Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Фільтр-пакети на зав'язках для чаю, трав, спецій Tea Bags 50*70 мм 100 шт

Оцінка користувачів 4.44/5
  • Вероніка
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

За допомоги чайної ложечки засипається добре

• Тетяна А***

Ширвжиток

Шановний користувач.
      Так, це товари широкого вжитку — і ми цього не приховуємо. Підкажіть, будь ласка, у чому саме виникла проблема? Вам було заявлено якийсь конкретний бренд чи преміум-категорія, через що очікування не справдилися? Хочемо зрозуміти суть зауваження, щоб якісно допомогти й покращити ваш досвід.

• Галина К***

Маленькі

Переваги:
    Недоліки:
    Розмір менше ніж очікувалося
  • Михайло І***

Нормас.

• Петрик Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

Замовляю ці пакетики не вперше. Розмір те що треба, хто не може засипати суміш можна використати приспособу, на приклад, з обрізаної пляшки. Якість цілком влаштовує - пакетики не розлазяться, не впливають на смак.

Переваги:
    Якість, ціна
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

Отвір для засипання чаю занадто маленький, користуватися незручно. Навряд чи замовлятиму ще.

Недоліки:
    Отвір для засипання чаю.
    • Продавець  MasterPrice

Дякуємо за ваш відгук.
      Розмір фільтр-пакетів 50×70 мм вказаний у назві та описі товару, адже вони призначені для невеликих порцій. Якщо вам потрібні пакетики з більшим отвором та об’ємом, рекомендуємо звернути увагу на інші розміри - так буде зручніше користуватися.

• Александр П***

Усе сподобалось

Переваги:
    Недоліки:
    Не виявив
  • Єлізавета Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

Мене розчарували, повернула б якби нп не була в ту ж вартість . Як на мене матеріал геть поганий, повністю синтетичний, і взагалі не призначений для подібного використання, це більше схоже на тканину яку використовували в одязі наприклад, маю сумніви щодо безпечного використання цієї тканини в гарячій воді. І розмір - не знаю як туди взагалі можливо щось запхати, в цей мішечок не вміщається ч. ложка

Переваги:
    Продавець
    Недоліки:
    Матеріали та розмір
    • Продавець  MasterPrice

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок — нам важливо чути думку кожного клієнта.

Шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Хочемо зазначити, що фільтр-пакети виготовлені з безпечного термостійкого матеріалу, який не виділяє шкідливих речовин при заварюванні — це підтверджено сертифікатами відповідності. Така тканина забезпечує чудову фільтрацію чаю, трав або спецій, не змінюючи смакових властивостей напою.

Щодо розміру — він ідеально підходить для порційного заварювання, зокрема для 1–2 чайних ложок, тому особливо зручний для одноразового використання без залишків та без потреби мити заварники.

Ми щиро дякуємо за ваш коментар і обов’язково врахуємо його для подальшого вдосконалення продукту. А для тих, хто шукає зручне, екологічне та безпечне рішення для заварювання — ці фільтр-пакети стануть гарним вибором!

• Валентина Х***

Пакетики хорошої якості. Швидка відправка

Переваги:
    Все супер
  • Людмила Е***

Отличные

• Петрик Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

Чудові пакети. Міцні, розмір оптимальний. Брав 200шт, з них жодного бракованого.
    Замовляю ще.

Переваги:
    Ціна, якість, розмір