- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Дуже гарна та приємна на дотик піжама. Упаковка та оформлення теж супер!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: M. Колір: Зелений
Це без перебільшення найкрасивіша моя піжама!
- Переваги:
- Легенька, приємна до тіла дуже красивий колір (зелений), дуже акуратно і якісно пошита. Окремо дякую за доставку і пакування.
- Недоліки:
- Жодного! Вона прекрасна!
- сашаВідгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: L. Колір: Бежевий
Дякую, все супер !!
- Переваги:
- Дуже гарне обслуговування
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Все супер, дякую!
- Переваги:
- Совпадае розмір
- ЛесяВідгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: M. Колір: Зелений
Піжамка приїхала швидко, дуже приємне пакування, подаруночки всередині, якість відмінна, тканина приємна до тіла, колір взагалі вогонь! Комунікація з продавцем на рівні, готові обміняти, якщо не підійде по розміру(все підійшло). Брючки підшивала, бо задовгі. Вже забрала, все одягала, не нарадуюсь)) Всім приємного дня і покупок! Виробнику хороших продажів!
- Євгенія Ш***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Дякую, все супер!!!
- Переваги:
- Все сподобалось розмір соответствует
- НазарВідгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: S. Колір: Червоний
Замовив дружині такий комплект на Миколая.Зі мною швидко звʼязався продавець і запитав на коли саме потрібно відправити товар.Усе приїхало дуже швидко.
Матеріал дуже приємний на дотик і не обмежує рухи.Дружина надзвичайно задоволена.- Переваги:
- Продавець турбується про клієнта,гарна якість товару
- Недоліки:
- Не виявив
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: S. Колір: Зелений
Гарний комплект у смарагдовому кольорі. Підійшов за розміром. Швидко надіслали. Рекомендую продавця.
- Переваги:
- Жіночний комплект, невагомий на тілі.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: M. Колір: Чорний
Все гарно, дружині сподобалось
- Олена Ф***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: S. Колір: Зелений
Дуже гарне обслуговування!Даже був обмін, розмір не підійшов,без жодних проблем зробили обмін. Дякую інтернет магазину!
Відповідає
- Любов М***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: 2XL. Колір: Зелений
Гарна запакована піжама, можно сказати з любов’ю. Відчуваєш що придбав собі подарунок) Швидко доставили на пошту. Залишилось приємне враження.
- Переваги:
- Красивий колір, як на фото. Приємна тканина. Зручно і симпатично пошито.
- Недоліки:
- Є схильність тканини до зачіпок, але це дуже типово для такого плану тканин.
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: L. Колір: Зелений
Всім задоволена .Пошивом, тканинною,доставкою
Відповідає
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: L. Колір: Зелений
Отримала замовлення, замість нічнушки вклали шорти. Продавець швидко зв'язався та домовився про заміну. Нічнушка швидко прийшла з невеличким подаруночком. Було дуже приємно. Тканина на дотик приємна. Розмірна сітка співпадає з мірками. Модель така як на фото. Дуже приємний та надійний продавець.
- Переваги:
- Тканина приємна на дотик. Мірки співпадають з розміром.
Колір, розмір повністю співпадають. Але замість нічнушки прийшли шорти. Та і якість пошиву могла бути кращою.
- Переваги:
- По зовнішньому вигляду і по мірках співпадають з фото.
- Недоліки:
- Не співпадіння одягу в даному комплекті. Шорти замість нічної сорочки.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: M. Колір: Зелений
Хочу порекомендувати даний товар!
Зізнаюсь,замовляла комплект «» і переймалась щоб все підійшло і за розміром, і за якістю. Але хвилювалась дарма, продавець люб‘язно проконсультував з усіх питань. Я більш ніж задоволена отриманим комплектом! Тканина приємна до тіла, розмір відповідає розмірній сітці, і головне - якість!
Із задоволенням ділюсь своїм досвідом і впевнено можу радити цей чудовий комплект!- Переваги:
- Якість тканини і пошиву, відповідність розмірній сітці
- Продавець TakeitEasy
Завжди раді!
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy. Розмір: M. Колір: Зелений
Чудовий комплект, як на фото. Розмір співпадає по замірах. А ще маленька приємність, подаруночок. Швидко зв'залися.
- Переваги:
- Приємний на дотик.