Картка Rozetka

Відгуки покупців про Набір наволочок Moon&Star Бязь Gold Люкс Mauve Cats 40х40 2 шт (MS-840000276)

Оцінка користувачів 4.25/5
на основі 4 відгуки
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60. Колір: Сірий з рожевим

Не сподобалось. Пошито як попало. Дитина любить котів, котів нема.
    Тканина не цупка і не зносостійка.

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що наволочки не виправдали ваших очікувань. Візерунок на виробі відповідає фото на сторінці товару, однак розташування елементів може відрізнятися через особливості крою тканини. Щодо якості пошиття – нам важливо, щоб наші вироби були акуратними та довговічними. Якщо ви виявили брак, будь ласка, зверніться до нас, і ми знайдемо рішення.

Якщо маєте додаткові питання – звертайтеся. Гарного дня!

• Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 70. Колір: Сірий з рожевим

Наволочки чудові!

Переваги:
    Тканина, якість, красиві
    Недоліки:

Дякуємо, Людмило, за ваш відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобались наші наволочки Moon&Star Бязь Gold Люкс Mauve Cats.

Ваша оцінка тканини, якості та дизайну є для нас важливою мотивацією створювати ще більше красивого домашнього текстилю. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців! Гарного дня!

• Лілія Р***

Тканина якісна і цупка , кольори насичені , розміри відповідають опису. Але є нюанс : на одній наволочці від кота лише шматок ...романтики не вийшло

Переваги:
    Якість тканини

Доброго дня, Ліліє! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку якості тканини. Нам прикро, що малюнок на одній із наволочок не відповідає вашим очікуванням. Ми врахуємо ваші зауваження для покращення наших виробів у майбутньому. Якщо виникнуть додаткові питання чи побажання, звертайтеся!
      Гарного дня!

• Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 40. Колір: Сірий з рожевим

Приємна на дотик та цупкенька тканина,веселий принт з котиками

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не має

Дякуємо за ваш відгук, Олено! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість наших наволочок Moon&Star та веселий принт із котиками. Сподіваємося, що вони радуватимуть вас ще довгий час! Якщо у вас виникнуть запитання, звертайтеся – завжди раді допомогти. Гарного дня!