Відгуки покупців про Простирадло на гумці Бязь Gray marble Сірий 150*190 висота 25 см

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 200 x 200

Якість 5

• Продавець  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Ігор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 160 x 190

Доповнюю відгук від 06.04.2026.Дуже швидко виправили ситуацію,обміняли простирадла на потрібний розмір.Товаром задоволені,буду замовляти ще.

Переваги:
    Хороша якість
    Недоліки:

• Ігор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 120 x 190

Замовляли простирадла вдруге.Перший раз простирадло було трішки завелике,але не критично.Цього разу замість 1.60*1.90 прийшло 1.60*2.00 і замість 1.20*1.90.---1..30*1.90.При цьому бортики більші за 25см,відповідно товар в обох випадках виявився завеликим.Як вирішити ситуацію?

Переваги:
    Хороша якість
    Недоліки:
    Невідповідність заявленим розмірам
    • Продавець  Gentle sleep

Дякуємо вам за відгук та перепрошуємо за ситуацію
      Нам дуже прикро, що розміри не відповідали очікуванням.

Ми обов’язково виправимо це — запропонуємо обмін на правильний розмір.
      Найближчим часом зв’яжемося з вами в особисті повідомлення для вирішення питання.

Дякуємо, що обрали нас і дали можливість все виправити

• Залевская И***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 160 x 200

Все добре

• Анастасія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 160 x 200

Чудова якість за розумну ціну, задоволеня

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  Gentle sleep

• Денис М***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 140 x 190

Прислали не совершенно другую расцветку. Высота не 25, а 30см. Не рекомендую этого продавца!

Щиро перепрошуємо
      На жаль, на фабриці стався пересорт тканини, через що ви отримали іншмй принт.
      Ми обов’язково зробимо обмін на правильний варіант за наш рахунок.
      Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 140 x 200

Простирадло прийшло зовсім іншого кольору і розцвітки. Майте на увазі коли замовлятимете у цього продавця

Доброго дня!
      Щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася. На жаль, стався пересорт на виробництві, і ми не встигли вчасно сповістити Вас про відмінність у кольорі та розцвітці.

Ми готові запропонувати Вам обмін товару на інший варіант або ж здійснити повернення коштів — так, як буде зручніше саме для Вас.

Ще раз перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння.

• Оксана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 80 x 190

Все ж хотілось би отримати саме це забарвлення простирадла. Бо отримала інше (на фото). Чи є в наявності?

Доброго дня!

Дуже перепрошуємо за незручності ( помилка при пакуванні.
      З Вами зв*яжеться менеджер, щоб зробити обмін, відповідно за наший рахунок.

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 190

Прислали не той оттенок и не отвечают! Почему у вас на сайте указан светло серый и темный, а присылаете один и тот же? И зачем мне две одинаковые постели? Сделайте возврат или обмен.

Доброго дня! Ще раз перепрошуємо за незручності (
      Відповідно вже вислали постіль на обмін.