- СергійВідгук від покупця. Продавець: OnIT. Колір: Чорний
Хороший геймпад, в комплекті є блютуз модуль та шнур. Хдине що очікував що буде вібро, як виявилось по заводу його там нема. У остальному всі функції працюють на ура, батарею тримає довго
- Переваги:
- Якісна збірка
- Недоліки:
- Відсутність вібро
- Ян Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Приехал полностью не рабочий. Сдал на следующий день. День спустя вернули деньги.
- Переваги:
- С такими характеристиками - лучший вариант пожалуй.
- Недоліки:
- Гримит как поргемушка. Поскупились на крепление для телефона, которое можно* докупить отдельно.
- Евгений Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Приїхав повністью разряджений , зарядив законектив від юзб конектора , так як на ПК немає блютузу , сигнал четкий , не зникає .
В МК1 просто лютую з цим джойсом .
в НФС Анбаунд дуже прижмно їздити , трігери дуже класно жмуться , прям відчуваєшь як газ даєшь ))
Мені дуже сподобався .
Зарядився за 1.5 часа , за 4 години гри в мк1 жодної поділки батареї не сіло
ТОП ТОП ТОП- Переваги:
- Дізайн ,якість матеріалів
- Недоліки:
- Не виявив
- Виталий Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В чем может быть проблема забрал сегодня джойстик играл в фифу через кабель. И горел только 1 индикатор батареи. После игры поставил джойстик что бы зарядить полностью. Спустя 3 часа один индикатор как горел так и горит остальные 3 не горят
- Переваги:
- Не понял
- Недоліки:
- Не понял
Представник постачальникаДоброго дня. Шкода, що Вам довелося зіткнутись з негативним досвідом використання.
Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для гарантійного обслуговування: посилання- Віталій
там є кнопка з намальованою батареєю, нажміть її і вона покаже реальний заряд
- Гаррий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный ДЖОСТ, что говорить фирма! буду 2 брать....
- Переваги:
- Конеттится со всеми устройствами, настраивается в Steam четко, ход кнопок и курков четкий, акуму держит долго.
- Недоліки:
- mini USB
- тарас м***
У мене Micro USB. Якби було міні, булоб краще. Може колись і з тайп сі зроблять. Якщо у вас дійсно міні. Виложіть фото. Цікаво таке побачити.
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличное качество. Не смог найти держатель для смартфона, можете помочь с поиском?
- Переваги:
- Стабильное соединение, дизайн, удобно держать в руке и тд.
- Недоліки:
- Нет держателя
- Матвей К***
Держатель продается отдельно
- Руслан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не соответствует описанию, мой айфон не видит, встроенный блютуз на моем пк тоже не видит, работает только через свой родной блютуз адаптер, по сути развели), качество хорошее но поиграть только на компе можно и все. Ну может еще на андроиде как написано в аннотации, но у меня айфон,
- Переваги:
- Качество исполнения
- Недоліки:
- Не совместим с ios, PS , Xbox
- Владислав П***
Вы переключатель сети переключали на блютуз? Ещё там возле блютуза есть кнопка "коннект" пробовали нажимать?
Представник постачальникаЗдравствуйте.
Ошибка на сайте торгового представителя, рекомендуем ознакамливаться с характеристиками товара до покупки и исключительно на официальном сайте производителя.
Поддерживаемые устройства:
ПК: Windows 7+
Steam: Steam с поддержкой Big Picture Mode, тысячи игр с поддержкой геймпада
VR:Oculus Rift, Oculus GO, Samsung Gear VR
Мобильные устройства: Android 3,1+
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
usb-передатчик содержит в себе и радио канал и блютуз, по блютузу работает хорошо, через стену немного бывает не достаточный сигнал
- Переваги:
- удобный, ничего не заедает, 2 варианта подключения, быстрая смена подключения
- Недоліки:
- у меня радиоканал не ловит, вероятно проблема из-за наличия большого количества сетей в зоне действия (другие контроллеры на радиоканале тоже не работают)
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Стабильно работает без отключений (в отличие от Х Вох), возможность работы через при]мник или по bluetooth, быстро заряжается, не нужен софт, чтобы посмотреть текущий заряд батарее (кнопка и индикатор на контроллере). Лучшая альтернатива X Box за свои деньги
- Переваги:
- Аккумулятор, качество исполнения, удобный
- Недоліки:
- Непривычно по началу с кнопками Start & Select, но можно привыкнуть быстро
- Едгар К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже поганий ресівер: контролер працює тільки на відстані до 20 сантиметрів, трохи далі і постійно дисконетктиться.
