- НікітаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
отличный ролик по хорошей цене! массажирую уже давно
- Владислава П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Дуже сподобався ролик!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Після футболу прокочую стопи на цьому ролику і наступного дня немає кріпатури в ногах. Іноді і спиною катаюсь. Відмінний товар
- Переваги:
- Ціна та якість
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класний масажний ролик! Зручний, якісний і ефективний - ідеально розслабляє мʼязи після тренувань. Рекомендую!
- Переваги:
- Зручний, компактний, гарної якості та ефективний
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Дійсно,внутрішня опора розсипається за пару днів використання. Навіщо так виготовляти?
- Переваги:
- Чудова форма шипів для масажу спини. Проникають вглиб проблемних точок.
- Недоліки:
- Якість внутрішньої опори
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре. Щиро прикро за дану ситуацію. Каркас роликів виготовлений із потовщеного ABS-пластику. Деформація могла статися з декількох причин, основна це перенавантаження ролера по осі (відбувається перекос і труба лопається), іншою причиною може бути механічне пошкодження.
Рекомендуємо звернутися в службу підтримки Розетки в термін 14 днів від моменту покупки для вирішення даної проблеми.
- ДарʼяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Масажна поверхня супер, добре проминає мʼязи.
- Єлизавета К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сподобався розмір ролика, оптимальний для масажу всіх ділянок тіла. Матеріал міцний і приємний на дотик. Переймалася що може зламатися пластик всередині, але займалися разом з хлопцем і все ок. В нього 90 кг.
Великий плюс - наявність чохла, дуже зручно зберігати- Переваги:
- Міцний матеріал, є чохол
- Недоліки:
- Ні
- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Не якісний ролик, через тиждень зламалася пластикова трубка в середині ролика...моя вага 80 кг
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторе. Нам прикро, що трапилася подібна ситуація. Зверніться, будь ласка, в службу підтримки Розетки посиланнядля того аби зробити обмін або повернення.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Міцний-якісний.
- Переваги:
- Міцний та ергономічний,такий не зламається.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Поламався пластик що в середині ролика на другий день.
- Переваги:
- Ергономіка та дизайн.
- Недоліки:
- Пластик в середині бракований.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре. Прикро, що трапилася подібна ситуація з нашим ролером. Зверніться, будь ласка, в службу підтримки Розетки задля повернення або обміну товару.