Відгуки покупців про Ліхтар наключний Fenix E03R V2.0 (500 люмен, 7 режимів, USB-C), синій

Оцінка користувачів 4.85/5
  • Ярослав

В цілому хороший ліхтар

Переваги:
    Металевий корпус, декілька світлових режимів
    Недоліки:
    Блокування кількасекундним натисканням не гарантовано не запобігає несанкціонованому увімкненню. Пару разів вмикався в сумці внаслідок неспеціального натискання чимось ззовні. При цьому через деякий час суттєво нагрівався.

Добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук. Модель Fenix E03R V2.0 має високу потужність для своїх розмірів, тому при випадковому ввімкненні в замкненому просторі (наприклад, у сумці) металевий корпус справді швидко нагрівається, відводячи тепло від діода.
      Щодо блокування: воно захищає від коротких натискань. Якщо в сумці ліхтар притиснуло чимось важким до стінки або іншого предмета на 0.5 секунди (або довше), електронна система сприймає це як команду розблокувати і вмикає світло Радимо спробувати носити його в окремій маленькій кишені або закріпити на ключах так, щоб кнопка не контактувала з масивними предметами.

• Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Шикарный фонарик, очень качественный, яркий, с очень ёмким для его размера аккумулятором.
    Очень радует возможность включить сразу красный свет долгим нажатием.

Добрий день! Дякуємо за вибір нашого магазину та зворотний зв’язок. Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою та якістю обслуговування. Користуйтеся із задоволенням і обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще — завжди допоможемо з вибором.

• Андрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Чудовий, якісний, компактний ліхтар з досить потужним освітленням

Переваги:
    Розмір та якість освітлення
    Недоліки:
    за півроку користування не виявив

Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!

• Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Цей пристрій відрізняється своєю мініатюрністю та функціональністю, що робить його зручним у повсякденному використанні. Інноваційні технічні рішення втілені в його конструкції, забезпечуючи високу ефективність. Особливо відзначається якість виготовлення та матеріалів, що гарантує довговічність. З огляду на зазначені характеристики, можна зробити висновок про його практичну цінність.

Переваги:
    Формафтор, яскравість, час роботи

Добрий день!
      Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цієї моделі, тож нехай вона служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій

Розетка, и в 2024 и в 2025 отвечая на вопросы пишите - гарантия 2 года. А в характеристиках до сих пор - 5 лет!?!

Переваги:
    Перечисленные другими покупателями
    Недоліки:
    Не нашлись

• Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

При таких размерах просто зверь.

Переваги:
    Малый размер и хороший свет.
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго і надійно. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Іван Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Outdoor Ideas. Колір корпусу: Сірий
  • Микола В***

Чудовий ліхтар! Рекомендую!

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: ShopAdventureGear. Колір корпусу: Сірий

Все шикарно - і товар, і обслуговування

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій

Штука крута, корпус алюмінієвий, надійний, світло дуже потужне, незважаючи на маленькі розміри. В цілому дуже задоволений.

Переваги:
    Гарне світло, багато режимів, якісна збірка
    Недоліки:
    На даний момент не виявлено

• Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій

Дуже добрий фонарик але маленька батарея,як для брелока норм

• Наталія Ю***

Дуже якісний.

Переваги:
    Розмір
    Недоліки:
    Не знайшла

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Більше місяця цей малюк мене виручає.Падав з висоти 2 метри, все ціле.

Переваги:
    Ліпшого ліхтарика, чим цей немає. Світить яскраво і довго. Падає з висоти 2 метри і цілий. Заряджаю я його до повного,не більше двух годин. При цьому користуюся тиждень.
    Недоліки:
    Немає магніту. Хотілося б.

• Катерина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Товар якісний. Гарно світить.

Переваги:
    Гарно світить.
    Недоліки:
    Ще не виявила

• В'ячеслав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Чудовий малюк! Світить класно)
    Купив собі і дружині.

Переваги:
    Матеріали корпусу, якість діодів, габарити)
    Недоліки:
    Не знайдені;)

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Крута штука. Метал. По розмірам трохи менше сірникової коробки і в два рази тонший. Для своїх розмірі світить чудово, прям дуже яскраво

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Місяць користуюся цим ліхтариком.... Я як мала дитина не можу нарадуватися.

Переваги:
    Заряд тримає добре, користуюся при відключенні світла. Малий. Практичний. Заряджається в мене десь години дві. Але при повному заряді, і на мінімумі світить добу.
    Недоліки:
    Не має.

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Що окремо сподобалось - це як сформовано світловий потік. Не вузький луч.

Переваги:
    Маленький, універсальний як для наключного.
    Недоліки:
    Мабуть ціна.

