- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Гарна лійка за свої гроші)
- Переваги:
- Зручна
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Попель С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Можна брати
- Переваги:
- Норм за свої гроші
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Важіль працює мʼяко, без залипань. Режими перемикаються теж без проблем. Гарний пістолет.
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Надія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Литвиненко П***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Пістолет гарний. Користуватися зручно, вода не підтікає. Приїхав на пошту швидко
- Переваги:
- Зручний
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Павло. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Галина О***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Отличные пистолеты, использую весь поливной сезон, работают.
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Галина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Замінив старого розпилювача на цей- працює.Товаром довольний.Бистро зв'язались і вислали.Продавця рекомендую.
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Дмитро. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Лапчук А***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Чудовий розпилювач за свої гроші
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Пістолет отримав швидко.Ціна та якість відповідають.
- Переваги:
- Недоліки:
- Невиявлено
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Валентин. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Шанталий Т***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Працює добре.
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Сурма М***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Оказался пистолет неработоспособным.
- Переваги:
- Недоліки:
- При первом использовании вышел из строя регулятор напора ( не пружинит).Гарантия в 14 дней истекает 14 июля 2024 г.Буду требовать замены.Получится ли?
- Продавець LICVID-SHOP
Вітаю, Микола. Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що у вас сталася проблема. Така ситуація не відповідає нашому стандарту якості. Хочемо запевнити вас, що випадки виходу з ладу нашої продукції є рідкісними і можуть бути пов'язані з виробничим браком. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Ми готові запропонувати обмін, ремонт або повернення коштів, наш менеджер з вами невдовзі зв'яжеться. Гарного дня)
- Роман Ч***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Прийшов вчасно, працює згідно своїх характеристик
- Переваги:
- Ціна відповідає якості
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Роман. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Ціна відповідає якості
- Переваги:
- Простий у використанні
- Недоліки:
- Немає наразі
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.