Відгуки покупців про The Ordinary - Multi Peptide Serum for Hair Density - Мультипептидна сироватка, що збільшує густоту волосся - 60 ml

Оцінка користувачів 4/5
  • Юлія

Це не оригінал.

Недоліки:
    Підробка. Про що свідчить відсутність розгорнутого буклета на пляшці, також відсутність адреси, контактів і сайта виробника теж не вказано на пляшці.
  • Альона Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Cos4u. Об'єм: 60 мл

Щодо попередньої сироватки питання вирішили,отримала нову чисту і сподіваюсь якісну, дякую за швидку реакцію і клієнтоорієнтованість, гарних клієнтів

Переваги:
    Доповнюю попередній відгук,нова сироватка прийшла якісна
  • Альона Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Cos4u. Об'єм: 60 мл

Хочу поділитися своїм досвідом використання The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density.

Раніше я вже купувала цей засіб у цього продавця і повністю використала флакон — все було добре, без зауважень.

Нещодавно придбала повторно. Користувалася менше тижня (і не щодня), і сьогодні випадково помітила під час використання в піпетці сторонні включення. Після цього перевірила сам флакон — всередині є ниткоподібні утворення та крупинки, схожі на забруднення або мікроорганізми.

Через це довелося одразу припинити використання (навіть після нанесення довелося повторно мити волосся), оскільки це виглядає небезпечно.

Чесно кажучи, ситуація дуже неприємна, особливо враховуючи, що попередній флакон був повністю нормальний. Не знаю, з чим це пов’язано — можливо, особливість конкретної партії або зберігання.

Фото додаю. Будь ласка, зверніть увагу на цю ситуацію. Сподіваюсь на вирішення питання (заміна або повернення коштів).

Переваги:
    раніше купувала The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density — попередній флакон був повністю нормальний і без проблем
    Недоліки:
    у новому флаконі вже через менше ніж тиждень використання з’явились сторонні включення (нитки/крупинки), через що довелось припинити використання
  • Емма

Оригінальна продукція

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: Cos4u. Об'єм: 60 мл

Величезне спасибі за якісний товар та відмінне обслуговування з боку продавця.Продавця рекомендую : замовлення обробив дуже швидко, товар гарної якості. Рекомендую.

Переваги:
    Гарний товар, порядний продавець.