- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Очі не такі червоні так, але до вечора як панда, потрібно контролювати, таке відчуття наче повністю не висихає. Другий раз не візьму, буду шукати далі.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Мені подобається, постійно купую. Не сиплеться, вії не злипаються, легко змивається.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Після неї алергія ,не фарбуюсь норм, починаю фарбуватися висипає біля очей!
Фарбує нормально наче, але від природи маю свої хороші вії- Представник постачальника
Дякуємо за ваш відгук .
Нам щиро шкода, що у вас виникла така реакція.
Туш розроблена як гіпоалергенна та проходить дерматологічний контроль, однак, на жаль, навіть такі засоби можуть викликати індивідуальну реакцію, особливо на чутливій зоні навколо очей.
Рекомендуємо тимчасово припинити використання та звернути увагу, чи не використовували одночасно інші нові засоби (креми, засоби для зміни макіяжу тощо), які також могли б вплинути на стан шкіри.
Будемо раді допомогти вам підібрати альтернативу або відповісти на додаткові запитання.
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Ледь помітно малює
Щіточка не зручна, вії не розділяє
Відбивається на повіках
Коли попадає в око при змиванні то щіпає хоч вказано що вона гіпоалергенна - Лілія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Туш хороша, дійсно гіпоалергенна, гарно розділяє та подовжує вії. Не осипається та тримається в продовж усього дня
- Переваги:
- Гіпоалергенна
Довго тримається
Не осипається
Легко змивається
Подовжує та розділяє вії - Недоліки:
- Віка С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Дуже задоволена даним продуктом. У мене дуже чутливі очі, туш не подразнює та не викликає почервоніння при змиванні. Гарно профарбовує кожну вію, Рекомендую!
- Любомира Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Туш дуже скромно малює
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Знаєте, реготала я довго. Навіть не могла такого передбачити,тож не перевіряла при отриманні нічого окрім строку придатності. Якість перевірити не можу, бо якось не знаю як руку собі зламати,щоб вії підмалювати таким інструментом
- Переваги:
- Можливість посміятись
- Недоліки:
- Доведеться ходити зі звичайними віями
- Юлія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Дійсно гіпоалергенна туш. Для мене , як для носія лінз це важливо. Покращує кожну війку. Треба пройтися кілька разів для гарного об'єму
- Переваги:
- Дійсно гіпоалергенна
- Недоліки:
- Для гарного об'єму треба прокрашувати кілька разів
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Чудова туш, для мої очей якраз.
Я алергік, мені підібрати туш дуже важко.
З цією навіть вкінці дня не відчуваю дискомфорту.
Щиро рекомендую!- Переваги:
- Натуральний складник
- Маріанна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Если хотите длинные ресницы купите другую туш.
- Переваги:
- Хорошо смывается.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Сподобалась, буду купувати ще.
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Туш сподобалася!
Я алергік, тому користуюся тільки гіпоалергенною косметикою. Від цієї туші немає печіння, ходжу з нею цілий день, туш не осипається!- Переваги:
- Марина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Чудова туш!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Користуюсь ,дуже задоволена.5 місяців користуюсь кожного дня і тільки зараз вона почала закінчуватись.Тобто вистачає на довго.
- Переваги:
- Очі не чухаються,вистачає на довго.
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Туш сподобалась, не осипається, гарно профарбовує.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Беру вдруге, дуже задоволена.
- Переваги:
- Гіпоалергенна