Відгуки покупців про Рідкі матові рум'яна Sheglam Color Bloom Liquid Blush Swipe Right, 5,2 мл

Оцінка користувачів 4.92/5
  • Відгуки про товар продавця beWow
  • Таня Т***
    Відгук від покупця. Продавець: beWow

Дуже класні вони, чудова упаковка

Переваги:
    Швидко доїхали румʼяна
    • Продавець  beWow

Вітаємо! Дуже раді, що товар Вам сподобався! Користуйтесь з задоволенням та чекаємо за наступними замовленнями. Гарного дня :)

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Beautico

Рум'яна чудові, тендітний рожевий відтінок, зручно наносити, гарно розтушовуються. Доставили швидко, добре запаковані.

Недоліки:
    Відсутні
  • Аліса З***
    Відгук від покупця. Продавець: You are the one

дуже гарні рум'яна, мені сподобалися, ще подаруночок поклали, доставка була приблизно 5 днів

• Ростислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: VALMAX

Все супер !

• Маряна Т***

Дуже хороші рум'яна

Переваги:
    Гарний відтінок
    • Продавець  You Are Pretty

Доброго дня. Користуйтесь із задоволенням. До нових зустрічей у нас в магазині.

• Дар'я З***

Гарно, швидко, дякую

• Анна Л***

Румяна супер!!!

• Алина
    Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty

Потрясающие румяна! Для очень светлой кожи оттенок Love Cake идеально подходит. Розовый, освежающий, комплиментарный.
    Румяна стойкие, мне нравится легкость их нанесения , встроенный спонж - отличное решение .
    Дизайн упаковки очень понравился, визуально и тактильно ощущается, как румяна из более дорогого сегмента.
    Позже приобрету еще один оттенок из SHEGLAM)

Переваги:
    Дизайн, оттенок, стойкость, легкость нанесения, большая палитра оттенков, качество

Добрий день

Користуйтеся із задоволенням!

До нових зустрічей у нас в магазині

• Аріана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty

Румʼяна вау, відтінок Love cake дуже натуральний

Добрий день

Користуйтеся із задоволенням!

До нових зустрічей у нас в магазині

• Инна К***
    Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty

Неплохие, но мне кажется не очень пегментированые.. в принципе хорошие, дочка довольна 5 из 5, я 3из 5

• Продавець  You Are Pretty

Доброго дня. Рум"яна Love Cake не найяскравіші в серії. Вони дуже натуральні. Якщо Ви бажаєте більш пігментований відтінок - нанесіть більше, буде яскравіше. Також можна обрати більш яскравий відтінок, наприклад, On Point, там одна крапелька вже дає супер яскравий пігмент.

• Карина К***
    Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty

Рум’яна просто бомба. Легко тушуються та колір Love Cake саме той якій я хотіла)

Переваги:
    Посилка прийшла бистро
    • Продавець  You Are Pretty

Добрий день Користуйтеся із задоволенням До нових зустрічей у нас в магазині

• Ангеліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty

Тестувала контур цієї фірми, дуже класна штучка. Тому вирішила замовити румʼяна для порівняння. І не розчарувалась) гарна текстура, баночка як люксу, чудово тушується і підлаштовується, не «зʼїдає» тон під собою. Можна наносити кісточкою, чи розтушовувати спонжем для ніжнішого відтінку. Навіть просто пальцями. Відтінок дещо персиковий, для повсякденного макіяжу те, що треба. І це все за 390 грн! Не зустрічала такої хорошої якості навіть серед дорогих аналогів!

Переваги:
    Розписала
    • Продавець  You Are Pretty

Доброго дня! Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Дуже раді, що Вам сподобалось. Користуйтесь із задоволенням. До наступної зустрічі у нас в магазині