- Андрущенко В***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 14
Якість , вигляд все супер. Під MacBook 13,6 як діти в школу підійшло)))
- Переваги:
- Якість матеріалу, захищає комп надійно, є карманчики для дрібничок.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17
Підійшов на модель ноутбука, Lenovo LOQ 15IAX9. Розмір брав 17, гадаю 16 міг бути за малим, але треба дивитися
- Переваги:
- Приємний матеріал
- Недоліки:
- Не знайшов
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 16
Гарний чохол. Тканина гарно амортизує. Підійшов для ноутбука Asus Vivobook s15.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Гарна якість, але прийшлось повернути, 17.3 HP не влазить, чомусь думав що 17 серія зайде...
- Переваги:
- Гарна якість та вигляд, є додаткове відділення для дрібниць
- Недоліки:
- Не має, уважно перевіряйте діагональ екрану, 17.3 вже не зайде
Представник постачальникаДоброго дня, Антон! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Все супер
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 16
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
Супер!
Супер!
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
17-дюймовий ноутбук не влізає
- Переваги:
- Матеріали
- Недоліки:
- Не для 17-дюймового ноутбуку
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо за зворотний зв’язок! Нам приємно, що ви відзначили якість матеріалів.
Щодо розміру — дійсно, моделі ноутбуків 17” можуть мати різні габарити залежно від рамок та форм-фактора. Тому перед покупкою рекомендуємо звіряти не лише діагональ, а й фізичні розміри пристрою (довжину, ширину, товщину) з параметрами чохла. З повагою команда ArmorStandart.
- Роман Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
Оплатив 11.07. Написали, що 16.07 буде відправлено (хоча 5 днів на комплектування сумки для ноутбуку це нонсенс). Наступило 18.07, а товар ще не надіслано. У чому проблема не знаю.