Відгуки покупців про Органайзер для таблеток MBM HOME на 7 днів PC-20 COLOR різнокольоровий
- КористувачВідгук від покупця. Продавець: IDei. Колір: Чорний
- Дуже погано відкриваються відділення. Настільки погано, що пошкоджено пальці.
- Написи на фото англ мовою, по факту кирилиця. Невідповідність.
- дуже великий органайзер. Незручно покласти в сумочку.- Переваги:
- Продавець IDei
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що товар не виправдав очікувань. Ми врахуємо Ваші зауваження. Щодо розмірів, вони зазначені як в характеристиках, так і на останньому фото, тому з розміром органайзера можна попередньо ознайомитись. Бажаємо вдалих покупок!
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не раджу
- Недоліки:
- Незручно відкривати та закривати -- постійно відвалюються кришечки
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що товар не виправдав очікувань.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
не зручно відкривати та закривати
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Костюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Велика за розміром і не зручно відкривати, поверненню і обміну не підлягає
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Класна штука, брала для вітамінів, дуже зручно! Але спершу туго відкривається, потім нормально. Виглядає дуже солідно))))
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук та високу оцінку!
- Юлиана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Очень удобная и практичная вещь, продавец быстро произвел отправку, единственное Буковски быстро стераются
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Тугі відділення, кілька секцій неможливо відкрити щоб не повипадали кришки, стираються написи якщо брати мокрими руками. Не рекомендую.
- Недоліки:
- Тугі відділення, кілька секцій неможливо відкрити щоб не повипадали кришки, стираються написи якщо брати мокрими руками.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Нам прикро, що товар не виправдав очікувань.
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Собі замовила, а пізніше на подарунки. Найкращий контейнер, я багато протестила.
- Переваги:
- Віск гуд
- Недоліки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо Вам за довіру! Ми дуже раді, що Вам подобаються ці органайзери. Приємного користування!
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже задоволена, взяла 2 одиниці. Якісний, міцний пластик, дуже місткі ячейки для зберігання немалої кіль-кі пігулок а такой капсул, по типу Омега-3. Для щоденного використання дуже лайк! Кришечки знімаються, за необхідності. Маю припущення, що написи з часом зітруться але це не шкодить, можна написати маркером)
- Переваги:
- Якісний, місткі ячейки!
- Недоліки:
Представник постачальникаДуже дякуємо Вам, що поділилися враженнями! Ми раді, що Ви задоволені покупкою!
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
- Переваги:
- Якісний, місткі ячейки!
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Мені підходить цей кейс тому що він має глибокі ячейки, в які помістяться всі пігулки (вітаміни) для щоденного використання. Я маю підозру що написи з часом зітруться але не вбачаю в цьому проблеми, можна потім маркером написати за необхідності.
- Переваги:
- Класна, містка коробочка)
- Адріана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Класний органайзер для ліків!Букви великі,що важливо для старших людей.
- Переваги:
- Міцний,функціональний,гарний вигляд та великі букви
- Недоліки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Раді, що сподобалося)
- Владимир З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Быстрая доставка. Хороша функциональность.
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Таблетниця компактна, відділення місткі.
Але відкривати незручно, так можна всі нігті поламати. Можливо згодом буде легше, але перше враження таке
Представник постачальникаДуже дякуємо, що поділилися враженнями! Для нас це важливо. Бажаємо приємного користування!
- Екатерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зручний і компактний!!!
Але якщо є таблетки, які приймають ранком та ввечері, то не підходить.
А цей на кожен день у відпустці
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою.