Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кабель OPPO SuperVOOC USB Type-C 65W 1,5м Білий

Оцінка користувачів 4.69/5
  • Каріна К***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Быстро отправили, кабель приехал вовремя, быстрая зарядка и длинный крепкий кабель. Супер

• Продавець  VseProVse

Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!

• юлія к***

Якісний кабель.

• Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Хорошої якості товар, справно працює, продавець швидко обробляє та відправляє замовлення

Переваги:
    Ідеально підходить для нашого телефону, довжина, швидка заоядка
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  VseProVse

• Інна Г***

Продавець відповідально працює

Переваги:
    Толковий кабель. Хороша довжина і швидка зарядка..

• Роман Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Кабель так собі вже погано заряджає раз через раз поки не порухаєш кабель саме роз'єм Тайп С

• Продавець  VseProVse

радимо почитстити порт/гніздо телефону, це повинно вирішити вашу проблему, дякуємо за відгук

• Федоренко В***

Все працює

Переваги:
    Швидка зарядка
    Недоліки:
    Трохи жорсткий
    • Продавець  VseProVse

• Денис Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Хоч цей кабель і розрахований на більшу потужність, ніж мені треба, - я взяв заради підтримки VOOC та більшої довжини. Я ним задоволений.

Переваги:
    1.5 метри замість типового 1 метру - відчутна різниця
    • Продавець  VseProVse

• Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Доставили швидко. Кабель працює.

Переваги:
    Підійшла довжина.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  VseProVse

• Володимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Передзвонили, впевнились , що підходить до телефону, в той же день( субота) передали в службу відправки. Браво! Швидка зарядка працює.

• Сафонова В***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Кабель підійшов, чітко за описом. Швидко відправлено і надано консультацію

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Спасибо консультанту. Кабель отличный.

Переваги:
    Хорошее качество.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Супер Фаст чардж от реалими работает на ура. 65 ват и даже 75 ват. На замену заводского самое то.

• Микита Ж***

Підтримує 30w(5v/6a) швидку зарядку до oppo reno 5 lite