П***
На помойку Айфоны и все смартфоны!!! С чего ты коммент написала? С ноутбука? Его тоже на помойку! Ничего не покупай из электроники, патамушта в Китае ничего нормальноого
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Перші враження від мишки хороші. Зручно тримається в руці, є можливість налаштування чутливості в самій мишці за допомогою кнопок, класна якість шнура.
- Переваги:
- Налаштування чутливості, зручно тримати
- Недоліки:
- Не знайшов
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна, та зручна, до цього була попередня модель, вiдслужила на всi 100 %. Надiюсь ця мишка теж буде гарно працювати. Дякую!
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Віктор Ф***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купив цю миш в польщі працює в мене 6 років без жодних проблем але переламався кабель в 3 місцях. Після того як я його розрізав я виявив що кожен кабель має в собі в кожному проводку нитку зміцнення яка не дає їм порватись також сам кабель обмотаний мідною обмоткою та це все також обмотане обмоткою з поліестру якщо не помилюсь мене дуже дивує що мені вийшло це переламати але я це легко відремонтував і миш працює далі тому в яякості її я впевнений максимально але нажаль тільки коли купуєш її закордоном в нас продають дуже велику кількісь непотребу(
- Переваги:
- Найкраща мишка по своїй якості в цій ціновій категоріії
- Недоліки:
- щоб попалась якісна треба купувати не в україні
Представник постачальникаДякуємо за відгук і високу оцінку продукції A4Tech.