Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Кабель шнур OnePlus USB-A to Type-C 100W SuperVooc 1,5м Червоний

Оцінка користувачів 3.6/5
  • Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Абсолютно не держит заявленные 65W, заряжает медленнее самой простой зарядки за копейки

Переваги:
    Недоліки:
    Не соответствует заявленной мощности
  • Євген

Брав для realme x2 pro. Працює

Переваги:
    Є швидка зарядка для realme x2 pro, довгий
    Недоліки:
    Поки що немає
    • Продавець  VseProVse

Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!

• Олег

Кабель відповідає заявленим характеристикам. Швидка зарядка OnePlus працює

Переваги:
    Швидка зарядка працює

• Сергій К***

заряджає OnePlus швидкою зарядкою 65Вт, довжина 1,5м, ціна, швидко відправили

Переваги:
    заряджає OnePlus швидкою зарядкою 65Вт, довжина 1,5м, ціна
    Недоліки:
    за таку ціну нема
    • Продавець  VseProVse

• Александр С***

Заряджає, але без Warp Charge. Шкода

Недоліки:
    Не підтримує швидку зарядку до OnePlus Nord
    • Продавець  VseProVse

Олександр, перевіряли перед відправкою на OnePlus 8T 65W без питань заряджав зарядкою Warp Charge 65W, можливо проблема з вашим адаптером, або з прошивкою сартфона, або інша технічна проблема, можете відправити кабель назад, ми перевіремо кабель на працездатність, робимо це під запис на камеру у відділенні НП

• Максим М***
    Продавець: VseProVse

Прийшов просто червоний кабель без маркувань, швидку зарядку не видавав з оригінальним блочком

• Продавець  VseProVse

кабель від якого ви відмовились у точці видачі Розетки, ми отримали та перевірили на 1+7 та 1+8т працює швидка зарядка Warp Charge без нарікань, хай вам щастить!