- Анастасія Ю***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Якісний кабель, дякую
- Продавець VseProVse
Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!
- Влад Р***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Супер все працюй підійшов до моделі OnePlus Nord N10 5G
- Стельмах А***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Це не кабель для OnePlus
швидку заряду не підтримує.
Це просто, посередній кабель USB на Type-c червоного кольору.- Продавець VseProVse
Олександр, на жаль, але ви помиляєтеся, перед відправкою кабель перевірявся на OnePlus 8T була швидка зарядка SuperVooc 65W. Дякуємо за відгук, гарного вам дня!
- Елена З***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
За ці гроші нормально.
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Повільно заряджає
- Продавець VseProVse
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все добре,все працює!
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
За виглядом і швидкістю заряджання товар відповідає оригінальному
- Игорь Ч***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Спасибо, хороший кабель, всё соответствует описанию.
- Ілля М***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все працює
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Замовляв для one plus 8, прибув швидко, до якості зауважень немає
- Переваги:
- Ціна, Якість, Вдобність замовлення
- Недоліки:
- Не виявленно
- Продавець VseProVse
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Чудовий кабель. Продавець оперативно обробив замовлення, як виявилось під час уточнення мені потрібен був тип кабелю type c на type c, це не стало проблемою і продавець вислав потрібний екземпляр.
- Переваги:
- Непогана якість, чудовий сервіс
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Почав використовувати близько 2 тижнів назад, спочатку була проблема з тим, що не працювало але вирішилось заміною блоку.
Дякую)- Переваги:
- Присутні
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Пропрацював тиждень
- Недоліки:
- Швидка зарядка вже не працює після тижня використання
- Продавець VseProVse
чекаэмо кабель на діангостику, як ми домовлялись
- Сергій Б***
Після заміни проблема була вирішена, все працює. Дякую
- Продавець VseProVse
дякуємо вам за покупку, за відгук, за довіру, чекаємо на наступну зустріч
- Назар Ш***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
супер швидка зарядка на OnePLus, гарна ціна, кабель начебто оригінал, на ощуп та візуально схожий, швидка зарядка є, за такі гроші просто суперово
- Переваги:
- супер швидка зарядка на OnePLus, гарна ціна, кабель начебто оригінал
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
продавець звязався через 20хвилин після замовлення, швидко відправив, дякую за оперативність, кабель схожий на оригінал, хоча оригінал трохи товстіший, але заряджає швидкою зарядкою 65вт
- Переваги:
- заряджає OPnePlus швидкою зарядкою 65Вт
- Недоліки:
- нема
- Продавець VseProVse
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: VseProVse
Ванплас 7т Про, Варп работает, все отлично.
- Переваги:
- Работает варп чардж, дешевый.
- Недоліки:
- Более жесткий чем оригинал, не критично.
- Продавець VseProVse
- Кирилл С***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Проверил с OnePlus 7 Pro, warp charge работает
- Переваги:
- Все работает
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: VseProVse
З рідним блоком warp не працює телефон OnePlus 7 pro, дуже прикро що і на розетці продають підробку, найти оригінальний кабель майже неможливо.
З цим кабелем телефон при зарядці навіть розряджається.- Переваги:
- Недоліки:
- Не не відповідає дійсності
- Петренко Ю***
Віталій, перевіряли перед відправкою на OnePlus 7 без питань заряджав зарядкою Warp Charge, можливо проблема з вашим адаптером, або з прошивкою сартфона, або інша технічна проблема, ви можете відправити кабель назад, ми перевіремо кабель на працездатність, зробимо це під запис на камеру у відділенні НП щоб доказати, що проблеи з кабелем нема
- Віталій
Все запрацювало потрібно було перезавантажити смартфон, мені продавець пояснив це все софт кривий, буду замовляти ще бо кабелів не вистачає.
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: VseProVse
Придбав для OnePlus 8 Pro. Швидке заряджання WARP 30 ват з рідним блоком заряджання, все працює.
- Переваги:
- Працює
- Ольвія-Дарина Б***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Швидка зарядка, так як і казалося
- Голомбйовська А***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Не соответствует Описание
А в реальности супер чардж включаешь он пишет супер быстрая зарядка 65, а этот включаешь он просто светится молния обычного типа зарядка идёт и медленно,за 25 минут 20 процентов зарядили поставили старый шнур он за 25 минут до 100 зарядил.- Переваги:
- Быстрая доставка
- Недоліки:
- Не то что заказывала
- Продавець VseProVse
Дякуємо за відгук, при відправці всі кабеля перевіряються на 1+8т з підтримкою швидкої зарядки 65ВТ, при підключені заряджав швидкою зарядкою та показував молнію та надпис SuperVooc 65W, але якщо вас не влаштовує кабель ви можете його нам повернути, при отриманні ми вам зробимо відео де покажемо справну його роботу! Гарного вам дня!
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Заряджає швидко , лише трохи підбішує що він тонше , але це уже моє бачення на роботу ніяк не впливає
- Переваги:
- Працює як оригінал
- Недоліки:
- трохи тонший трохи жорсткіший
- Продавець VseProVse
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Продавец быстро вышел на связь. Качество товара отличное!
- Борис Ч***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Не оригинал. Заряжает долго
дякуюємо за відгук!
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Набагато жорсткіший за оригінал, не зручно користуватися і дуже імовірно, що довго не пропрацює
- Переваги:
- Працює як оргінальний
- Недоліки:
- Дуже жорсткий кабель, може швидко зламатися.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Товар соответствует описанию, получила ожидаемое качество, зарядка быстрая
- Продавець VseProVse
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все супер
- Переваги:
- Бистро
- Продавець VseProVse
Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, також в наявності більш довші кабеля для Realme 1м, 1,5м, 2м, а також зарядні від мережі та в авто в прикурювач з підтримкою SuperDart. Чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!
- Роман Л***Продавець: VseProVse
Нажаль не працює
- Продавець VseProVse
як я вам казав в телефонній розмові, що це проблема може бути в вашому зарядному пристрої, можливо він зламався, а ваш кабель рідний робочий, або в програмному забезпеченні смартфону, щоб перевірити, необхідно кабель спробувати з іншим зарядним пристроєм, який підтримує швидку зарядку Warp Charge або інший кабель з підтримкою Warp Charge, щоб ви були впевненні що проблема саме в кабелі , а не з зарядним пристроєм. Всі кабеля які ми продаємо проходять перевірку перед відправкою, кабель який ви замовляли також був перевірений, нарікань на його роботу не було!
- Роман Л***
У зв’язку з нещодавніми розбіжностями щодо роботи кабелю, я мав задоволення спілкуватися з продавцем, який надав докази справності кабелю на моделях телефонів OnePlus 7 і OnePlus 8T.
Це підтвердження допомогло мені зрозуміти, що моя проблема може бути обумовлена іншими факторами, зокрема або особливостями моєї моделі телефону або можливими несправностями телефону.
Висловлюю подяку за професійний підхід і якісне обслуговування.