В додаток до цього після року використання лівий стік став несправно працювати: центр змістився і постійно реєструє натискання вліво, через що також повне натискання вправо не реєструється до кінця. Нажаль стік вийшо з ладу у 2022-му, коли всі сервісні центри перестали працювати, через що Розетка не прийняла товар на гарантійне обслуговування.- Переваги:
- Недоліки:
- Погана передача сигналу, нанадійні стіки
- Віталій Л***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все чудово, заряд тримає дуже довго, якість матеріалів на висоті, нічого не люфтить і не скрипить, підключається до ПК і смартфона без проблем.
Єдиний момент, чомусь не підключається до GG
І якщо б була підсвітка кнопок, то було б супер- Переваги:
- майже все
- Недоліки:
- не підключається до GG
- Дмитро Т***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ніколи в мене такого не було, щоб я повністю розчарувався в речах.
Цей геймпад в мене прожив ледве 6 міс. з моменту його придбання. Знаю як деякі користуються девайсами, що можуть його в пориві емоцій кинути об стіну - уточню, що це не про мене, і я цим геймпадом супер охайно користувався.
Але не дивлячись на це, він в якийсь момент просто перестав працювати. Уточню як це було: я його заряджав, бо бачив вже тільки одну індикацію батареї, через пару годин зняв з зарядки. І ще через години 2 захотів його увімкнути, для користування в грі - і він "відкинув ласти". Геймпад просто перестав включатися, і ніякі маніпуляції з ним (і навіть з системою Windows) не допомогли.
Пізніше я його розібрав, щоб подивитися в чому діло. В середині все виглядало файно (як я писав вище, користувався охайно, тому фіз. пошкодження можна відрахувати). Всі конектори були підключенні, я навіть батарею перевірив, але вона давала заряд - тобто була в порядку. Тому причину поломки я так і не виявив. додам що на 4 міс. експлуатації в цього геймпада почав розлазитися правий стік, що теж досить низький результат надійності.
Підсумую: геймпад "одноразовий", погано сконструйований з середини, від чого "відмер" сам собою. Перший раз таке взагалі бачу, а в мене до нього було 2 геймпада від Xbox. А вони проживали по 2-3 роки, і тільки після 2 року експлуатації, могли проявлятися певні візуальні проблеми (стиралася фарба, чи розлазився стік).- Переваги:
- Насправді дійсно єдина потужна перевага цього геймпада над іншими: його досить великий час автономної роботи (заряджати його можна раз у 2-3 тижні).
- Недоліки:
- Погані матеріали: правий стік почав стиратися на 4 міс. експлуатації. Що більш важливо, погана внутрішня збірка, з-за чого геймпад мене помер, без будь-яких видимих на те причин на 6 міс. використання
Представник постачальникаДоброго дня.
Шкода, що Вам довелося зіткнутись з негативним досвідом використання.
- Дмитро Т***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ніколи в мене такого не було, щоб я повністю розчарувався в речах.
Пізніше я його розібрав, щоб подивитися в чому діло. В середині все виглядало файно (як я писав вище, користувався охайно, тому фіз. пошкодження можна відрахувати). Всі конектори були підключенні, я навіть батарею перевірив, але вона давала заряд - тобто була в порядку. Тому причину поломки я так і не виявив. + додам що на 4 міс. експлуатації в цього геймпада почав розлазитися правий стік, що теж досить низький результат надійності.
- Недоліки:
- Погані матеріали: правий стік почав стиратися вже на 4 місяці експлуатації. Щоб більш важливо, погана внутрішня збірка, з-за чого цей геймпад в мене помер, без будь-яких видимих причин на 6 місяць використання.
- Афоничев А***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Геймпад працює виправно, в іграх проблем не виникає, але є декілька дуже великих недоліків:
- верхні курки мають дуже велику довжину ходу та відчуваються як клавіши на дуже старих мембранних клавіатурах, дуже жорсткі при натисканні, що в деяких іграх (наприклад, Dark Souls, де на них зав'язані удари) дуже незручно
- кнопки Select та Start якогось дідька знаходяться у виямці і натискати їх дуже незручно
- знаю, що це не тільки у цього геймпада така проблема, але впалий дизайн стіків з виямкою у середені спричиняє неприємні відчуття при довгою грі
- найменший з недоліків, але цей суворий чорний дизайн, де тобі треба придивлятися, де яка кнопка, якщо ти не звик до геймпаду, це так собі рішення- Переваги:
- Бездротове з'єднання, не потребує батарейок, не потребує додаткового програмного забезпечення
- Недоліки:
- Задні кнопки (верхні курки), кнопки Select та Start, впалий дизайн стіків, цвітовий дизайн