• Игорь Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Якісний девайс як завжди у Fenix. Дуже класно що є функція блокіровки ввімкнення, бо часто в кишені фонарики вмикаться полюбляють. Але що трохи розчарувало це час зараядки...не засікав, але точно більше години...а може й до 2 годин. Але все одно 5 зірочок )

Переваги:
    Є функція блокіровки ввімкення
    Недоліки:
    дуже повільно заряджається

• Микола В***

відмінний товар

Переваги:
    відміна якість, надійність, гарантія, співввідношення ціна-якість
    Недоліки:
    ціна, але за якість треба платити

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Зараз сиджу на кухні, світла немає світить.

Переваги:
    Ось вам брелок.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Він малий, але дуже потужний. Дружині замовлю ще такий.

Переваги:
    Потужний
    Недоліки:
    Немає, тупо немає. Ще що сказати про ліхтарик? Давайте я вам, якісь, тести виложу, може так...!! Реально працює.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Ну це реально норм. При відключеннях світла він ніколи не сідав, щоб миготів зелений. Якістний. Включав на повну, трохи гріється. Але не рахую це за проблему. Це світив в потолок.

Переваги:
    Довго тримає заряд. Світить дуже яскраво. Перше фото максимум люменів. Для мене просто вау.
    Недоліки:
    Не знайшов.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Класний ліхтарик. Яскравищ, потужний, маленький.

Переваги:
    Світить дуже яскраво.
    Недоліки:
    Не знайшов.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Ну що тут казати... Купив цього малюка, я вражений. Світить блін прямо клас. Не тестував його, але перші враження Бомба.

Переваги:
    Цей малюк світить краще за всі ліхтарі, хоч його менще коробочки від сірнинів. Я вражений дуже чудово.
    Недоліки:
    Не має. Але протестую. Думаю не буде. Чудово все.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Вартує кожної копійки. Розмір майже один в один з брелоком від воріт. Потужність приємно вразила, як і тривалість використання. Можна заблокувати, щоб в кишені не включився випадково, потримавши 3 секунди кнопку. Тоді навіть при заблокованому режимі можна натиснути ту ж кнопку і ліхтарик блимне двічі світлом, підсвітивши дорогу, тому не треба постійно тримати його розблокованим і ввімкненим. Коротше, гарна річ!

Переваги:
    Маленький, легкий, потужний, металевий
    Недоліки:
    Хотілось би кращий варіант кріплення в комплекті, ніж кільце. Карабін був би зручнішим для звʼязки ключів.

Дякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Не відгук... Його я залишив раніше.
    Мене дивують коменти, що занадто маленький. Ви в назві бачили що він - НАКЛЮЧНИЙ, Брелок за своєї суті.

• Андрій Г***

Для свого сегменту, рахую це ТОП.

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Придбав більше двох років тому. Коштує кожної витраченої копійки. Світить, як для наключника, на 200 відсотків. Ноунейми за 500-600 грн не конкуренти (і я не про наключні ноунейми). Відповідно, якщо світити багато, то підсідає, відносно швидко. Підсвічувати сходи під час відключень, перевірити чи не спущені колеса в авто, то заряду вистачить надовго. Якщо хочете збирати гриби цілу ніч, то шукайте щось дорожче.

Переваги:
    Найкращий наключний ліхтар за ці гроші
    Недоліки:
    Фарба швидко затирається. Перші подряпини і затертості на корпусі з'явилися відносно швидко. За два роки, кути на корпусі затерлись рівномірно, З'явився особливий шарм, ніби кор

• Олександр Б***

Ліхтарик дуже чудовий. Світить просто бомба. Заряд тримає добре

• Борис П***

Рекомендую, маленький та зручний

Переваги:
    4 режима білого та 2 червоного
    Недоліки:
    Не знайшов

• Назарій П***

Топ

• Бурьянская О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій

Дуже зручний і відповідає своїм характеристикам

• Дмитрий С***

Якісна збірка, маленький, яскравий

Переваги:
    Маленький, яскраво світить

• Віктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Дуже маленький та якісний.

• Віктор П***

Фонарик супер.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сірий

Не розумію за що така ціна , заряджається довго, а сідає швидко ((

Переваги:
    Маленький компактний
    Недоліки:
    Довго заряджається, швидко сідає
    • Сергій

Я теж не можу зрозуміти навіщо такий міні ліхтарик за 30 євро. Щоб підсвітити дорогу? Так потужність там не потрібна. Хіба тих хто йде назустріч сліпити

• Андрій Г***

Я цим ліхтариком по 6 годин свічу при блекауті, а ви кажете сідає швидко.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Fenix E03R V2.0 – це компактний та надійний налобний ліхтар, який відзначається високою якістю збірки та довговічністю корпусу. Час роботи залежить від режиму використання: на максимальній яскравості акумулятор дійсно розряджається швидше, а на мінімальних режимах може працювати значно довше. Зарядка через USB-C забезпечує безпечну та стабільну підзарядку, хоч і потребує трохи більше часу для повного заряду через ємність акумулятора.