- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Перепробовал на многих собаках - работает
- Переваги:
- Выполняет свои функции
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Получила товар быстро. Не ожидала такого эффекта. Но отпугиватель отлично работает на нужную собаку (уже неделю примерно)
- Переваги:
- Удобно держать в руке. Со своими функциями справляется
- Недоліки:
- Пока нет такого
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
працює добре! тепер моя дитина не боїться йти по вулиці повз собак!
- Переваги:
- зручний
- Недоліки:
- не знаю
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Дякую. Все добре
- Переваги:
- Товар прийшов швидко. Випробувала на бродячій собаці. Працює. Відлякав
- Недоліки:
- Ще не помітила
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Працює добре собак відлякує. Але на одну на роботі (на саму злу) чомусь не діє. Більшість втікають від нього.
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Все працює, можна спокійно та безпечно пересуватись містом
- Переваги:
- Є ліхтарик
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Користуюсь вже деякий час — дуже сподобався відлякувач. Компактний, зручно лежить у руці, є яскравий ліхтарик і функція тренування собаки. Ультразвук реально працює, особливо під час прогулянок, коли трапляються агресивні собаки. Пристрій простий у використанні, батарейки вистачає надовго. За свою ціну — чудова річ для безпеки та спокою. Рекомендую!
- Нина Я***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
В описі товару на сайті показано за що відповідає яка кнопка зовсім не з тим описом який ви надсилає!! як споживачу зрозуміти, крім фонарика, як ним користуватися!!! Інструкція яку вклали до товару то взагалі знущання над споживачем, то яка мова?
- Переваги:
- Поки не бачу
- Недоліки:
- В отриманому пристрої позначки не відповідають опису позначкам вказаному в додатку до характеристик товару
- Продавець GETLUX
Добрий день! Перевіримо інформацію у описі, перепрошуємо за незручності. Light - це фонарик, train - режим тренування, chaser - режим відлякування. Якщо у Вас залишились запитання щодо користування - напишіть нам у чат та з Вами звʼяжеться наш менеджер.
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Товар відповідає описаному
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Працює ,купував дружині тепер спокійно ходить ,відлякує задовільно
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Дякую,дуже сподобався! Працює, зручний!
- Переваги:
- Легенький,дійсно відлякує собак!
- Алла Р***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Чудовий відлякувач. Все працює.
- Недоліки:
- Поки не знайшли.
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Все працює, дуже вдячний
- Переваги:
- Все як у описі
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Замовляв для дитини. Працює на відмінно. Малий задоволений. Тепер може гуляти спокійно. Дякую за якісний товар.
- Переваги:
- Відповідає своїм вимогам. Радіус дії сигналу.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Чудовий відлякувач за свої гроші.
Переваги:
- Має лазер для наведення на голову собаки та блимаюче світло для більшого відлякування
- Можна використовувати як ліхтарик
- Чудово виконує свою функцію
- Компактний
- Зручний у використанні
- Має кілька режимів роботи:
Відлякувач "Chaser"
Тренування "Train"
Світло "Light"
Недоліки:
- Має одноразову сольову батарейку типу крона, краще докупити батарейку яка заряджається від тайпсі
- Для мене шрурочок на руку часто заважає (шнурок можна зняти)
- Має ребристітсть тільки з лівого боку, що робить комфортним у використанні тільки для правої руки
- Погано працює на великих собак. - Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Швидко доставили,потужний.
- Переваги:
- Зручний
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Відлякувач від собак якісний, перевірив на трьох, діє ефективно.
- Переваги:
- Працює добре
- Недоліки:
- Недоліків не бачу
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Велике дякую за товар. Працює справно без нарікань. Люди задоволені, а собаки не дуже.
- Вероніка К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
гарний, на собаках ще не пробувала. але ліхтарик працює, на режимі відлякування - чути писк і є червона лампочка. сподіваюсь, спрацює на собак
- Переваги:
- легка вага
- Недоліки:
- трохи завеликий, але не критично
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Чим ближче до собаки, тим краще, собака підійшла, натиснули разок, собака закивала п'ятами
- Переваги:
- Працює
- Микита Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Працює добре, мінусів не бачу
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Брав для того щоб спокійно вигулювати свою собаку, в перший же день випробував одночасно на п'яти дворових собаках які завжди тусувались під під'їздом і не давали спокійно вигуляти свою собаку, відверто кажучи такого ефекту не очікував, пристрій дуже ефективний. Доречі моя вівчарка зовсім ніяк не реагує на нього. РЕКОМЕНДУЮ!
- Переваги:
- не дорогий та ефективний
- Недоліки:
- відсутні
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Свою функцію виконує добре
- Діана Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Цілком хороший відлякувач, сьогодні допоміг мені, тестувала все працює
- Переваги:
- Відповідає опису, поміщається в сумочку
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Відповідає опису та заявленим функціям. Собаки реагують та тікають піджимаючи хвіст.
- Переваги:
- Батарея
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Загалом хороший відлякувач, як за свої гроші. Для людини відчувається, як писк комара. Відлякує навіть на більшій відстані ( > 10м)
- Переваги:
- Недорого. Хороша якість
- Недоліки:
- Реагує не на всіх собак
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Замовлення прийшло дуже швидко,про сам пристрій сказати нічого не можу,так як ще не користувалась.Але продавець вже цікавився чи підійшов товар,приємно.
- Эльнара З***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Ультразвуковой отпугиватель собак ZF-853 удобный и простой в использовании. Компактный, легко помещается в руке или кармане. Есть кнопка включения фонарика и режим отпугивания (Chaser). Ультразвук помогает держать агрессивных или бродячих собак на расстоянии, что полезно при прогулках или поездках на велосипеде.
Фонарик — дополнительный плюс, особенно вечером. Работает от батарейки, расход энергии небольшой. Корпус пластиковый, но достаточно крепкий.- Переваги:
- Полезное устройство для защиты от собак,особенно в местах,где их много
- Бондаренко К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Гарна якість
- Продавець GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Все добре. Працює
- ДанилВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Хороший пристрій.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Відлякувач працює добре, собаки переставали гавкати та відбігали. Шкода, що не на акумуляторі, але батарейка йде у комплекті, і це зручно. Можна одразу перевіряти прибор.
- Переваги:
- Працює, недорогий.
- Недоліки:
- Не дуже зручно вставляти батарейку, але закріплюється вона міцно.
- Продавець GETLUX
- РоманВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Відлякувач свої функції виконує. Наразі нарікань немає. За свої гроші - норм!
- Інна Н***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Відлякувач прийшов швидко. Все працює відмінно. Все відповідає опису. Перевіряли на собаках, все працює
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Гарний товар. Навіть кішку відлякую
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Чорний
Товар в належному стані, все працює, дякую