Відгуки покупців про Бамбуковий столик підставка для ноутбука 19" MLT Home Zen 28 з активним охолодженням регулюванням висоти та нахилу

Оцінка користувачів 4.42/5
  • Відгуки про товар продавця Catchgoods
  • Марко М***

Хороший, міцний столик, замовляв для ноутбука hp victus 15, підійшов ідеально

Дякуємо за відгук.

Раді, що столик добре підійшов для вашого ноутбука та виправдав очікування по якості й міцності. Бажаємо зручного користування і надалі.
      Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Скляренко И***

good

• сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Столик отримав дуже швидко, що було дуже важливо для мене (необхідно було людині після орерації) – за це велике спасибі. Сам столик сподобався, зроблений якісно та міцно, без дефектів. Функціональність хороша - столик зручний у роботі та стійкий. Ціна з урахуванням акції дуже приваблива, просто поза конкуренцією. Загалом покупкою дуже задоволен.

Переваги:
    Зручний та якісний
    Недоліки:
    Немае
    • Продавець  Catchgoods

Дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що наші товари приносять зручність покупцям, приємного користування!

• Алекс
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Столик очень не плохого качества, но мне приехал он немножко другой, не такой как здесь на фото, обидно. Нет подставки для телефона и для чашки. Точнее под телефон есть, но он сделан очень не удобно, телефон в чехле не влазит туда. Если бы был такой как на фото, было бы ок. Кулера прикручены криво и из-за них нельзя подставку расположить на последнее деление.

Переваги:
    Относительно не плохое качество
    Недоліки:
    Криво прикручены кулера. Приехало немного другая модель чем на фото
    • Продавець  Catchgoods

Доброго дня, щиро вдячні що обрали наш товар на сайті Розетка, будемо і надалі старатись радувати вас товарами та сервісом!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Столик чудовий, функціональний і дуже зручний. Можна ставити навіть на ліжко – стійкий, нічого не хитається. Вентилятори трохи гучні, але це нормально і не дратує, головне, що виконує свої функції. Окреме дякую за швидкий сервіс — столик отримала вже на наступний день.

Переваги:
    Зручний, функціональний
    Недоліки:
    не знайшла
    • Продавець  Catchgoods

Доброго дня, щиро вдячні що обрали наш товар на сайті Розетка, користуйтесь з задоволенням!

• Никита Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір: Коричневий

Дуже вдячний продавцю і за те що змогли увійти в мою ситуацію, допомогли підібрати саме той продукт який я потребував і відправили швидко.

Стосовно самого столика, відносно розмірів і того що виріб із бамбуку, трохи важкий. Проте, дуже зручний.
    Система фіксації висоти ніжок не з найкращих, проте, за необхідності можно і замінити.
    Кулери виконую свою задачу відмінно.
    Бічний ящичок погано фіксується, і в цілому не думаю що він був взагалі в цьому столику потрібним.
    Система фіксації самої робочої поверхні дуже зручна, достатньо просто підняти столик, обрати необхідний кут нахилу для робочої поверхні і все, фіксація гарна і якщо якимось боком вийде перевернути столик, то все одно цей фіксатор залишиться на місці, хоча гадаю це питання часу.
    Сподіваюсь мій відгук комусь допоможе не вагатись із вибором і обрати столик хоч і дорожчий, але дійсно вартуючий своїх грошей

Переваги:
    Легко скласти, гарні кулери, легко підлаштувати під себе. Товар відповідає тому що на фотках.
    Недоліки:
    Не виявлено, окрім ваги. Легше був би з пластику, але це вплинуло б на якість.
    Ціна кусається, проте своїх грошей коштує.
    • Продавець  Catchgoods

Доброго дня, дякуємо вам за відгук, раді що вам все сподобалось!

• Іван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер

Користуюся пів року, загалом непоганий вироб. Матеріал та якість збірки нарікань не викликають. Все було б взагалі чудово, якщо б не один суттєвий недолік. Ніжки столику не мають фіксації. Поки столик стоїть статично це не є проблемою. Але кожного разу при переміщенні треба контролювати щоб ніжки не склалися, та не завалили конструкцію разом з ноутбуком. Траплялося кілька разів, останнього разу при падінні конструкції виламало адаптер з USB роз'єму ноутбука.

Переваги:
    Якість збірки, функціонал
    Недоліки:
    Немає фіксації ніжок столу
    • Продавець  Лоукостер

Дякуємо за детальний і чесний відгук. Нам прикро, що під час користування виникла така ситуація — безпека техніки дійсно має бути пріоритетом. Ви праві: у цій моделі ніжки не мають жорсткої фіксації, і ми обов’язково зробимо акцент на цьому моменті в описі товару, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.
      Ваші зауваження щодо конструкції вже передані виробнику для розгляду можливих доопрацювань. Дякуємо, що поділилися досвідом — він допомагає нам ставати кращими.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер

Ідеальний столик. Хапаємо з дружиною наввипередки хто буде тюленити у ліжку з ноутом :), а хто буде тримати ноут на ногах на звичайній підставці.

Переваги:
    Гарна якість. Нічого не скрипить. Є вбудований вентилятор. Є різні рівні нахилу стільниці. Є прихована шухляда щоб никати смаколики
    Недоліки:
    Незначний недолік - остання поділка нахилу не працює, бо впирається в модуль де вентилятор, але це не критично
    • Продавець  Лоукостер

Дякуємо за детальний і теплий відгук
      Раді, що столик виправдав очікування та вже став частиною вашого домашнього комфорту. Окрема подяка за зауваження щодо останнього рівня нахилу — ми передали цю інформацію виробнику для врахування в наступних партіях.
      Користуйтеся із задоволенням, будемо раді бачити вас знову!

• Артем О***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер

як підставка в ліжко нормально, а охлаждения плохое

Недоліки:
    неправильно встановлені кулери.
    середнього качества
    • Продавець  Лоукостер

Дякую за ваш відгук. Радію, що столик зручно використовувати в ліжку.

Щодо охолодження — розумію ваше зауваження. Бамбукова підставка обладнана двома кулерами, які забезпечують вентиляцію, проте ефективність охолодження може залежати від потужності ноутбука та положення на столі.

Дякую, що допомагаєте покращувати товар.

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер

Зручний, виглядає і відчувається якісним

Переваги:
    Міцність, зручність, надійність
    Недоліки:
    Трошки криво прибиті нижні планки
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер

Відповідає опису. Товар чудовий.

Переваги:
    Зручний та функціональний.
    Недоліки:
    Нема.
  • Віталій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер

Зручний столик, користуюсь вже декілька днів, свою функцію виконує чудово, без зайвих претензій за свої гроші.

Переваги:
    Зручний, порадувала наявність проводу, від системи охолодження, який автоматично скручується, коли він не потрібний
    Недоліки:
    В місці під телефон/чашку дерево потріскалися ще до отримання. Не підходить під габарити телефону)
    • Продавець  Лоукостер

Дякуємо за те, що обрали столик нашого бренду.
      Бажаємо приємного користування!