- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Міцне тканина, не просвічується
- Продавець Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 200 x 200
Якісне, відповідно до характеристик
- Продавець Gentle sleep
- Наталя Р***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 200 x 220
Простынь класс!!!
- Переваги:
- Все супер
- Продавець Gentle sleep
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 180 x 200
Дуже неприємна на дотик тканина.
Колір простирадла не відповідає заявленому, очікувала, що буде сіра і біла смужки, а по факту сірий і темно сірий.
Не рекомендую.- Недоліки:
- Неприємна тканина, невідповідний колір
Дякуємо за ваш відгук.
Простирадло виготовлене з тканини бязь. Через нанесення фарби на тканину її тактильні властивості можуть трохи відрізнятися від звичайної нефарбованої (білої) бязі. Після першого прання тканина, як правило, стає м’якшою та приємнішою на дотик.
Щодо кольору: у назві товару та характеристиках зазначено, що простирадло має сірий колір. На фото також видно, що принт складається зі світло-сірих та темно-сірих смужок, тому товар відповідає заявленому опису.
Ми завжди намагаємося йти назустріч нашим клієнтам, тому в особистих повідомленнях уже надали відповідь та запропонували обмін на інший принт, за умови що простирадло не було у використанні.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 160 x 200
Очень хорошие простыни. Размер один в один и качество отличное. Спасибо
- Продавець Gentle sleep
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 150 x 200
Очень хорошая простынь !качественная ткань ,обработка швов ,четкие размеры.быстрая доставка,красиво упакована у крафтовую бумагу!.Рекомендую!
- Продавець Gentle sleep
- Светлана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Простирадло дійсно якісне. Окремо дякую за красиве паковання.
Щиро дякуємо за Ваш відгук
Раді, що Вам сподобалось якість простирадла та наше пакування — ми приділяємо увагу кожній деталі, щоб покупка була приємною з перших секунд
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Дуже приємні до тіла.
- Продавець Gentle sleep
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Якісне і приємне на вигляд простирадло
- Продавець Gentle sleep
- Алєся Ш***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 80 x 190
Чудова якість, цупка тканина, навіть краще, ніж на фото. Окрема подяка за миле пакування: хоч і замовила не на подарунок, але посилочка приїхала так гарненько запакована, що можна одразу нести дарувати.
- Продавець Gentle sleep
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 200 x 200
Чудова якість і гарне пакування . Гарна комунікація з магазином .
- Продавець Gentle sleep
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 180 x 200
Чудова якість. Тканина плотна, спати одне задоволення. Немає торчащих ниток або якихось швів. Гарно відшито. Дуже рекомендую