Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Кусачки кніпсер для нігтів Xiaomi Mijia Nail Clippers - з пилочкою та контейнером, нержавіюча сталь (MJZJD001QW)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Андрей В***
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Це повний брухт, матеріали найдешевші, з основною роботою не справляються, у руках ломаються.

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Це самі найгірші кусачки, які я бачив у своєму житті
    • Продавець  DimTime

Вітаємо, Андрій! Ми оперативно зв'язалися з Вами, щоб розібратися в ситуації, адже це перша скарга на поломку механізму в цій популярній моделі Xiaomi.

Ми були готові піти назустріч, зафіксувати заводський брак та оформити гарантійне повернення коштів або безкоштовну заміну (навіть попри те, що за законом манікюрні інструменти не підлягають поверненню).

Проте в особистому листуванні Ви повідомили, що одразу викинули товар у смітник. Від надання будь-яких фотографій поломки Ви також відмовились.
      На жаль, оскільки товар знищено і немає жодного візуального підтвердження заявлених дефектів, ми фізично позбавлені можливості підтвердити брак та компенсувати вартість.

Ми завжди несемо відповідальність за якість наших товарів і виконуємо гарантійні зобов'язання, але для вирішення таких ситуацій необхідна мінімальна взаємодія та наявність самого товару. Дякуємо за розуміння!

• Денис Х***

Свою функцію виконує на 100 %

Переваги:
    Зручний, маленький,гострий
    • Продавець  DimTime

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за відгук.

Раді, що кніпсер від Xiaomi Вам сподобався. Це дійсно той випадок, коли мінімалізм поєднується з відмінною якістю сталі. Завдяки контейнеру для збору, користуватися ним ще зручніше.

Нехай служить довго та надійно!

• Богдан Д***
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

За 180 грн норм девайс. Маленький, але зрізає вправно без проблем.

Переваги:
    Чохол ловить 90% нігтів
    • Продавець  DimTime

Щиро дякуємо за відгук, пане Богдане. Раді, що кніпсер виправдав очікування та виконує свою функцію

• Сергій О***

Доволі не погані

Переваги:
    Гострі
    Недоліки:
    Аби трішки більші
    • Продавець  DimTime

Пане Сергію, щиро вдячні за зворотний зв’язок. Добре чути, що кусачки гострі й виконують свою роботу. Щодо розміру - справді, вони компактні, щоб зручно брати з собою в дорогу.
      Але ваше побажання зафіксували, дякуємо.

• Артем Я***

Гострі

• Артем Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Удобно шо ногти не улетают. Они кстати довольно маленький.

• Продавець  DimTime

Артем, дякуємо Вам за замовлення та відгук, раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині